Ally

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Fan aasialaista ruokaa

Omistajanvaihdos ei ole vaikuttanut paikan tasoon, kuin korkeintaan posiitivisesti. Kuukauden sisällä ollaan käyty neljä kertaa syömässä, niin lounasta kuin illallistakin. Ruoka on ollut aina erinomaista ja palvelu todella ystävällistä. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 12.11.2017
Arvosana: 0

Palvelu, tai siis sen puute on ensimmäinen asia mikä tästä paikasta jää mieleen. Lounas on samaa perusmössöä kuin muuallakin, mutta hlökunta niin törkeää ja epäystävällistä että enää ei tarvitse mennä. Onneksi ruoaltaan vastaavia ravintoloita on Helsingissä paljon ja niissä on ymmärretty myös asiakaspalvelun merkitys.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.01.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Mantra Nepalilaista

Mantra oli ennen yksi parhaista. Ikävä kyllä vuoden sisällä taso on laskenut huomattavasti. Ruoassa ei varsinaisesti ole muuten vikaa, mutta vilmeiset 3 kertaa se on ollut mautonta. Jos pöytäseurueen kaikki ruoat ovat mauttomia eikä silmät kiinni pysty sanomaan mitä niistä syö, niin silloin on jotain pielessä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Gurkha nepalilainen ravintola

Gurkha on aina ollut hyvä ja tasalaatuinen. Monille muille ravintoloille tyypillistä tasonvaihtelua en ole havainnut, siksipä täältä tulee usein tilattua darrapäivän nepskut. Ruoka on maukasta ja listalta löytyy sopiva määrä vaihtoehtoja. Myös palvelu on ystävällistä ja ruoat valmistuvat myös kiireaikoina kohtuullisessa ajassa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Sea Horse suomalaista

Vanha kunnon "Sikala" oli suuri pettymys. Lounaslistalta tilattu possunleike mauton ja ylihintainen eivätkä Àla carte-listan etanat ja metsästäjänleipä tehneet poikkeusta. Etanat lilluivat mauttomassa rasvassa, olivat täysin erikokoisia ja sitkeitä. Metsästäjänleivän pihvi oli kuivaksi paistettu, sitkeä ja aivan liian suolainen. Jos alku-ja pääruoka maksavat 20€/kpl, on lupa odottaa enemmän. Mikä tahansa huoltoasema tai kotiruokaa tarjoileva lähiöpubi pystyy parempaan. Ikävää jos tämä on kulttimaineessa olevan Sikalan nykyinen taso. Hinta-laatusuhde on ainakin surkea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 12.12.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Fan aasialaista ruokaa

Hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Ei uskoisi pihlajamäestä löytyvän näin hyvää ruokapaikkaa. Hinta-laatusuhde parempi kuin keskustan paikoissa. Tulemme varmasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 20.12.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit