Avautuu 12:00

Mantra

Nepalilaista
Arvosana 1 / 5

Tervetuloa Himalajan vuorille ja nepalilaiseen makumaailmaan.

Tarjoamme sinulle päivittäin makuja, mausteita ja nepalilaista vieraanvaraisuutta Herttoniemenrannan merellisessä ympäristössä. Laajasta valikoimasta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.
70-paikkainen ravintolamme aukeaa arkisin lounasaikaan klo 11.00. Kesäisin meillä voit myös ruokailla 20 -paikkaisella katetulla terassialueella. Lisäksi ravintolan edustalla on virkistäviä kesäjuomia varten 20 -paikkainen katuterassi. Tarjoamme myös Take Away pääruoka-annoksia 10% alennuksella.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (84)

Ruokakokemuksemme oli pettymys. Paikka mainostaa itseään Itä-Helsingin parhaaksi nepalilaiseksi, mutta voisin sanoa oman elämäni huonnoimmaksi kokemuksesi. Olen syönyt nepalilaista ympäri maailman ja rakastan hyvää nepalilaista ruokaa.

Alkupaloihin otimme lisukkeeksi mm. Mango chutney, joka maistui homeelta, kaikkien pöytäseurueen maistajien mielestä.

Pääruoista Khursani paneer maistui täysin tomaattipyreelle, ei mausteinen, eikä tulinen millään tavalla. Tarjoilija toi ruoan pöytään vielä sanoe "tulinen khursani". Mauton tomaattipyre juustolla sanoisin.

Tofu saag oli mautoin, ei mausteinen, eikä edes Suomen asteikolla keskivahva, mikä olisi pitänyt olla. Myös lammas ruoka oli mauton. Tarjoilija toi chillia pöytään, jotta itse voi lisätä vahvuutta, kyllähän sillä vahvuutta saa lisättyä mutta mauttomaksi edelleen ruoka jää. Mausteissa se salaisuus pitäisi olla.

Palvelu oli myös osittain apaattista, ei hymyjä, rupattelua tms. Toinen tarjoilijoista oli kyllä huomattavasti asiakaspalvelualttiimpi, eikä hän ollut haudanvakava.

Todella harmillinen kokemus. Palautteissa on kuitenkin ristiriitaisia kokemuksia kyseisestä paikasta, niin ehkä annamme vielä paikalle mahdollisuuden. Kuitenkaan kokin vaihtuessa keittiössä, ruuan laadun ei pitäisi muuttua.     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilija jäi jänkäämään, joten poistuin. Ravintola oli ilmoittanut nettisivuillaan harhaanjohtavasti, että lounaslista olisi voimassa, vaikka on pitkäperjantai. Hämmästelin asiaa itsekseni mutta uskoin nettisivun tietoon. Kun ravintolaan saavuttuani minulle kerrottiin, että lounaslista ei olekaan voimassa, aioin silti jäädä syömään. Tarjoilija jäi kuitenkin jänkäämään siitä, että nettisivuilla ei olisi ollut vääriä tietoja. Se vei fiiliksen jäädä syömään, joten poistuin lounastamaan muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.04.2017 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Mantra oli ennen yksi parhaista. Ikävä kyllä vuoden sisällä taso on laskenut huomattavasti. Ruoassa ei varsinaisesti ole muuten vikaa, mutta vilmeiset 3 kertaa se on ollut mautonta. Jos pöytäseurueen kaikki ruoat ovat mauttomia eikä silmät kiinni pysty sanomaan mitä niistä syö, niin silloin on jotain pielessä..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 0

Leppoisa, lämmin tunnelma. Hyvä lounaslista, josta olisin voinut valita kaikki vaihtoedot! Annoskoko on toimistotyöläiselle sopiva. Vastatehty Naan-leipä vei kielen mennessään. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.12.2016
Arvosana: 0

Todella hyvää nepalilaista. Ainakin kasvisruoat ovat maittavia lounaalla!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.09.2016
Arvosana: 0

Ihan jees mutta liian kallis laatuun nähden.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 26.08.2016
Arvosana: 2

Käytiin kyseisessä paikassa syömässä viime vuoden kesällä. Palvelu oli tosi tylyä ja välinpitämätöntä. Vasta kuin ruoka oli jo melkein syöty paljastui leipäkorista yllätyksenä jonkun pureskeltu purukumi. Tähän suuntasin tarjoilijan huomion mihin hän reagoi lausumalla "Okei". Tämän jälkeen maksoimme laskun ja lähdimme ihmeissämme kotiin kirjoittamaan palautetta. Ihme kyllä mielenkiinnosta palasin katsomaan arvosteluani ja kas kummaa sitä ei enää löytynyt joten ajattelin kirjoittaa sen uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Kerrassaan loistavaa ruokaa! Paras mahdollinen makuelämys!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.06.2016
Arvosana: 0

Erinomainen ruoka, viihtyisä paikka ja palveluakin ystävällistä ja tehokasta !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Mukava Nepalilainen ravintola, ystävällisellä henkilökunnalla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 950€ Lisätty: 18.05.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Laivalahdenkaari 42, 00810 Helsinki - Reitti
+358 9 755 45 77
http://www.ravintolamantra.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita