hitan

17 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Huili ruokaravintola

Mukava yllätys! Alkupalat ja jälkiruoka loistavia, pääruuat tasaisessa "ihan jees"-kategoriassa. Omaan makuun ei-grillimenun ruoat voisivat yrittää erottua enemmän grilliruuista.
Hintaluokka oli mielestäni kohdillaan. Parempi vaihtoehto tämä on kuin paikallinen Rosso, varsinkin kun palvelu ja miljöö otetaan huomioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Itamae Sushi sushia

Kympin perussushit ovat just sitä mitä voi odottaa. Todella, todella perus, jopa ankeaa. Plussaa rajoittamattomasta inkiväärin määrästä, mutta en ole menossa toista kertaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Puro Deli & Café räätälöidysti

Herkullinen lounassalaatti ja hyvä kahvi. Kaunis kahvila, jonne lounasajan lopulla mahtui hyvin syömään. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Luckiefun's Restaurant sushi, aasialainen buffet

Kinkkisushila. Erehdyimme paikalle tarjouksen houkuttelemina sekä kokeilemaan uutta lähiravintolaa. Jokaisen (uppoavan?) peruskiinalaisen uusi toimintamoodi tuntuu siltä, että otetaan sushi tarjoiltavaksi, sen sijaan että omaa spesialiteettia kehitettäisiin esim. maukkaamaksi. Luckiefun's samassa linjassa - kun yrittää molempia, ei onnistu kummassakaan. Kalsea peruskiinalaisen buffet ja mitäänsanomaton sushi. Sushi kannattaisi jättää siihen erikoistuneille japanilaisille. Onneksi hyviä paikkoja on Helsinki jo täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2015
Arvosana: -3

Ravintola: Pinto B'Staurant thai ruokaa

Vau. Maut ja freesiys kohdillaan, hinta-laatusuhde loistava. Tänne uusiksi ja heti. Istumapaikkoja ei ole montaa, joten kaksi henkeä saattaa joutua jakamaan neljän hengen pöydän muiden kanssa. Kannattaa myös huomata, että ainakin lounaan ulkopuolella kyse ei ole pikaruuasta, hetki meni ruokaa odottaessa. Erityiskiitos loistavasta kookosriisistä, nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 17.01.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Tortilla House Kamppi fresh mex

Omg, hyvää! Nyt neljä kertaa paikassa syöneenä lemppari on päätetty: pulled pork-salaatti kaikilla kastikkeilla. Loistava lounas tai vähän parempi pikaruoka-annos. Minun kokoiselleni ihmiselle lihaa välillä mukana liikaakin, mistä plussaa!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Umeshu japanilaista

Syötiin herkullinen setti Izakaya-menun puolelta. Parhaimmistoa olivat rapea lohi omenan ja fenkolin kanssa, porsasruoka sekä valkosuklaa-kakku. Marmorihärkä oli valitettavan ylikypsä makuuni.
Palvelu oli asiallista ja kohteliasta, mutta hiukan jähmeää. Pääruokia tuotaessa kannattaisi tarjoilijan kysyä, pitäisikö tarjoilla lisää juotavaa - meille olisi punkku maistunut, mutta tarjoilijan huitoessa jo takaisin keittiöön ei enää kiinnosta yrittää saada kontaktia.

Varausvinkkinä, keittiön tohinasta kiinnostuneiden kannattaa toivoa tiskipaikkaa, josta näkee keittiöön. Tiski on tietysti heti sisäänkäynnillä, joten tämä paikka ei intiimiin seurusteluun sovi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 12.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Taivaanranta Helsinki a`la carte -ravintola

Kympillä mahtava lounas! Pieni mutta herkullinen alkuruokapöytä yhdistettynä sopivan kokoiseen pääruokaan, nam.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Huili ruokaravintola

Mukava yllätys! Alkupalat ja jälkiruoka loistavia, pääruuat tasaisessa "ihan jees"-kategoriassa. Omaan makuun ei-grillimenun ruoat voisivat yrittää erottua enemmän grilliruuista, näytti melko tasaiselta.
Hintaluokka oli mielestäni kohdillaan. Parempi vaihtoehto tämä on kuin paikallinen Rosso, varsinkin kun palvelu ja miljöö otetaan huomioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Gaijin modernia aasialaista

Uskoisin, että Helsingissä saa halvemmalla yhtä hyvää ellei parempaakin. Menu oli tasaisen hyvä, parhaina jäivät mieleen vihersimpukka-aloitus sekä jälkiruoka. Pöydät on aseteltu tiiviisti - liian tiiviisti, jos ravintola olisi täynnä. "Ihan ok" ei tällä hinnalla riitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2014
Arvosana: 2


Seuraajat