Suljettu nyt

Gottland Deli & Cafe

kahvila, leipomo
Arvosana 4.1 / 5

Gottland Café on Meilahden sydämessa sijaitseva luomutuotteisiin erikoistunut kahvila, jossa kaikki leivonnaiset tehdään käsin paikan päällä.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahvio on pieni, mutta kahvi todella hyvää ja täytetyt sämpylät erinomaisia! Palvelukin oli todella ystävällistä. Suosittelen lämpimästi etenkin hyvällä säällä, jolloin voi istua ulkona nauttimassa herkuista. Sisällä ei ole paljoa istumatilaa, joten voi olla että jää ilman vapaata paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.03.2015
Arvosana: 0

Hmm. ..edelliseen kommenttiin viitaten, mieluummin tavallista suomalaista palvelua kuin "hurmaavaa" suomalaista palvelua. Gottlandin palvelu on asiallisen ystävällistä ja syötävät oikein hyviä, mukava uutuus on oikea suodatinkahvi näin tavalliselle kittaajalle. Croissantit ja piirakat ovat nam!
Miinus pienistä tiloista ja sitä myöten satunnaisesta ruuhkasta, mutta sellaista se on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Gottland kafeen hurmaava tunnelma on valitettavasti omistajan vaihdon myötä nuutunut tavalliselle suomalaiselle palvelutasolle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Aivan loistavaa kahvia ja croissanteja, sämpylöitä, piirakkaa. ..uuden omistajan myötä palvelu on entistäkin parempaa vaikka ei se huonoa ole koskaan ollut.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 07.02.2015
Arvosana: 0

Paikka on herttainen ja kahvila kyseisellä paikalla toivottu. Ensimmäisellä käynnilläni lavwrin kanssa palvelu oli valitettavasto nihkeää. Omistajaroivan suhtautuaminen yksinkertaiseen kysymykseen liittyen tuotteeseen (erityisruokavalio) oli viileän epäystävällinen. Ymmärrän eträ pienessä tilassa on tarkoituksella päädytty suppeaan valikoimaan mutta asiakkaan vastaanottaminen voisi siitä huolimatta olla paljon ystävällisempää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 18.06.2014
Arvosana: 0

Nykyään yksi vakkareistani, kun on työmatkan varrella. Helsingin toiseksi parhaat pullat (parhaat on Hopiassa ;) ) ja ystävällinen palvelu. Haen aina mukaan, mutta kyllä paikan päälläkin kehtaisi istua, tunnelma on välitön ja mukava. Vessaa ei ole asiakkaille, mikä on hyvä huomioida.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2014
Arvosana: 0

Palvelu on upeaa ja siksi paikka kuuluukin vakiopaikkoihini. Valitettavasti opiskelija-alennuksen saaminen on vaihtelevaa. Toisinaan sen saa ja toisinaan ei. Riippuu näemmä myyjästä saavatko myös AMK:laiset alennuksen. Erikoiskahvit tehdään ilmeisesti rasvattomaan/kevytmaitoon, mikä maistuu. Olisi mahtavaa, jos valikoimiin saisi myös täysmaitoa. Paikanpäällä tehdyt leivokset ja leivät ovat mahtavia! Vielä kun mahtuisi joku kerta istumaankin, niin olisi täydellistä. Tykkään tästä paikasta todella, koska se on kätevästi matkan varrella, kun menen luennoille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.03.2014
Arvosana: 0

Kävimme kahvilassa kehujen perusteella. Paikka on tosi pieni, vain kaksi pöytää. Vitriinissä oli pari sämpylää ja porkkanakakkua. Tiskillä korvapuuseja, kaikki paikanpäällä tehtyjä. Ihan ok. Paikka on mielestäni enemmän takeway kuin kahvila.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.11.2013
Arvosana: 1

Vakiopaikka! Cappuccino loistava, itse leivotun korvapuustin nappaan mukaan paljon useammin kuin ruokavalioon sopisi. Kahvilan emäntä on mitä hurmaavin ja palvelu aina henkilökohtaista ja vilpittömän ystävällistä. Suosittelen ehdottoman lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2013
Arvosana: 0

Täällä olleiden hehkutusten perusteella menin käymään. Palvelu oli hyvää. Mukava nainen kassalla. Ostin sämpylän ja kahvin. Sämpylä oli hyvin vakio ja hehkutukseen nähden alakanttiin. Kahvissa maistui huoltoasema. Jos tiedätte mitä tarkoitan. Jos satun olemaan lähistöllä voin poiketa, mutta en varta vasten hakeudu enää tänne. Pahus, sillä arvostelut antoivat odottaa todella paljon. Kiitos kuitenkin palvelusta.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 6€ Lisätty: 13.11.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Pihlajatie 8, 00270 Helsinki - Reitti
050-5603236

Vaihtoehtoisia ravintoloita