Tifoso

20 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (18)

Ravintola: Bursa Burgereita

Classic burger ja Frisco Disco IPA noin 20€. Peukku hyvästä olut valikoimasta, pelastaa paljon. Lounas aikaan sai odotella noin 20min annosta. Hieman likaisen näköiset haarukka ja veitsi lätkäistiin paljaalle terassipöydälle ilman paperia tms. joten jätin käyttämättä. Burgeri oli kylmähkö ja aseteltu taiteltuun voipaperiin niin, että kaikki soosit valuivat käteen ensi nostolla. Sämpylä oli aika pullaa ja pihvi kovin mausteeton ja mauton. Myös melko kypsä, joten liha ei päässyt esille. Hintaansa nähden kohtuu ylihinnoiteltu suoritus. Harmi ettei bisse riittänyt nostattamaan pettymystä voitoksi, eli ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.08.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Hieta Klassikoita & rentoa

Wiener Schnitzel ja olut. Odotus ei ollut järin kova, vaikka paikkaa on kehuttu, mutta olipa hyvää. Paras Suomessa syömäni schnitzel! Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Katajanokan Kasino ruokaravintola

Ensin narikassa 10m jono. Viisas olisi kääntynyt ovella. Jouluruokaa buffetista. Sillit aika tylsiä, graavilohi ja mäti ok, rosolli raakaa, naudan lihat syömäkevottomia, laatikot sinne päin. Jälkkäri juustot kuivuneet/eltaantuneet pöytään ja kakut melko mauttomia. Ruotsinlaiva buffa tasoa.

Ei todellakaan hintansa väärti. Ja vielä kahvit 5€ päälle, keskikertaiset viinit noin 10€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 13.12.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Lyon ranskalaista

Syntymäpäivä menu oli mieletöntä menoa: selvästi ollaan tähtijahdissa. Tulikohan viisi keittiön tervehdystä ja sitten viisi annosta. Viinit eivät ihan nousseet ruuan tasolle, vaikkei huonoja olleetkaan. Palvelu aika ranskalaistyylisen neutraalia ja selkeä parannuskohta jos tähtiä meinataan saada. Keittiöön iso kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 2

Ravintola: Natura pohjoismaa suomi moderni

Loistavaa palvelua, vaikkei ikää ja kokemusta vielä taida kauheasti ollakkaan. Kaikki sujui todella mukavasti.
Ruoka oli hyvää, ei mitään tajunnan räjäyttävää kuitenkaan, mutta ehdottomasti positiivinen kokemus ja haluaisin kokeilla toistekkin. Viinit näin viinifriikin mielestä hyviä, hyvin paritettu mutta ei mitään uutta, jännää, mielenkiintoista. Hintatasoltaan kuitenkin kohtuullisia.
Ravintola tila todella arka akustisesti (kovat pinnat). Viikonloppuna illalla kauhea mekkala ja puhuminen käy vaikeaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Fuku sushi asian buffet

Todella hyvä tulokas Helsingin japani-tarjontaan. Hyvät maut, kaunis kattaus ja ruokaa hyvin tarjolla. Liharuoat todella maukkaita, nigirit ok ja makit jopa todella hyviä, pieetillä tehty. Alkoholilupia vielä odottelevat. Parasta tässä on että hintakilpailu kaupungissa kovenee :) Suosittelen ja palaan varmasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.09.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola Origo merellistä lähiruokaa

Nyt yritettiin olla kalliita, hienoja ja hyviä, mutta onnistuttiin vaan ensimmäisessä. Kalapöytä oli lauantaina viidenkieppeillä kohtuu tyhjä, joten aloitettiin pääruoasta. Siika oli kuulemma ihan ok, mutta karitsan entrecote oli sitkeää selkää, eikä mauttomat kastikkeet keskinkertaisen risoton kanssa pelastanut tätä purukumia. Kovaan mälkään sain syötyä lähes kaiken. Kuulemma parikymmentä annosta mennyt tänään eikä mitään palautetta ollut tullut, joten hinta -10%. Ulkomailla huudettaisiin jo, mutta suomessahan me vaan hymyillään. Kiitos ja näkemiin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 24.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: sushi wa.gocoro japanilaista, sushia

Suussaaulavaa sushia kohtuu hintaan. Erinomainen palvelu. Tänne jonotetaan kohta! Suosittelen++

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.07.2013
Arvosana: -3

Poro carpaccio oli jäässä ja se tarjoilijan mukaan kuuluukin olla. Olisi varmaan maku auennut paljon paremmin sulana. Ei hassumpi silti. Pääruokana Inarijärven siikaa ja toisella poron ulkofileetä. Annosten koko reilu ja maku mainio. Liha selvästi kypsennetty hitaasti ja paistettu väri lopuksi. Siika "perushyvä setti" ja "oikein maukas". Jälkkäri lakkajäätelö ihan toimiva. Ei huippu mutta hyvä. Poro 30€ ja siika 25€.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 14.07.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Roslund, Hietalahden kauppahalli hampurilaisia, pihvejä

Burgeri on loistava, vaikkakin juusto on jo aika suolainen ja perään on heitetty aika reippaasti lisää. Pihvi on mehevä ja medium. Palvelu vaan on huonoa burgeripuolella. Lihakaupan rouvat osaavat kyllä hommansa. Pöydät ja lattiat täynnä roskia, vedet loppu ja h-i-d-a-s-t-a muutenkin. Kyllähän nyt hyvän burgerin grillaamisessa menee hetki, mutta loput vois toimia paremmin. Useamman vierailun perusteella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2013
Arvosana: 1


Seuraajat