Ei tietoa

Voipojat

leipomo, lounaskahvila
Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (28)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Loistava paikka! Söimme clubsandwichin ja lasagnen. Leipänä clubissa oli oma briossi ja juuri oikean kypsyistä lihaa runsaasti. Lasagnessa käytetty jauhelihan sijaan mureaksi kypsytettyä kokolihaa. Sisustus on simppeli ja vähän karu, mutta heidän ajatuksenaan taitaa olla tarjota vain hyvää ruokaa. Palvelu ollut joka kerta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Heinäkuinen perjanai-iltapäivä, hetken mielijohteesta menin testaamaan Voipoikien tuotoksia. Valitsin paella-annoksen ja ruokasalin puolella oleva alkusalaattivalikoima oli varsin mielikuvitukseton, eikä mitään salaatinkastikkeita ollut tarjolla. Mutta pöytään kannettu paellalautanen oli todella maukas ja esillepano tyylikäs.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 17.07.2015
Arvosana: 0

Taso heittelehtii valitettavasti viikosta ja päivästä riippuen. Ei viitsisi kolmeatoista euroa laittaa lounaaseen, koska ei voi olla varma minkälaisen annoksen sillä tänään saa. En suosittele menenään varsinkaan ennen pidempiä pyhiä tai heti niiden jälkeen, koska jäi sellanen fiilis viimeksi et heitetään nyt lautaselle mitä sattuu pakkasesta vielä löytymään. Lohileivän ranskalaiset olikin pöytään tullessa muuttuneet yhdeksi perunakroketiksi. Vähintäänkin outoa ja tästä ei kukaan tilausta tehdessä eikä annosta pöytään tuodessa viitsinyt mainita. Viereiseen pöytään meni meidän jälkeen samassa annoksessa lohkoperunoita eli ilmeisesti olivat päässet ranskalaiset loppumaan, mutta kuiva perunakroketti ilman kastiketta ei kyllä ole ihan sama asia... Lohkoperunat olisivat kyllä meillekin kelvanneet, mutta emme niitä ilmeisesti olleet jostain syystä ansainneet henkilökunnan epäkohteliaisuuden perusteella. Saman päivän kanakeitto oli tomaattikastikkeessa lilluvia nuudeleita, mistä sai kanaa etsiä. Tämä annos oli syötävissä haarukalla. Tämän kokemuksen jälkeen ei ole tehnyt mieli tänne enää mennä, valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Hyvä lounasravintola! Rento tunnelma, hyvää "perusruokaa", todella suuret annokset. Katsoin aiemmista kommenteista, että jotkut pitivät paikkaa kallihkohan mutta olen täysin eri mieltä. Hinta on lähes sama kaikissa lounaspaikoissa ja Voipoikien annoskoot on oikeasti tosi isoja! Ei hinta on kohdillaan. Olen käynyt nyt kolme kertaa ja joka kerralla olen ollut tyytyväinen ruokaani.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 30.01.2015
Arvosana: 0

Voipojat on kieltämättä omanlaatuisensa lounasravintola. Heti astuessaan sisään huomaa ravintolan hauskan asenteen, seinässä liitutaululla olevalle lounaslistalle kirjoitetaan vähän kieli poskessa.
Ravintola on pieni ja sisustus karua, mutta mitä siitä, koska ruoka on pääsääntöisesti erittäin hyvää. Tarjolla on joka päivä ainakin kolme erihintaista lounasannosta, syön usemmiten niistä kalleimman, ja se on hyvin harvoin pettänyt. Joskus kuitenkin on.
Voipoikien hampurilaiset ovat oikein hyviä, mutta se ei ole vielä mitään verrattuna siihen, miten hyviä pihvejä ja sandwichejä sieltä saa. Tosin kerran petyin grillilautaseen, koska siitä ei mielestäni löytynyt tarpeeksi lihaa muusta kun makkaroista.
Voipoikien salaattibuffet on aika onneton, mutta se on pieni murhe, koska varsinaiset pääruoat ovat siellä useimmiten aivan täysin herkullisia. Plussaa lisäksi henkilökunnan rennosta asenteesta ja hyvästä, trendikkäästä taustamusiikista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 06.11.2014
Arvosana: 0

Söin viime perjantaina lounaalla sellaisen häränrintasändwichin, että meinasin itkuun purskahtaa!

En ehkä ole eläissäni syönyt mitään niin hyvää! Täydellinen makujen harmonia!

Salaattia oli montaa sorttia, leipä hyvää ja palvelu mukavaa. Aika krouvi sisustushan ravintolassa on, mutta jos ruoka on niin hyvää, istuisin vaikka kivennokassa sitä syömässä!

Parilla aikaisemmalla kerralla ruoka on ollut myös hyvää, mutta nyt tuli nappisuoritus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.07.2014
Arvosana: 0

Aivan ihanaa ruokaa taas kerran! Muutama huti on tullut vuosien varrella, mutta se on harvinaista. Erityisesti kasvisruoat ovat olleet todella positiivinen yllätys. En ole saanut mistään niin hyvää kasvisruokaa kuin täältä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.06.2014
Arvosana: 0

Tosi laadukkaat lounasannokset ja nälkä lähti! Tulen ehdottomasti uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.02.2014
Arvosana: 0

Lihapiirakka ja HK:n sinistä 12. 50 euroa, joopa joo

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.11.2013
Arvosana: 0

Tuhtii setti, hyvää mättöö! Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.11.2013
Arvosana: -3

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Veneentekijäntie 4, 00210 Helsinki - Reitti
0447743809
http://www.voipojat.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita