Avautuu 10:00

Moko Market Café & Store, Punavuori

lounas,kahvila
Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (40)

Lounaalla syömäni Stroganoff oli kelvoton. Liha oli sitkeää11,50 eikä sitä selkeästi oltu haudutettu tarpeeksi. Annos oli myös kovin pieni ja hintaa oli kuitenkin 11,50e, eikä siihen kuulunut edes salaattia. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 08.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Näin huonoa ja töykeää asiakaspalvelua harvoin kohtaa edes Suomessa. Moko tuntuu vetävän puoleensa vain töykeitä työntekijöitä. Palvelu on niin tympeää, että asiakas kiusaantuu: jos viihdyt työssäsi noin huonosti, kannattaisiko miettiä alan vaihtoa? Kaikella ystävällisyydellä. Aamupalaleipä oli viereisestä alepasta ja täytteen salaattibuffan thaikkukanaa. Ylihinnoiteltu pahasti.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 10€ Lisätty: 21.12.2015
Arvosana: 0

Lounasburgeri oli kuiva pihvi vettyneiden sämpylänpalasten välissä, aivan kauhea viritelmä ilman kunnon kastikkeita (lisää itse mutta kun ei ole hyviä vaihtoehtoja) ja sitten vetisten löysien ranskalaiden kanssa. 12e jostain burgeriateriasta johon verrattuna McDonalds ja Hese on luxusta. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 02.12.2015
Arvosana: 0

Sitruunamarinoitu kananrinta burgeri, ananassalsa, aioli, lohkoperunat.
Oli todella hyä, rintaleike erittäin hyvin kypsytetty, oli mehevä ja todella maukas. Annokset haettiin työpaikalle ja annoskoko oli riittävä. Salaatti tuoretta ja erittäin maistuvaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Brunssilla kävin. Ruoka oli mielestäni oikein hyvää. Perheemme lihansyöjät kehuivat makkaroita. Palvelu perustasoa, mutta ympäristö mukava. En täysin ymmärrä, miksi paikka on saanut näin huonot arvostelut täällä - mielestäni kokeilemisen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

What has happened to moko brunch. Used to love this place but tried the new more expensive brunch and was really disappointed. No juice, croissants, no cold meats, no hard cheese, no jams and no pancakes!!! The coffee was cold and really weak and the flavoured water a poor replacement for orange juice. The new price includes more salads, which were ok but not great and only one contained meat , fish or cheese. Also meatballs and baked beans were on offer, but were both barely warm like the coffee.

Considering how much has been taken off the buffet, how can the new (poor) additions justify a four euro price increase!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 14.04.2014
Arvosana: 0

Ruoka ja miljöö OK. Pitkä ja hitaasti etenevä jono brunssin maksamiseksi harmitti. Lautasen sai vasta kun oli maksanut. Toimivampaa olisi jos brunssin voisi maksaa vaikka lähtiessä ja noutopöydässä olisi lautasia!

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 15€ Lisätty: 26.01.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.01.2014
Arvosana: 0

Ruoan laatu on laskenut jo entisestään. Tuntuu että asiakkaat ovat vain tiellä, kun henkilökunnalla on niin paljon tekemistä muualla. Välillä tuntuu että pitäisi itse mennä auttamaan, kun henkiläkuntaa on liian vähän. Työntekijöiden stressi tarttuu jo asiakkaisiinkin. Taidan siirtyä lopullisesti lounastamaan muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.09.2013
Arvosana: 0

Kiva nepalilainen, hyvä palvelu ja keskivertoa parempi sapuska. Tulisuuttakin sai ja liha oli mureaa. Tulen toistekkin ison nälän yllättäessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.07.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Perämiehenkatu 10, 00150 Helsinki - Reitti
010-3156156
http://www.moko.fi/moko/inspiraatio/moko-market-caf-punavuori

Vaihtoehtoisia ravintoloita