Lounas käynnissä

Fulbari

Nepalese
Arvosana 5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (130)

Tarjoilija yhdisti kaksi käytettyä vesikannua yhteen ja antoi sen uusille asiakkaille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.11.2017
Arvosana: 0

Mielettömän maukasta ruokaa!
Kastike oli todella täyteläistä ja riisi ihanan mehukasta, eikä siis lainkaan kuivaa niinkuin useissa muissa nepalilaisissa ravintoloissa.
Ruoat tulivat myös ihanan nopeasti, joten siitä ekstraplussaa! Suosittelen!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0

Parasta Nepalilaista!

Minun ja mieheni vakiopaikka ollut jo parin vuoden ajan. Täällä saa aina todella ystävällistä palvelua. Lounasaikaan paikka on tupaten täynnä, mutta paikkoja myös vapautuu nopeaan tahtiin kun kiireiset lounastajat palailevat töihinsä. Ovensuussa on lähes aina joku odottamassa mukaan tilattuja ruokia ja tilauksia soitellaan usein etukäteen puhelimitse. Kahvi ja Tee ovat joka päivä lounas aikana kuuluvaa ruokaan ja erityisesti mango-lassi on torstaina ja perjantaina kuuluvaa ruokaan.Paikka on suosittu myös iltaisin, ja erityisesti viikonloppuiltoina kannattaa suurempien seurueiden tehdä pöytävaraus. Omat suosikkini listalta ovat Tofu chilli ja Malai kofta.
Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.02.2017
Arvosana: 0

Paras nepalilainen ravintola!

Olen käynyt muutaman kerran ja aina tyytyväisenä ja täynnä lähtenyt kotiin. Mikään muu vastaavanlaista ruokaa tehnyt paikka Suomessa ei ole vetänyt vertoja tälle. Oma kestosuosikkipaikkani, jonne mielellään vie ystävätkin syömään.

Tandoorikanakorma on suosikkini ja aivan mielettömän mehukasta ja maistuvaa kana sizlar ja Fulbari mix sizlar ovat parhaiden joukossa. Kana-ruoat oikeastaan on omien suosikkien paikalla. Pitäisi kokeilla monipuolisemmin, mutta kana on aina hyvää.

Annokset on isoja ja lounaallakin tulee aina täyteen. Naan leivät olen ottanut ja voin suositella kaikille! Raitaa olen ottanut usein lisää, koska sitä menee ja paljon juuri naanin kanssa. mango-lassi olen kokeillut, ja pidän kovasti.

Ruoka on ollut yksinkertaisesti erinnomaista. Henkilökunta on ihania ja aina iloisia, ottavat heti vastaan ja sieltä on ilo lähteä kotiin. Myös take away jossa on 10% alennusta toimii loistavasti! Hinnat on kohdillaan.

Tulen aina uudelleen ja uudelleen ja kehun kaikille!
suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: 0

Kävin tänään lounaalla Fulbarissa. Sain nopeaa ja ystävällistä palvelua, vaikka paikka oli tupaten täynnä. Tilasin kasvis annoksen, (Malai kofta)ruoka oli erittäin hyvää ja leipä oli tosi hyvää . Mangolassi ja nepalilainen teeta oli herkullista. Käyn ehdottomasti jatkossakin. Suosittelen kokeilemaa !!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: -1

Ei vaativaan makuun. Palvelu on paikassa todella ystävällistä mutta ei virheetöntä. Tarjoilijan muistivirheen takia minulle tuotiin väärä annos, ja sen takia päädyin lopulta maistamaan kolmea eri lounasannosta. Kaikissa niissä oli yksioikoisesti tomaattipohjainen kastike eikä lainkaan mitään muita vihanneksia kuin tomaattikastiketta. Annoksen lammaspyörykät olivat kuivia eikä pelkkään tomaattikastikkeeseen tehty katkarapuannos maistunut hyvältä. Vain kana-annoksesta saattoi sanoa, että se oli hyvää. Ravintolassa on salaattipöytä mutta sen anti ei ollut kummoinen: porkkanaraaste vaikutti kauan sitten tehdyltä, koska se oli aivan kuivaa, ja salaatti oli kalpeaa amerikansalaattia, mitä toki yleensäkin ravintoloiden lounasbuffeteissa on. En tule uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 29.12.2016
Arvosana: 0

Suomen paras nepalilainen! Ylivoimaisesti maukkain Shahi paneer jota tullut syötyä, ja millään kerralla ruoka ei ole pettänyt. Naan-leipä on todella maittavaa ja lisukkeetkin ovat varsin mainioita. Plussaa ystävällisestä palvelusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.11.2016
Arvosana: 1

Suomen parhaimpia ravintoloita, Stadin paras Nepalilainen. Fulbari on kokonaisvaltainen elämys, joka iskee kroppaan ja mieleen. Kaikki ruuat ovat erittäin hyviä ja maukkaita. Syvyyttä annoksista ja henkilökunnasta löytyy, jotka tarjoavat aina hyvänmielen ja täyden vatsan. Ikinä en ole joutunut pettymään fulbarin ruokaan. Kokkeja on ilmeisesti kaksi, joista toinen on nepalilaisen ruuan mestari ainesta, vaikka toinenkin on hyvä, huomaa näiden välillä pienen eron. Ravintola on hieman syrjässä, joka pelastaa ravintolan ilmapiiriä, jos ravintola olis ydin-keskustassa, joutuisi sinne jonottamaan ja varaus jonot olisivat pitkät. Annoksista suosittelen kaikkea. Erityisesti suosikkejani ovat: Shahi paneer, Lamb saag. Mix ruuat. Kovin on kyllä lamb sizzler ja muut tirisevät herkut kaalipedillä, tähän vielä pullo viiniä kylkeen, niin tunnet eläväsi. Lounas on kanssa erittäin hyvä, halpa ja raaka-aineet ovat huippuluokkaa. Kovat ovat hehkutukset, mutta muidenkaan arvostelut eivät valehtele. Kun kerran löydät fulbarin eksyt sinne ihan varmasti vielä uudestaankin!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 01.09.2016
Arvosana: 0

Olipa varmaan paras shahi paneer mitä olen syönyt. . samoin chili tofu oli aivan huippua, palvelu todella hyvää, ainoa huono sanottava on sijainti, jossa ulkona istuessa näköaloina on vanhoja teollisuusrakennuksen tiiliseiniä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 08.08.2016
Arvosana: 0

Tulimme vaimon kanssa aivan liian pitkästä aikaa tähän hienoon ravintolaan. Olemme käyneet lähes jokaisessa nepalilaisessa ravintolassa helsingissä, ja lähes kaikissa ruoan laatu on erittäin hyvää tai vähintäänkin kohtuullista. Söimme saag panirit ja söimme parhaat saag panirit koskaan. Palvelu on ystävällisintä mitä olen saanut missään ravintolassa.
Täysi kymppi :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0


Sijainti

Munkkisaarenkatu 6, 00150 Helsinki - Reitti
+358934870022
http://www.fulbari.fi