Avautuu 10:30

Fulbari

Nepalese
Arvosana 4.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (132)

Ylihinnoiteltu. Kanaannos maksaa 16e. En ihmettele miksi ravintolassa ei käy asiakkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.07.2018
Arvosana: 0

Mielestäni stadin paras nepsu, olemme käyneet täällä vuosia eikä laatu petä koskaan. Yltiöystävällinen palvelu :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2018 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Viikottainen vakiomesta

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 08.05.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilija yhdisti kaksi käytettyä vesikannua yhteen ja antoi sen uusille asiakkaille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.11.2017
Arvosana: 0

Mielettömän maukasta ruokaa!
Kastike oli todella täyteläistä ja riisi ihanan mehukasta, eikä siis lainkaan kuivaa niinkuin useissa muissa nepalilaisissa ravintoloissa.
Ruoat tulivat myös ihanan nopeasti, joten siitä ekstraplussaa! Suosittelen!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0

Parasta Nepalilaista!

Minun ja mieheni vakiopaikka ollut jo parin vuoden ajan. Täällä saa aina todella ystävällistä palvelua. Lounasaikaan paikka on tupaten täynnä, mutta paikkoja myös vapautuu nopeaan tahtiin kun kiireiset lounastajat palailevat töihinsä. Ovensuussa on lähes aina joku odottamassa mukaan tilattuja ruokia ja tilauksia soitellaan usein etukäteen puhelimitse. Kahvi ja Tee ovat joka päivä lounas aikana kuuluvaa ruokaan ja erityisesti mango-lassi on torstaina ja perjantaina kuuluvaa ruokaan.Paikka on suosittu myös iltaisin, ja erityisesti viikonloppuiltoina kannattaa suurempien seurueiden tehdä pöytävaraus. Omat suosikkini listalta ovat Tofu chilli ja Malai kofta.
Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.02.2017
Arvosana: 0

Paras nepalilainen ravintola!

Olen käynyt muutaman kerran ja aina tyytyväisenä ja täynnä lähtenyt kotiin. Mikään muu vastaavanlaista ruokaa tehnyt paikka Suomessa ei ole vetänyt vertoja tälle. Oma kestosuosikkipaikkani, jonne mielellään vie ystävätkin syömään.

Tandoorikanakorma on suosikkini ja aivan mielettömän mehukasta ja maistuvaa kana sizlar ja Fulbari mix sizlar ovat parhaiden joukossa. Kana-ruoat oikeastaan on omien suosikkien paikalla. Pitäisi kokeilla monipuolisemmin, mutta kana on aina hyvää.

Annokset on isoja ja lounaallakin tulee aina täyteen. Naan leivät olen ottanut ja voin suositella kaikille! Raitaa olen ottanut usein lisää, koska sitä menee ja paljon juuri naanin kanssa. mango-lassi olen kokeillut, ja pidän kovasti.

Ruoka on ollut yksinkertaisesti erinnomaista. Henkilökunta on ihania ja aina iloisia, ottavat heti vastaan ja sieltä on ilo lähteä kotiin. Myös take away jossa on 10% alennusta toimii loistavasti! Hinnat on kohdillaan.

Tulen aina uudelleen ja uudelleen ja kehun kaikille!
suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: 0

Kävin tänään lounaalla Fulbarissa. Sain nopeaa ja ystävällistä palvelua, vaikka paikka oli tupaten täynnä. Tilasin kasvis annoksen, (Malai kofta)ruoka oli erittäin hyvää ja leipä oli tosi hyvää . Mangolassi ja nepalilainen teeta oli herkullista. Käyn ehdottomasti jatkossakin. Suosittelen kokeilemaa !!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2016
Arvosana: -1

Ei vaativaan makuun. Palvelu on paikassa todella ystävällistä mutta ei virheetöntä. Tarjoilijan muistivirheen takia minulle tuotiin väärä annos, ja sen takia päädyin lopulta maistamaan kolmea eri lounasannosta. Kaikissa niissä oli yksioikoisesti tomaattipohjainen kastike eikä lainkaan mitään muita vihanneksia kuin tomaattikastiketta. Annoksen lammaspyörykät olivat kuivia eikä pelkkään tomaattikastikkeeseen tehty katkarapuannos maistunut hyvältä. Vain kana-annoksesta saattoi sanoa, että se oli hyvää. Ravintolassa on salaattipöytä mutta sen anti ei ollut kummoinen: porkkanaraaste vaikutti kauan sitten tehdyltä, koska se oli aivan kuivaa, ja salaatti oli kalpeaa amerikansalaattia, mitä toki yleensäkin ravintoloiden lounasbuffeteissa on. En tule uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 29.12.2016
Arvosana: 0

Suomen paras nepalilainen! Ylivoimaisesti maukkain Shahi paneer jota tullut syötyä, ja millään kerralla ruoka ei ole pettänyt. Naan-leipä on todella maittavaa ja lisukkeetkin ovat varsin mainioita. Plussaa ystävällisestä palvelusta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 25.11.2016
Arvosana: 1


Sijainti

Munkkisaarenkatu 6, 00150 Helsinki - Reitti
+358934870022
http://www.fulbari.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita