MikaelKei

4 reviews

Loistava palvelu ja siihen oikeat ruoka-ainekset ja maut

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Ilma

Itse syön lounasta tässä paikassa joka arkipäivä. Näköjään nuo arvostelut ovat todella vanhoja. Päivitetäämpäs hieman.Ravintoloitsija vaihtui 11/2016. Uusi vetäjä on Pakistanista ja myös yksi suomalainen naiskokki. Omistaja ollut 13 vuotta Suomessa ravintola-alalla. Nyt ruoan laatu on pompannut eri sfääreihin. Ruoka on todella hyvää ja monipuolista. Löytyy kasvisvaihtoehtoja. Useita pääruokia. Löytyy myös mukavasti mausteita jos sellaisia haluaa. Salaatit ovat monipuolisia ja keitot maukkaita. KANNATTAA kokea UUSITTU Ravintola ILMA. Myös Brunssia syntyy Esim nyt äitienpäivänä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Korphai Helsinginkatu

Olimme lounaalla 28. 7. Paikka on siisti, palvelu ystävällistä. Lounaan voi valita menusta, kanalla, possulla tai tofulla. Annokset olivat maukkaita ja tarpeeksi suuret. Vatsa tuli täyteen ja jäi hyvä mieli lähtiessä. Suosittelen lämpimästi! Ps. Kokemusta on suurimmasta osasta Stadin Thai-ravintoloista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2015
Rating: 0

Restaurant: Kannas finnish

Toimi. Ystävällinen palveu. Suosittelen Kannaksen kuvetta, jossa voimakas umamin maku. Söimme tänään myös 75-vuotis juhlamenun (39e), loistava.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 21.12.2014
Rating: 0

Ehdottomasti alan parhaasta päästä. Pizzat rapeita. Maukkaita. Kebab ihan best. Kokeile rulla kebab - kunnon jöötti täynnä tavaraa, koe itse ja ylläty.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.01.2014
Rating: -1


Images


Followers