Küche geöffnet

Istanbul Grilli

Note 3.5 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (26)

Hyvä ruoka erittäin ystävällinen henkilökunta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 13.03.2019
Note 0

Perus turkkilainen kebab buffetti; laaja salaatti ja meze valikoima, Tympeä henkilökunta kassan tyttö ihanan pirteän ystävällinen muut melko juroja ja maustetta saa pyytöö moneen kertaan kun haluaa tulisuutta ruokaan, Liharuuat melko huonoja salaatit hyviä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.01.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (3)
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Lounasbuffet on aivan mainio, vaihtoehtoja löytyy sekä salaattipöydästä että lämpimistä ruuista. Erinomainen virkistys päivän lounashetkeen. Ilta aikaan myös kokeilemisen arvoinen paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.02.2017
Note -1

RUUAT ON HYVÄÄ JA UUSI OMISTAJA ON YSTAVALINEN,
Käyn varmasti uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 02.02.2017
Note -3

Omistaja vaihtunut, taso jotenkin notkahtanut. Jäi pliisu kuva kun kävin 7.1. syömässä. Mainitsin omistajalle joka kysyi että maistuuko, että ruuat on kylmiä, hän hymyili ja imeisesti ei ymmärtänyt koko juttua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 10.01.2017
Note 0

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Jos vähänkin luulee että turkkilainen ruoka on perinteistä kebabia yöneljältä baarin jälkeen, niin suosittelen avartamaan maailmankuvaa. Ruoka oli maistuvaa, annokset oli tuhteja, jopa liiankin kookkaita. Alkupalaksi tarjoiltiin leipää ja dippejä - mukavasti mahantäytettä pitkälle odotusajalle. Odotusaika siis olikin melko pitkä kahdelle annokselle, vaikka muita asiakkaita ei juuri sillä hetkellä ollutkaan - kertoo kuitenkin siitä että ruoat valmistetaan alusta loppuun eikä vain heitetä mikroon ja tarjoilla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 03.04.2016
Note 0

Uusi tuttavuus, suosittelen! Helsingin Uutisten jutun myötä kävimme illallisella, ja koko seurue oli hyvin tyytyväinen. Annokset olivat täyttäviä, maukkaita ja kohtuullisesti hinnoiteltuja. Kokemus nousee "yksi parhaista" kategoriaan siksi, että ravintola tarjosi kaikille maukasta alkukeittoa ja hyvää leipää erilaisilla dipeillä alkuun, harvemmin törmää vastaavaan. Ravintolatila ei ole ihan viihtyisimmästä päästä, vähän kolkko ja turhan lämmin. Palvelu perustasoa, ruokailun päätteeksi meidät unohdettiin ja saimme odotella laskua. Käyn varmasti uudelleen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 30.01.2016
Note 0

Herkulliset salaatit, jotka täyttivät jo ennen kuin pääsimme lämpimien ruokien pariin. Lämpimät ruuat keskivertoja, melko hyviä liha- ja kasvisruokia. Voittaa mennen tullen esim. saman hintaluoka kiinalaisbuffetit joihin alkaa jo kyllästyä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.09.2015
Note 0

Myöhäinen lounas. Osa salaatista jo hieman vettynyttä mutta hyvää ja runsas valikoima. Uunihaudutettu nauta oli erittäin aromikasta. Turkkilaiset lihapullat sopivan meheviä. Borssikeitto yksi parhaista mitä olen syönyt. Ystävällinen ja rauhallinen paikka ilman trendipaikkojen jonottelua. Hipsters go turkey...;)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.09.2015
Note 0

Kuivaakin kuivempi kahdenkympin lammasvarras. ..
...oli ruokailukaverin kanavartaaseen verrattuna oiken mehukas. Ala-arvoinen suoritus vartaiden osalta, etenkin hintaan (19,60€) nähden. Alkuruoaksi (sisältyi pääruoan hintaan) tarjottu hummus ja leipä taasen oli oikein makoisaa - joka osaltaan lisäsi pettymyksen määrää odotusten noustessa jo kohtuulliselle tasolle. Varrasannokset ovat myös naurettavan pieniä, toisaalta juuri enempää niitä ei lienee kykenisi ilman jonkinsortin liukastetta syömäänkään. Konsepti ja ilmapiiri muutenkin jollain tapaa hukassa. Ei ansaitse toista mahdollisuutta tällä erää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.09.2015
Note 0

Community

Fans (3)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (5)


Standort

Fredrikinkatu 29, Helsinki - Route
050 463 3727

Options