VeKu

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Georgian House

Ruoka erinomaista, täyttävää ja aromikasta. Lihanyytit ja juustoleipä erittäin hyvää, annokset niin isot että otimme myös mukaan.

Ravintola on viihtyisä. Valitettavasti uudella ravintolalla vaikuttaa olevan vielä harjoiteltavaa mm. tarjoilun sujuvuudessa. Tarjoilu oli hidasta, viereiseen meidän jälkeemme tulleeseen seurueeseen näytettiin tarjoiltavan ennen meitä, ja meidänkin ruokamme tuotiin eri aikoihin. Ruokalista oli sekava, osittain listassa vaikutti olevan samat ruuat useampaan kertaan, ja jäin myös kaipaamaan tarkempia selityksiä millaisia annokset ovat. Kahta liharuokaa ei päiväsaikaan voitu tarjoilla, koska grillin käyttäjä ei ole töissä... Loppujen lopuksi vaihtorahaa käteisestä antaa takaisin ei löytynyt.

Yleisvaikutelmana siis erinomainen ruoka, mutta asiointikokemus kokonaisuutena jätti vähän sekavan fiiliksen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 07.04.2016
Note 0

Restaurant: Tre Viet

Herkullinen pho-keitto, josta tulee vatsa täyteen ja tulisuutta voi itse säädellä chilikastikkeella. Ravintolaympäristö on hieman hälyinen ja vaatimaton.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 20.03.2016
Note 0

Restaurant: Rulla

Raikasta, herkullista, kevyttä, mukavassa ympäristössä. Hinta kuitenkin turhan korkea ainakin omaan arkiruokailuuni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 20.03.2016
Note 0

Restaurant: Waffle Bar Finland

Ruuassa ei mitään vikaa, mutta kokemus ja hinta vähän sinnepäin. Syntisen herkullinen vohveli, jonka hinta kuitenkin aika railakas. Juomalasit hieman huonosti pestyn oloisia, ja pöytien siivous hidasta, jouduimme siirtämään likaiset asiat toiseen pöytään saadaksemme istumapaikan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.03.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola Fan

Haimme take away-annoksina gyozat, BBQ tonkatsu bibimpapin ja sweet chicken -annokset. Erittäin herkullista ruokaa, jossa maut kohdallaan ja annoskoko aika suuri! Tästä tulee ehdottomasti vakiopaikka, toivotan uudelle ravintolalle pitkää ja menestyvää uraa!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 14.12.2015
Note 1

Restaurant: Ahorita

Kumiset tortillat, surkean pienet annokset, osittain kylmät täytteet, sitkeä liha ja kaikki hyvin mautonta. Lemonada paras osa annosta. Ylihinnoiteltu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 04.12.2015
Note 0

Restaurant: Istanbul Grilli

Herkulliset salaatit, jotka täyttivät jo ennen kuin pääsimme lämpimien ruokien pariin. Lämpimät ruuat keskivertoja, melko hyviä liha- ja kasvisruokia. Voittaa mennen tullen esim. saman hintaluoka kiinalaisbuffetit joihin alkaa jo kyllästyä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.09.2015
Note 0

Ruoka (naudanliha pho, shrimp & fishcake pho ja fried rice with shrimp) on erittäin hyvää, palvelu suomalaiseen tyyliin melko vähäeleistä.

Ravintolan sisustus ei ole ruokailijaa suosiva: normaaleja pöytiä on vain muutama, joten ravintolan ollessa täynnä jouduimme istumaan hyvin matalille ja upottaville sohville, jotka näin pitkänä ihmisenä hankaloittivat ruokailua kovasti ja olivat hyvin epämukavat. Aurinkoisella säällä terassilla on kiva syödä ja nauttia kevään ensi säteistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 07.04.2015
Note 0

Restaurant: Habibi (Forum)

Olen aiemmin syönyt Habibissa ihan hyvää ruokaa, mutta falafel-pita oli todella huono. Falafelit olivat kivikovia koppuroita.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 05.12.2014
Note 0


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites