Öffnet um 11:00

Rulla

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (28)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Rulla on ihana - vanha kantalounaspaikkani. Täällä saa vatsan juuri sopivasti täyteen nautiskellen hyvää ja freesiä ruokaa. Dipit ovat ihan parhaita! Rulla + salaatti -kombo toimii todella hyvin, saa maistella vähän kaikkea.

Pienenä miinuspuolena tulee paikan kompaktius - vaikka olen pienikokoinen, istumapaikkojen tiheys hieman ahdistaa ja tuntuu, että paikkaan mahtuu juuri ja juuri istumaan. Ehkä tästä syystä lounaalla on useimmiten naisvalta...?

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 27.12.2017
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 17.09.2016
Note 0

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 09.08.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Innovatiivisia ja hyvänmakuisia rullia. Kastikkeet hyviä. Salaatti ei mikään erityinen, mutta ihan ok. Kevyttä syötävää. Ei isoon nälkään.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.07.2016
Note 0

Raikasta, herkullista, kevyttä, mukavassa ympäristössä. Hinta kuitenkin turhan korkea ainakin omaan arkiruokailuuni.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 20.03.2016
Note 0

Herkullista, raikasta, kevyttä ruokaa ja mukava palvelu. Valitettavasti hinnat sellaisia, ettei kovin usein raaski käydä lounastamassa. 4 rullaa ja salaatti 14,50 euroa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 14.09.2015
Note 0

Herkullisia ja tuoreita makuja. Jos vietnamilaiset kevätrullat maistuu, niin tuonne kannattaa suunnata. Kivasti kasvisvaihtoehtoja, ja lounassalaatti rullien kaverina on ollut maukas ja täyttävä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.08.2015
Note 0

Kevyttä, raikasta ja maistuvaa! Laadukkaat raaka-aineet selkeästi käytössä ja iso peukku siitä. Rullien kanssa tarjottavat kastikkeet ovat taivaallisia. Palvelu on aina ollut erittäin ystävällistä ja mukavaa. Viineissäkään en ole joutunut pettymään. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä paikka, suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 28.05.2015
Note 0

Aivan ihania tuore rullia. Tilasimme molemmat kasvisrullia ja mukana tuli kaksi vegekastiketta. Raaka-aineet olivat raikkaita ja tuoreit. Mahtava maku.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.05.2015
Note 0

Kevyttä ja raikasta ruokaa. Lounaaseen sai valita haluamansa määrän "rullia" ja niiden kanssa joko salaatin tai keiton. Vitriinissä oli neljää eri kasvisvaihtoehtoa ja saman verran lihaversioita. Otin 3 kasvisrullaa ja kvinoa-salaatin. Rullat olivat ehkä vähän mauttomia, mutta raaka-aineet todella raikkaita ja tuoreita, joten sen vahvempia makuja ei ehkä olisi kaivannutkaan. Mukaan tuli kahta kastiketta, paksumpi pähkinäsoosi ja ohuempi soijakastike (pyynnöstä soija, muuten kalakastike). Niihin dippailemalla sai rulliin lisää makua. Käytin kastikkeita myös salaatissani, joka ilman niitä olisi ollut aika perus salde ilman suurempia yllätyksiä.

Suosittelen kokeilemaan jos ei kaipaa kovin raskasta ja täyttävää ateriaa. Jaksaapahan tämän jälkeen vielä jälkkärit jossain muualla. ;)

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 20.02.2015
Note 0


Standort

Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki - Route
040 653 1866
http://www.rulla.fi

Options