MrPink

15 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Rulla kesärullia ja salaatteja

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Rulla kesärullia ja salaatteja

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.08.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Neville lounas ja a la carte

Otin Enchiladan broileritäytteellä. Einesmäistä, mautonta ja mikrossa lämmitetyn oloista. Kerrassaan surkea esitys "meksikolaiseksi" ruoaksi. Neville on perinteikäs ja sinänsä ihan mukava paikka. Palvelu on ystävällistä ja asiakaskokemus on varsin mukava, mutta tehkää nyt hyvänen aika jotakin ruoan laadulle. Olutvalikoima on hyvä, ja mielelläni pistäydyn oluella jatkossakin, mutta ruokailun aion jättää väliin ellei laadussa tapahdu jotakin radikaalia muutosta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 31.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Pompier kansainvälinen

Poikkesimme ravintolaan (Espalla) hieman lounasajan päättymisen jälkeen, mutta se ei haitannut vaan saimme tilata lounaslistalta. Alkuun erinomainen tuore leipä + levite ja salaattipöytä, ruoaksi valitsimme halstrattua kirjolohta sitruunakermaviilillä, punajuurella ja vuohenjuusto-perunapyreellä. Annos oli erittäin laadukas, olisi kelvannut mainiosti illalliseksikin. Hinta laatuun nähden käsittämättömän edullinen ja palvelu superystävällistä, joten ei voi kuin suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Natura pohjoismaa suomi moderni

Keskipitkän menun ruokalajit vaihtelivat akselilla hyvä-erinomainen. Omaan makuuni erityisen loistavia annoksia olivat grillattu keltajuuri ja jogurttisorbee-jälkiruoka, mutta yksikään muukaan annos ei aiheuttanut minkäänlaista pettymystä. Viinipaketin viinit olivat hyvin valittuja ja palvelu kaikin puolin miellyttävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 02.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Toca rento ruokaravintola

Erinomaista ruokaa sekä kauniit ja riittävän suuret annokset. Kolmen ruokalajin menun jälkeen ei todellakaan jäänyt nälkä. Saimme paljon mielenkiintoista tietoa valituista viineistä ja tarjoilu oli muutenkin sopivan rentoa ja ystävällistä. Aivan varmasti tulemme vierailemaan uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Spis pohjoismainen

Tunnelmallinen pikkuravintola, jossa henkilökunta erittäin ystävällistä. Nautin pitkän maistelumenun suositusviineineen ja pidin kovasti. Yksinkertaisia makuja, jotka toimivat hienosti ja toivat raaka-aineet loistavasti esille. Muutamassa annoksessa oli itselleni aivan uusiakin makuja kuten myös erittäin mielenkiintoisissa, jopa hieman "eksoottisissa", viineissä. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 77€ Lisätty: 27.05.2014
Arvosana: -4

Ravintola: Savoy suomalaista

Neljän ruokalajin menu (sisälsi lisäksi 3 keittiön tervehdystä) oli erinomainen. Erityismaininta ensiluokkaisesta mutta kuitenkin mutkattomasta palvelusta. Hinta on varsin suolainen, mutta eipä tuo harmittamaan jäänyt kokemuksen ollessa kuitenkin kaikin puolin täydellisyyttä hipova.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 107€ Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Sumo japanilaista, sushia

Söin lounaaksi Yakiniku naudanlihaa-bento ja tykästyin sen verran, että taidanpa alkaa vierailemaan Sumossa säännöllisesti. Hinta on halpa laatuun nähden ja palvelukin oli mielestäni asiallisen ystävällistä ja ripeää. Kuten joku jo aiemmin totesikin, sisustus on ostaripaikaksi selvästi keskivertoa fiinimpi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Xin Long aasialaista

Suosikki-lounaspaikkani Tapiolassa. Peruskiinalaista + sushia (tosin melko laajalla valikoimalla), mutta sen sijaan toisinaan lounasbuffetissa olevat Thaimaalaiset vaihtoehdot ovat todella maukkaita ja muutenkin erinomaista vaihtelua. Plussaa jälkiruokakahvista keksien kera.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit