Avautuu 10:00

Sumo

japanilaista, sushia
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (19)

Lounasbuffet jossa söin vain sushia. Taisi maksaa 13,80. Mustekala oli sitkeää, lohi osin kuivunutta ja nigirien riisi oli paakkuuntunut ikäviksi palleroiksi. Osa oli kyllä aivan ok mutta osa luokattoman huonoja. Tuohon hintaan voisi olettaa saavansa laatua vaan ei. Palvelu oli ystävällistä. En palaa tänne aivan pian.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 21.03.2018
Arvosana: 0

Lohi oli aivan kauheaa. Jotain kirjolohta joka jätti etovan hajun riisiin. En rehellisesti sanottuna ole syönyt näin kamalaa sushia ikinä. Kikkomanin pussi soija. Kaupan valkoista majoneesia ruiskuteltu sinnetänne. Riisi ei ollut kiinteää ja tasaista vaan ilmavaa ja epämääräistä. Rullat murtuivat puikoissa. Suosittelen ravintolalle vaikka pizzoihin siirtymistä. Tilaus woltin kautta joten asiakaspalveluun en ota knataa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 19.01.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Suosittelen ainakin kokeilemaan tätä kauppakeskusravintolaa. 17 € hintaan kuului misokeitto (4 €) ja 12 kappaleen suositusannos, voittopuolisesti lohesta. Sumo on parantanut juoksuaan, samalla kun sen paikallinen kilpailija on ehkä hieman taantunut. Myös henkilökunta on ystävällistä ja palvelu ripeää. Naulakon puuttuminen on selvä miinus talvipalttoo- ja karvalakkiaikaan, mutta näin kesäkeleillä se tuskin ketään haittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.05.2016
Arvosana: 0

Todella suosittelun arvoinen japanilaisravintola kokemus. Emme syöneet sushia vaan alkuun vegealkupaloja ja sitten tempuraa. namii ihan kaikki. Mielenkiintoiset saket tarjolla myös. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.01.2016
Arvosana: 0

SURKEAA ASIAKASPALVELUA! !! Sen takia ei tekisi mieli mennä uudestaan enää ikinä mutta sushit ihan hyviä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: -1

Avajaistarjoussushisetti oli ihan jees, riisi itse asiassa oikein hyvin tehty, mutta nigirit olivat vähän rumia.
Merileväsalaatti oli ilahduttavan iso 5 euron hintaan nähden ja maittava, vaikka ehkä piirun verran kylmä
Sakevalikoima puuttui listalta jostain syystä, mutta ystävällinen tarjoilija kertoi ja kävi kysymässä lisätietoja. Naapuriraflan älämölö häiritsi, mutta toivon, että volyymit laskevat jatkossa.

Menen vielä uudestaan tsekkaamaan muita annoksia.

(Huom! Muokattu arvostelu monta kuukautta jälkeenpäin ensivisiitin jälkeen)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.09.2015
Arvosana: 0

Espoon parhaat sushit? Monta kertaa käyneenä summaisin seuraavasti: sushi aina tuoretta, raaka-aineet laadukkaita, riisi asianmukaista niin kypsyyden kuin lämpötilankin puolesta (yhtä kertaa lukuun ottamatta, jolloin ylikypsää). Viihtyisä ja valoisa kauppakeskusravintolaksi. Palvelu ajoittain hieman jäyhää (henkilökunnasta riippuen).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 03.08.2015
Arvosana: 0

Tapiolan Sumo on ehdottomasti yksi lempparilounaspaikoista. Vaikka en sushin ystävä olekkaan yakiniku naudanliha-bento on vienyt sydämeni ja tonkatsu-bento on myös maistuvaa. Palvelu on tehokasta ja nopeaa. Hinta-laatusuhde on myös lounaalla hyvä. A'la cartesta en ole testannut kuin toisen yakiniku-annoksen, joka oli hieman pettymys: pieni ja kallis annos (ainakin verrattuna herkulliseen ja täyttävään lounaaseen).

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

A no-nonsense sushi joint in Ainoa shopping centre. Fresh sushis, and the excellent & crispy Gari (ginger) is apparently made in-house. Salty standard soy served. Pricing fits the "upper west side" location well, miso is 4 euros here.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 03.07.2015
Arvosana: 0

Söin lounaaksi Yakiniku naudanlihaa-bento ja tykästyin sen verran, että taidanpa alkaa vierailemaan Sumossa säännöllisesti. Hinta on halpa laatuun nähden ja palvelukin oli mielestäni asiallisen ystävällistä ja ripeää. Kuten joku jo aiemmin totesikin, sisustus on ostaripaikaksi selvästi keskivertoa fiinimpi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Länsituulentie 12, 02100 Espoo - Reitti
http://www.ravintolasumo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita