__Jarno__

28 arvostelua

Ruoka: pitää olla parempaa kuin mitä itse kotona laittaisimme Palvelu: hyvä palvelu on huomaamatonta ja saa tuntemaan olon tervetulleeksi ja vaivattomaksi Hinta: jos kaksi ensimmäistä on kohdallaan, tämä ei ole enää kynnyskysymys

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (27)

Ravintola: Sumo japanilaista, sushia

Lounasbuffet jossa söin vain sushia. Taisi maksaa 13,80. Mustekala oli sitkeää, lohi osin kuivunutta ja nigirien riisi oli paakkuuntunut ikäviksi palleroiksi. Osa oli kyllä aivan ok mutta osa luokattoman huonoja. Tuohon hintaan voisi olettaa saavansa laatua vaan ei. Palvelu oli ystävällistä. En palaa tänne aivan pian.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 21.03.2018
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: KG sporttinen ruokaravintola

Ravintolassa käynnissä profiilin nosto sekä sisäänheitto, alennuskupongeilla syö kaksi yhden hinnalla. Palveluun on satstattu kuten ruokaankin paitsi tänään; kana oli kuivaa ja yksi pala oli jäänyt sisältä raa'aksi. Lisäksi eilen parsakaalit oli keitetty todella pehmoisiksi, suorastaan veteliksi. Muuten hyvä profiilinnostokamppis on alkanut onnahdella, odotan mielenkiinnolla että miten keittiö selviää jatkosta. Ravintolasalin puolelle homma näyttäytyy siltä että keittiössä on ollut osaavaa porukkaa mutta välillä tulee joku taitamattomampikin töihin ja ruuat on pilalla. Toivottavasti saavat kuvionsa kuntoon koska muina päivinä ruuat ovat olleet oikein hyviä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola San Luca välimerellistä/tex-mex

Lounaspizzat kävin perheen kanssa syömässä lauantaina, ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa. Lasten pizzat olivat sopuhintaiset, aikuisten gluteeniton pohja toi neljän euron lisähinnan. Tämä olisi ollut ok jos pizza olisi ollut hyvä vaan ei; pohja oli sitkeä ja mauton ja kokonaisuus kuivahko. Jossain kohtaa tilauskin meni sekaisin ja tarjoilija toi eteen tavallisen pizzan, jos en itse olisi vielä varmistanut että onhan tämä nyt gluteenitonta niin se olisi tullut syötyä. Lopulta kun muu perhe oli jo syönyt oikea pizza saapui söin pizzan kokonaan koska olin kovasti nälkäinen eikä muuhun ollut enää aikaa, muuten olisin varmaankin jättänyt siihen. Tarjoilija ei tullut kysymään että maistuiko, ehkä tämäkin arvostelu olisi jäänyt tekemättä jos häntä olisi kiinnostanut. En suosittele muille enkä usko että enää toista kertaa menen. Sääli koska paikka muutoin olisi viihtyisämpi kuin naapurin kotipizza. Mieluusti tukisin yksityisiä ravintoloita ketjujen sijaan mutta en tule tukemaan tämän tasoisia paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 18.03.2017
Arvosana: 0

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Kyllä minä taas niin mieleni pahoitin kun menin palak paneeria syömään 11:16 ja riisi oli loppu. Jos työnantaja olisi jäykempi lounasajasta niin olisi jäänyt syömättä koska näytti siltä että kokkipoika alkoi riisiä keittämään vasta sitten kun siitä sanottii. Sonan aikana ei tälläistä ollut, missähän Sona on nykyään? Itse ruoka oli ihan ok eurooppalaisväännös klassisesta intialaisesta palak paneerista.
Jos lounasbuffeeta pidetään niin on pidettävä huolta siitä että kaikkea ruokaa on ja ettei esim riisi pääse loppumaan ennen kuin lounas on kunnolla alkanutkaan. Ei ollut silloin sali edes puolillaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Outoja oikaisuja. Useasti on ollut selkeästi riisin kanssa syötävää ruokaa mutta riisiä ei sitten olekaan ollut tarjolla. Kik-herne curry perunalla oli kyllä parhaalla tahdollakin sanoen mautonta. Ei vakuuttanut tällä erää, on kuitenkin otetttava huomioon että parempiakin päiviä on ollut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kathmandu Palace nepalilaista

ruoka oli aivan hyvää nepalilaista edulliseen hintaan. Söin kikherne-tofu mätön. Hieman ruokailukokemusta pääsi hämärtämään tarjoilija joka tuli kattamaan ruokailuvälineitä uusille asiakkaille kun vielä istuimme pöydässä.
Koko lounaan ajan soi yksi ja sama biisi, "mama lakshmi" tai jotain.
Seinustalla oleva akvaario oli ylikansoitettu: kalat olivat jatkuvasti toistensa kimpussa. Vaikutti todella stressaavalta elämältä, kokoajan saa olla varuillaan väistelemässä muita hyökkääviä kaloja.
Kaiken kaikkiaan hyvin twinpeaks-tyylinen kokemus minusta. Menen varmaan toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 01.11.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Peshawar Espoo pakistanilaista

kyllä minä niin mieleni pahoitin kun haarukoin valkoisia papuja tomaattikastikkeessa vähän maustettuna jota tarjoillaan pakistanilaisena luomuruokana. Minttukastikekin oli todella vetistä. Aiemmin tämä on ollut suosikkini mutta nyt kyllä ruokailen muualla. Naan-leipä oli hyvää. Tämä paikka on nähnyt parempiakin päiviä, huomattavasti. Ihmettelen missä vika?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.08.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Peshawar Espoo pakistanilaista

Ruoat ovat hyviä, kannattaa kuitenkin tulla heti 11 jälkeen ettei sattumat lopu kastikkeista kesken. Palvelu on ystävällistä (henkilöstä ja kielitaidosta toki riippuen) , erikoisuutena on paluun tehnyt luomuriisi jota ainakin tänään sai pyydettäessä (eivät olleet laittaneet noutopöytään sitä vaan riisi tuli pöytään kulhossa). On jonkun verran maukkaampaa ja ravitsevampaa kuin kuorittu riisi. Myös minttukastike oli tehnyt paluun, näyttää siltä kastikkeen tekee omistaja. Chilillä höystettyä sipulisalaattia löytyy salaattipöydästä myös, muutoin salaattipöytä on aika peruskamaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.08.2013
Arvosana: 0

Ravintola: BlueBell lounasravintola

Kasvispihvit oli ilmeisesti paistettu samassa rasvassa kuin mitä pyttipannu, ainakin maggaran maku oli tekeleisiin saatu mukaan. Sipulikeitto oli lähes lientä ilman sipulia. Lisäksi edellisen päivän kala oli lähes paperimassan makuista. Luokattoman huonoa ollut viimeaikoina.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.01.2014
Arvosana: 0

Ravintola: La Famiglia Flamingo italialais-amerikkalaista

Merellinen pizza oli öljyssä uiva ja ylisuolainen, suolakalvon maku lähti suusta vasta kurkkupastillilla. Vaimon parmankinkkupizza ei ollut myöskään häävin makuinen. Palvelu oli nopeaa tyhjässä ravintolassa. En mene toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit