Avautuu 16:30

KG

sporttinen ruokaravintola
Arvosana 3.9 / 5

KG on rento sporttiravintola Espoon Nihtisillassa aivan Turunväylän varrella. Lounasbuffetista voit koota juuri sinulle sopivan annoksen, ja aina perjantaisin voit nauttia buffetista niin monta hampurilaista kuin haluat. Iltaisin ravintola tarjoaa mutkattomia annoksia kuten burgereita ja pizzoja.

KG:ssa on useita televisioita, joista voi seurata urheilua ruokailun lomassa. Kesäisin asiakkaita palvelee suuri terassi. Auton voi pysäköidä maksutta ravintolan ulkopysäköintialueelle. Voit piipahtaa joka päivä myös runsaalle aamiaiselle.


Arvostelut (30)

Ravintolassa käynnissä profiilin nosto sekä sisäänheitto, alennuskupongeilla syö kaksi yhden hinnalla. Palveluun on satstattu kuten ruokaankin paitsi tänään; kana oli kuivaa ja yksi pala oli jäänyt sisältä raa'aksi. Lisäksi eilen parsakaalit oli keitetty todella pehmoisiksi, suorastaan veteliksi. Muuten hyvä profiilinnostokamppis on alkanut onnahdella, odotan mielenkiinnolla että miten keittiö selviää jatkosta. Ravintolasalin puolelle homma näyttäytyy siltä että keittiössä on ollut osaavaa porukkaa mutta välillä tulee joku taitamattomampikin töihin ja ruuat on pilalla. Toivottavasti saavat kuvionsa kuntoon koska muina päivinä ruuat ovat olleet oikein hyviä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 26.09.2017
Arvosana: 0

Erittäin miellyttävä ja reipas palvelu ei kovaa kehnoa ruoan laatua.
Salaattimme kanafileet olivat liian korkeaan sisälmpötilaan paistettuja/keitettyjä ja kokonaisina laitettu salaattilehtien kanssa keikkuvaan keittokulhoon pliisun kastikkeen kera.
Kassalla huomasin että pöytään istuttuani tarjottu alkoholiton glögi maksoikin 4.70€. Siinä vaiheessa oli jo hymyn paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.12.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella mautonta ruokaa. Jos ei näkisi mitä syö, niin ei sitä kyllä maustakaan arvaisi. Kyllähän tällä saa tietysti vatsan täyteen, vaikka makua ei olisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 19.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Brunssi on todella heikko. Varmasti kannattaisi keskittyä johonkin muuhun, jos ruuan valmistaminen tuntuu epämiellyttävältä.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 14.11.2015
Arvosana: 0

Food lacks taste. Otherwise ok Place.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

combo annokset mielettömän hyvät ja isot

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 28€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Sunnuntaibrunssi 17. 5.2015. Ihan mahtavaa ruokaa, tunnelma kiva ja palvelu kohdallaan. PItkästä aikaa ihana ravintolakokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 17.05.2015
Arvosana: 0

Buffer kyllä mutta brunssin kanssa ei oikein mitään yhteistä. Salaattia, pizzampaloja, pikkuburgereita pari lämmintä ruokaa. Edullisemminkin voit niitä syödä. Ei kiinnosta uudestaan ruokailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 19.04.2015
Arvosana: 0

Palvelu jotenkin ynseähköä ja ennen kaikkea hidasta. Tilattu ruoka tuli kohtuullisessa ajassa, mutta kaikkea muuta (jopa laskua) piti odottaa tai erikseen pyytää. Palvelu ei vaan toiminut kuten pitää. Hampurilainen oli ok, eikä siinä moitittavaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Todella surkea esitys. Ammattitaidoton tarjoilu ja mautonta ruokaa. Miten ribseistä yöipäätän voi saada lähes täysin mauttomia?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita