Avautuu 11:00

Ravintola E.T.Charlie

ruoka-ja seurusteluravint
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (14)

eritäin hyvää paikka ruoka oli maukasta ja hyvää asiakaspalvelu pelaa.
a"la carte ruoka myös saa niin nopeasti pöytän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.11.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tähän hintaan lounaslista hyvä verrattuna moniin muihin Espoon lounaspaikkoihin. Kiva, että salaattipöydässä myös muutakin kuin pelkkää vihersalaattia ym. tavallista. Esim. tänään ihanaa tuoretta graavilohta ja kunnon silliä. Keittona oli herkkuani borssia+ smetanaa. Nämäkin olisivat jo riittäneet minulle.
Pääruoissa oli valinnanvaraa, kalaa, itsetehtyä tattimureketta, haukea ja kanaa tehtynä hyvännäköiseksi "karjalanpaistiksi". Lopuksi kylmää, raikasta marjarahkaa. En pettynyt ja kannatti taas tulla Espoonlahdesta asti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.03.2015
Arvosana: 0

Alkuruoassa ja pääruoassa jättikatkaravun pyrstöjä,jotka oli raakoja. Muutenkin alkupala surkea. ihan ok ravintola baariravintolaksi,mutta ei sovi yhtään vaativan ihmisen makuun. tähän hintaan löytyy paljon tasokkaampiakin paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Salaatista löydetystä toukasta henkilökunta ei reagoinut lainkaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.11.2014
Arvosana: 0

Paikka, jonka ohi olen mennyt lukuisia kertoja luullen sitä pelkäksi olutkuppilaksi. Nyt ollaan syöty lyhyessä ajassa jo kolmasti ja tullaan jatkossakin. Ei fiiniä, ei gourmeeta, mutta oikein maukasta ja rehtiä ruokaa ja ystävällistä palvelua semmoisessa olohuonemaisessa kuppilassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.09.2014
Arvosana: 0

Kävin lounaalla, olin todella positiivisesti yllättynyt! Hyvää, laadukasta ruokaa (mm. mielettömän hyvin valmistettu lohi, harvinaista), viihtyisä paikka ja mukava palvelu. Käyn toisteki!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.04.2014
Arvosana: 0

Täysin uusi tuttavuus Espoon lounasruokailuissa. Buffetissa taattua perusruokaa, maut kohdallaan mutta ei varsinaisesti sytyttävää. Ainakin kyseisenä päivänä oli mahdollista hyvin vältellä turhia hiilareita jos sellaiseen on taipumusta.

Ravintola itsessään on ympäristöltään viihtyisä, jopa siinä määrin rauhoittava että tuntuu hektisen päivän keskellä että aika pysähtyisi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 08.01.2014
Arvosana: 0

Jokin aika sitten uusittu viihtyisämmäksi. Ihan siisti paikka, tarjoilu hyvää. Iso hampurilaissetti täytti hyvin ja oli hyvin tehty. Suositteluni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.06.2012
Arvosana: 0

Oskari oli ok mut tarjoilijat kauheita, varsinkin omistaja nainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.05.2011
Arvosana: -6

E. T. Charliesta saa lounasruoaksi pääasiassa burgereita ja pizzaa. Olen käynyt kokeilemassa molempia ja omasta mielestäni burgeri on ihan maukas mutta pizza ei ole kovinkaan erikoinen. Ravintola on viihtyisä ja tilava, tänne kannattaa tulla erityisesti kevät-kesäaikaan. Keittiö kyllä menee aika aikaisin kiinni, minkä jälkeen ravintola toimii käytännössä pelkkänä pubina, mutta mikäs siinä, omasta mielestäni ainakin Haukilahden viihtyisimpiä pubeja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.04.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Haukilahdenkatu 25, 02170 Espoo - Reitti
050-3583005
http://www.etcharlie.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita