Ei tietoa

O'Leayrs Iso Omena

amerikkalaista, sportsbar
Arvosana 3.8 / 5

Bostonista inspiraationsa saanut sporttiravintola O'Learys tarjoaa saman katon alla maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (5)

Garlic Burger oli OK mutta en tätä vielä gourmet burgeriksi luokittelisi muuten kuin hinnan puolesta (17e). Lisukkeina ranskalaiset (vaatimatonta perustasoa) sekä coleslaw ja puolikas suolakurkku.

Kori on erittäin epäkäytännöllinen alusta burgerin syömiseen. Todella ahdasta leikata burgeria ja kun kaataa ketsuppia paperin päälle niin se imee sen samantien ja paperi on rikki.

Sinänsä paikka on viihtyisä ja oikein sopiva illanviettoon tai urheilun seuraamiseen isoilta TV-ruuduilta. Palvelu oli nopeaa ja OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 13.10.2018
Arvosana: 0

Kiva ystävällinen henkilökunta. Iso baari.Hyvää ruokaa.Löytyy myös Vegaani/Vege ruokaa. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Paikka on oikein miellyttävä, siis baariksi/illanviettopaikaksi. . Ja se hieman parantaa lounaskokemustakin.. Lounas ei nouse paikan tasolle, mutta on ok. Pieni parannus laatuu, ja olisi ihan hyvällä tasolla. Paikan omat lisäsoossit yms. ovat hyvät. Pikkaisen raakoja tahattomasti lienee muutaman kerran juurekset olleet, mutta ei tämä paha ole, mutta ei mitenkään loistavaan. Kyllä sinne tekee mieli hörpille jäädä, pitänee joku päivä testata Oumph! Burgeri, siitä heille etukäteen plussa =) ..Alunperin harmitti tässä paikassa, että käsitämättömästi kolmella ekalla käynnille ei ollut kukaan tiskillä ottamassa vastaan lounasmaksua, piti kuikuilla muutama minuutti, arkena 11.15, jeesus. Mutta viimeksi oli, hyvä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.01.2017
Arvosana: 0

16,90 € juusto-bbq-hampurilaisessa on einespihvi, josta lienee turha sanoa, että maku oli kamala. Annos tuodaan korissa ja on yhtä sekasotkua, kastikkeet menevät heti paperin läpi ja paperi mössööntyi ruoan sekaan. Nachot ja kastikkeet mauttomia ja teollisen makuisia. Suht viihtyisä, sporttinen miljöö ei pelasta, kun ruoan taso on täysin ala-arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2016
Arvosana: 1

Kerran käyty lounaalla. Punaviinikastikkeessa oleva härkä haisi ja maistui niin palaneelle, että jäi syömättä. Buffetin toinen vaihtoehto kana oli mauton. Salaattipöytä ok. En testaa lounasta hetkeen uudelleen, viimeksi elokuussa siis käyty

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.09.2016
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Piispansilta 11, 02230 Espoo - Reitti
http://www.olearys.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita