Keittiö auki

Social Food - Burgerjoint

premium burgers
Arvosana 3.7 / 5

Premium hampurilaisia ja bisseä. Hampurilaiset valmistuu mibrasa hiiligrillistä


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (5)

Tilausbursaa.

Kotisohvalta woltin avustuksella tämä tuli kokeiltua joten itse tiloista ja niiden tunnelmasta ei tässä voi mitään sanoa.

Bronx-burgeri oli kyllä kieltämättä mehukas ja maistuva, ja huolimatta kuljetuksesta oli se edelleen tuoreen oloinen.

Kylkeen vielä ranet ja haba-mayo. Ihan kelpo tuotteita. Mayossa kiva potku. Tosin ranujen osalta siinä ja siinä olivatko enään rapeita, etenkin kun kaikki tuotteet (majo, ketsuppi, buge, ranet) oli snägärityyliin lempattu samaan styroksirasiaan jossa sitten muhivat keskenään. Paljoa pidempää kuljetusta eivät olisi kestäneet laadun kärsimättä.

Positiivinen kokemus kaiken kaikkiaan, joskin woltin valikoihin voisivat lisätä tilattavissa olevien juomien pakkauskoot..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 04.11.2017
Arvosana: 0

Kokeilussa paikan, oliko Bronx, burgeri. Perus hyvää eli Ok. Pihvi jätetty mehukkaan punaiseksi ja välissä oleva sipulihässäkkä oli kivan piristävää. Oliko välissä,juustoa, taisi olla, muttei kovin voimakasta. Sämpylään olin pettynyt. Se oli oudon "huokoinen". Ehkä olisin kaivannut siihen sitkoa. Perunat hyviä, ripaus lisää suolaa ei olisi ollut pahitteeksi. Palvelu jouhevaa. Tämä paikka ei ole istuskeluun, vaan burgerinsyöntiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.07.2017
Arvosana: 0

Ihan loistavat bursat niin liha kuin kasvis versiokin. Palvelu skulaa ja täällä tuleekin nykyään käytyä vähintään kerta viikossa. Ei voi muuta ku suositella...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.07.2017
Arvosana: -3

Burgereiden kilpailu jatkuu kiivaasti!
käväisin avaamis viikonloppuna sunnuntaina kokeilemassa. HIntaluokka oli alhaisempi kuin nauhgty burgerissa tai treffissä. Burgerin koko oli samaa luokkaa ja makukin. Mielestäni paikan kokoon nähden se ei kilpaile ravintolana jossa istutaan pitkään vaan paikkana jossa käydään nappaamassa burgerit ja päivä jatkuu
Blogistani voi lukea tarkemman arvostelun:
http://aitoaarkiruokaa.fi/uutuus-kokeilussa-burgerjoint-sornainen/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.02.2017
Arvosana: -3

Helsingin Uutisten artikkelin siivittämänä päätin vierailla tästä uudessa hampurilaisravintolassa, jota vetää MasterChef 2012 kilpailun voittaja. No pulinat sikseen ja itse ruuan pariin. Hampurilaisia on listalla valittavana muutama vaihtoehto. Myöskään vegaaneja ei ole unohdettu.

Itse valitsin ravintolan isoimman hampurilaisen. Yllätyksekseni ranskalaisista ja jopa vedestä piti maksaa extraa. Pullo vettä maksoi törkeät 2 euroa. Ensinnäkin Suomessa on puhdasta hanavettä, joten en ymmärrä miksi minulle tarjoillaan pääsääntöisesti huonompilaatuista pullotettua vettä törkeään 2 euron hintaan.

Toisena yllätyksenä, ranskalaiset. Ne nimittäin maksoivat 3,5 euroa ja muutamahan niitä lautaselle oli eksynyt. Maku oli kyllä todella hyvä ja itse tehtyjä taisivat olla.

Itse hampurilainen. Makunautinto oli kohdallaan, ehkä rasvaa hivenen liikaa kun koko hampurilaisen ympärillä oleva wrappi oli rasvassa kyllästetty. Hampurilaisen koko oli isohko pettymys. Purilainen oli vaatimattoman kokoinen eikä se riittänyt pitämään nälkää kovinkaan kauan loitolla.

Sivuhuomiona täytyy mainita törkeä savun määrä ravintolassa. Tämä oli omiaan latistamaan tunnelmaa. Vaatteet haisivat koko loppupäivän paistorasvalle ym. dunkkikselle.

Kokonaisuutena kun laskin asiointini tuli tässä paikassa maksamaan 16,50 euroa jota voi pitää melkoisen kovana hintana pienehköstä hampurilaisesta, pullovedestä ja ranskalaisista. En usko, että tulen uudemman kerran asioimaan. Tästä huolimatta paikka on varmasti kokeilemisen arvoinen niille, jotka eivät ole tavallista parempaa hampurilaista maistaneet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 17€ Lisätty: 01.02.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kulmavuorenkatu 4, 00550 Helsinki - Reitti
0408333703
http://www.socialfood.fi