aleksisi

247 arvostelua

Syön nälkääni ja juon päihtyäkseni. Mielellään ravintolassa..

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Sankari: Päivittänyt valtavasti tietoja

Arvostelut (247)

Ravintola: Levant Vaasankatu lähi-idän katuruokaa

Muutan kerran täältä woltilla ruokaa kotiuttanut. Viimeksi meze Levant- hommeli, joka oli ihan kelpo ravintoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 12.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: King Kebab Vaasankatu pizza/kebab

Darrakebab!

Kuuluisan KK:n uusi toimipiste kokeiluun. Kanaiskenderiä sunnuntaihin. Annos saapuu rivakasti, ja kokoa on aivan riittävästi, myös maku on kiitettävä. Kyllä tällä edellisillan vinkut unohtuu..

Kebab-annos ei sisällä ensinkään vihreitä asioita, mutta eipä hätää. Kuten jo edellinen mainitsi, niin salaattipöytä on (etenkin tämän tyylin ravintolaks) erinomainen!

Palvelu on rentoa, tervehditään ja kiitetään lähtiessä, pientä läpän heittoa siinä sivussa.

Lisäksi suurista ikkunoista jännittävää seurata sunnuntaisen vaasiksen väkeä (joilla kovin monella pitsalaatikko kantamuksina) vaeltamassa kohti seuraavana aamuna jälleen saapuvaa arkea..

Jatkoon!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 12.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Liesigrilli grilliruokaa

Matka vei Myyrmäkeen.

Lounaspaikaksi valikoitui Mikes diner. Jokin näissä ameriikankrääsällä sisustetuissa paikoissa aina viehättää.

Ihan täysverinen dineri tämä ei kyllä ole, vaan ruokalista keskittyy pääosin hamppareihin.

Silmäilin listaa ja olin jo päätynyt listan ns parempien hampurilaisten osioon, kunnes huomasin viereiseen pöytään tuotavan annoksen olevan valtava. Lounasnälkäni ei sellaista olisi selättänyt, joten otin "tavallisen" juustohamppariaterian.

Tuote tuli kohtuu nopsaan, ja oli aika perustason suorite. Ei tällä pärjää ison kirkon artesaanibuge-buumissa, mutta hintaansa nähden ihan toimiva. Ranet vierellä rapeita. Mausteikossa muutamaa erilaista sinappia ja ketsuppia.

Paikka sopivasti matkan varrella jos Myrtsissä junailee. Palvelu myös paikkaan sopivalla tavalla rentoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Treffi Pub & Bistro fusion bistro

Artikkelin kannustamana metromatka itään!

Burgeria testiin, kera frittipottujen.

Esillepano lankulla kivaa vaihtelua, grillin maku erinomainen, jopa loistava!

Omaan makuuni on myös ratkaisu, että punasipuli ja tomaatti tarjoillaan erikseen jos niitä sinne väliin haluaa laittaa. Itse en halunnut, juustohampurilainen juustohampurilaisena ilman turhia krumeluureja. Toimi sellaisenaan loistavasti!! Pihvi mehukas, juuri näin!

Palvelu hyvää, huomaavaista sekä tehokasta.

Ainoana miinuksena ehkä looshin riippuvalaisimen turhan kirkas valonlähde. Häikäisi.

Lisäksi myös jo mainittu wc tilojen läheisyys on hieman huonoa pelisilmää. Miksei ruokailijoille ikkunapöytiä? Vai onko kyseessä kompromissi sen suhteen että saadaan ruokailijat keittön viereen??

Ehdottomasti kuitenkin koko metromatkan arvoinen kokemus. Suosittelen!

Päivitys:
uusiokäynti. Lista vaihtunut sitten viimekerran. Hamppari edelleen mainio, joskin nykyisellään ei enään niin päräyttävä, sillä hamppariskenessä kilpailu on nostanut rimaa korkeammalle.

Alkupalarieskakin hyvää. Onnneksi, sillä isomman alkupalan kanssa ei olisi varmaan pääruoka kadonnut kokonaan lautaselta.

Henksa kohteliasta, ehkä vähän liiankin. Perjantai illasta kuitenkin löytyi heti pöytä. Talon oma olut loistavaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.08.2017
Arvosana: 1

Ravintola: ABC-Heinola

Jahas, pitihän se tämäkin päivä kokea. Kohtalaisen mauton lehtipihvi ah, niin viihtyisällä liikenneasemalla. Lapset kiljuu ja kansa viihtyy. Paikkahan kyllä tavallaan vastasi odotuksia, jotka eivät olleet korkealla.

Henkilökunta oli mukavaa kaikesta huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola White Lady lapsiystävällinen

Lehtipihvillä.

Tämäkin paikka ollut lienee mestoilla kauemmin kuin allekirjoittanut itse, joten korkea aika kokea anti.

Keskiviikkona alkuillasta sali noin puolillaan, varattuja pöytiä muutama. Tämä kai lupaa hyvää, suosio siis. Terassillakin, joka muuten on yllättävän suuri, istuu muutama henkilö vaikkei aurinko paistakaan.

Lapset otettu huomioon keskivertoruokalaa paremmin, ja heille onkin järjestetty pikaruokahenkinen syvennys jossa sopii kiljua. Ja kiljutaanhan siellä.

Kuten otsikko kertoo, listalta kokeiluun lehtipihvi. Tulee kohtuu nopsaan. Annos näyttää perinteiseltä, ja myös maistuu. Liha ehkä vähän kuivakkaa, mutta maustevoi hyvää ja pelastaa paljon. Ranet siinä rinnalla ihan peruskauraa.

Tarjoilija tuo juomaksi tilatun vesikannun (jossa kevyt jääkaapin maku) pöytään muttei kuitenkaan kaada juomaa lasiin. Tästä miinusta, sillä jäävedestä kuitenkin laskutetaan erikseen. Palvelu muuten ihan ok.

Kokonaisuudessaan jäi vähän hassu olo. Perinteitä piti olla, mutta sitli jotenkin vähän keskinkertaista. Lisäksi hinnoiteltu yläkanttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 16.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Beerger Craft beer and burgers

Vahinko.

Huhuja kuulin että beerger nimeä kantava paikka on Helsingin-niemelle avattu, muttei ollut mitään käsitystä missä sijaitsee. No sitten sattumoisin fillarilenkillä osui eteeni, joten pitihän se kokeilla.

Mesta hieman piilossa kyllä, mutta vanhojen telakkarakennusten epämääräisyys loi aurinkoisena päivänä yhdistettynä edessä aukeavaan laivanrakennusmeininkiin mainion tunnelman. Automaattisesti ei rantaravintolan tarvitse tarkoittaa aavan ulapan tai purjeveneiden tuijottamista.

Aina pitää olla vähintään burgerin mentävä nälkä, ja niin nytkin, eli listalta cheezy niminen tuote. Jonoa ei ollut joten hakulaite pärisee muutamassa minuutissa.

Pihvi mehukas, juusto oikeaoppisen sulanut ja sisältönä tomaattia ja salaattia. Soosia olisin toivonut ehkä hieman reilummin, sillä pulla tuntuu parin ensipuraisun ajan hieman kuivakalta.

Kokonaisuutena (maisema+tunnelma+ruoka+palvelu) on paikka kuitenkin kauniina kesäpäivänä erittäinkin käymisen, ja miksei oleilunkin arvoinen paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 10.08.2017
Arvosana: 1

Ravintola: Funky Kitchen sporttiruokaa, burgereita

Lastenruokaa.

Linnammäki kun kyseessä on, valitsin poikkeuksellisesti lastenlistalta. Kananugetteja nimeltään tipitii.

Annos tuli todella nopsaan, noutopiippari ilmoitti ruoan valmistumisesta kun ei vielä edes pöytään oltu istuuduttu. Noh, loppuillasta ja tyhjää oli, joten kaipa se rasvakeittimellä käy rivakasti.

Annos oli oikeastaan aika perus pubiruokaa. Kanaa, ranet, pari porkkanaa ja majoneesi. Henksa hoiteli homman kesäduunarin iloisuudella.

Ei tämä nyt ihan kamala kokemus ollut, mutta ei tänne kyllä pelkästään illallisen tähden tulisi.

Miinukset siivoamattomista pöydistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Meri kebab pitsakebab

Aargh.

Pahimman luokan säilykepitseria. Tölkkipaprikaa mikä saa kaiken maistumaan mahdollisimman vähän tuoreelta, huolimatta siitä että pitsakotelossa lukee että "tuoreena paistettu"..

Meininkihän on kotkalaisittain se perinteisin, eli yöllä luukulla norkoilee nälkäiset jotka siitä viereisistä soittoruokaloista purkautuvat.

Paha mieli jäi, en suosittele..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Subway täytettyjä leipiä

Vähän perus subia nuutuneempaa menoa. Työntekijät ihan palvelualttiita, mutta jotenkin kokemus kokonaisuutena ei niin standardivirheetön kuin näissä usein on. Päivän subina vegepihvi oli vähän kuivaa ja tulinen kastike ei kyllä ollut juurikaan tulista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.08.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat