aleksisi

281 arvostelua

Syön nälkääni ja juon päihtyäkseni, mieluiten ravintolassa..

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (277)

Ravintola: Sandro Tapiola Pohjois-Afrikka

Futuropäissään ex-tempore brunssille.

Ravintola siisti, moderni ja hyvällä maulla kasattu. Vastaanotto mallikas, henkilökunta avuliasta, ulkomaan kielellä tosin.

Ikkunapöydästä näkymä on avara, joskin hieman virikkeetön. Pihalla terassi sekä pingispöytä, jossa jotkut koettivat puuskaista tuulta uhmaten pelata, huonolla menestyksellä...

Brunssivalikoima on mainio kokonaisuus erilaisia makuja ja vaihtoehtoja on riittävästi. Ainoa mitä ehkä suolaisten puolelta jäin kaipaamaan, oli vaihtoehdot leipäkoriin. Nyt yksi valinta, joskin hyvää oli sekin.

Suolaisten puolella tuli täytettyä itsensä jo niin, että makeitten osio jäi vähän varjoon, joskin tuli toki niitäkin kahvin rinnalla kokeiltua lähes kaikkia. Lisäksi löytyi vielä kelvollista smoothieta.

Kattaus on hinnoiteltu siihen tyyliin, että moni saa ymmärrettävästi allergisia reaktioita. Kuitenkin, hinta asettuu oikeisiin mittasuhteisiinsa mieltää brunssin mättöruokailun sijasta sunnuntain nautinnoksi jossa raaka-aineet ja tunnelma on ensiluokkaista..

..niin, ja alkujuomaksi tarjoiltiin mimosa!


     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 30€ Lisätty: 01.07.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Indian Express Intialaista

Tässä tilasssa aiemmin ollut, erittäin luokaton pitseria on muuntautunut Intialaiseksi, ja hyvä niin.

Juhannus-oloihin chicken curry lähetin tuomisina, toimitus nopea, annos suuri, ja mikä parasta kanat mureita. Sivusalaatti vähän mitäänsanomaton, mutta leipää vähintäänkin riittävästi.

En tiedä onko tila itsessään riittävän viihtyisä paikan päällä ruokailuun, mutta noutona/toimitettuna kelpo valinta. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 24.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Doi Thai thaimaalaista

Pad-krapow kanalla.

Ei vakuuttanut, tai sitten odotukset olivat liian korkeat. Tulisuus ja basillika loistivat poissaolollaan. Niljakkaita kananpalasia sekä paljon sipulia, toi mieleen enemmänkin kiinalaiset ruokalajit.

Riisi sentään oli OK, kuten myös palvelu siihen saakka kun piti laskua odotella lähes tyhjässä ravintelissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 11.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Saba intialaista, pizzaa kebab

Chicken curry. Annos periaatteessa ihan maukas, joskin ei mikään suurensuuri. Naan-leipää lisämaksusta, sivusalaatti lievästi sanottuna säälittävä.

Mutta, se tunnelma. Väki örisee halvan ruukun boostaamina kuka minkäkinlaisessa humalan asteessa. Ei tämä varsinainen perheravintola ole (vaikka taisi olla ravintoloitsijan lapsi myös tiskin takana) mutta kyllä tuota viikonlopun jälkeistä oloa voi saba;n ruoalla korjailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 10.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Aune gastropub

Huippupalvelua lauantain illassa. Burgerikin oikein mainio. Konsepti mitä parhain, sillä kovin usein kun yönälkä yllättää, ei juuri kebabia kummoisempaa ole tarjolla.

Muutoinkin viihtyisä paikka sekä sopivasti hinnoiteltu. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 10.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Aussie Bar Turku bar food

Tästä ei bursa paljoa tylsemmäksi käy. Laatu ei huono, muttei erityisen hyväkään, ennemminkin mitäänsanomaton peruskäntty. Jokimaisemat aurinkoisella säällä ihan jees, mutta muuten laiva itsessään on aikalailla mauton rakennelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 10.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Kuningas Kebab kebabia ja hampurilaisia

Pitkästä aikaa kunkkuun.

Astumme sisään ravintolaan, käymme kassan viereen valintamme tehneenä. Mitään ei tapahdu. TIskin takana touhuaa kolme ihmistä, mutta vaisua hymyä enempää ei kukaan välitä uusia asiakkaitaan huomioida.

Viimein jostain takahuoneesta saapuu neljäs henkilö, jolla ilmeisesti vastuu kauppa-aktista ja näin ollen saamme tilauksemme rekisteröityä ja käymme terdelle odottelmaan arvokkainta iskenderiä mitä kohdalle on osunut.

Annokset saapuvat kohtalaisen rivakasti, laatu on ihan kelvollinen, entenkin annokseen kuuluvat salaattimeiningit ovat kuitenkin normikebulaa laadukkaampia, siihen sitten erityiset suoritukset jäävätkin, ja kokonaisuutena ei alkuunkaan hintansa arvoinen.

Lisäksi terassin pöydät pyyhkimättä.

Tällä hinnoittelulla tulisi pystyä huomattavasti parempaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Sikhar nepalilaista

Meh.

Astuin sisään, hämmästyin ja mietin että jokin ei ole kohdallaan. Hetki meni kunnes tajusin että täällä ei soi sama intiasoundträk niinkuin näissä aina soi.

Noh, lista käteen ja istumaan. Ravintolasali hieman kolkko, tunnelma kuin ruokalassa ikään.

Listassa ruoat sekä suomeksi että englanniksi, hieman hämmennystä aiheutti se, että ei oltu erikseen ilmoitettu mikä ruoka on tulinen ja mikä ei.

Ruoka tuli nopsaan, kanat ihan perus ok, naan vähän kuivakka. Ei tämä mitenkään erityinen suoritus ollut.

Laskua joutui hetken odottelemaan, ja sittenkin korttimaksun joutui tiskillä käydä suorittamassa, vaikka palvelu muuten olikin peruskohteliasta, jäi tästä hieman gonahtanut kokonaisvaikutelma. Valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Naughty BRGR hampurilaisravintola

Cuban frita.

Mehukas kokonaisuus, laadukaskin. Jos kunnon hamppari kiinnostaa kun sattuu olemaan torin kulmilla, tai miksei kauempanakin, suosittelen suuntaamaan tänne suurempien ketjupaikkojen sijasta.

Palvelu kesätyöläismäisen innokasta, sopi paikan henkeen, niinkuin kai periaatteessa sisustuskin, josta tulee kaikessa sekavuudessaan mieleen lähinnä huvipuisto tai vastaava.

Tälläisten paikkojen miinus tunnetusti on se, että jos mielii saada hampparin sijasta kokonaisen aterian, niin hinta karkaa kyllä äkkiä ihan oikean ravintola-illallisen kanssa samoille euromäärille..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Woolshed Turku australialainen gastropub

Paikka maanantaina melkoisen täysi jopa, eipä ihme sillä tarjousmeininki toimii.

Koska kaikki buget edukkaaseen hintaan, eipä sitä juuri vaihtoehtoja edes listalta katsella. Päivän valinta flaming hell burger. Odotukset ovat pelonsekaiset johtuen että listassa annos kuvitettu kohtalokkaan oloisesti kolmella chilin kuvalla, nimestä nyt puhumattakaan.

Ensipuraisu on lupaavan tulinen, mutta loppua kohden polte kyllä tasaantuu ja pelot kaikkoavat. Hampparin sisältämät muut ainekset kuten creme fraiche tasaavat poltetta, joten ruokailu on sujuvaa. Sivulla ranet ihan perus-OK ja lisukesalaatti vähän mitäänsanomaton.

Palvelu oli rentoa, tiskiltä tilattiin englannin kielellä. Jalkapalloa ruuduilta, sisustuksella haettu letkeää pubimenoa, ja hetkeksi sitä unohtaakin että todellisuudessa ollaan turkulaisen ostarin kulmalla isojen ikkunoiden äärellä.

Kokonaisuutena, tarjoushamppareilla ehdottomasti käymisen arvoinen, muuten ei ehkä mitenkään poikkeuksellinen muihin vastaaviin verraten...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat