Keittiö auki

Galleria-ravintola Wellamo

galleria-ravintola
Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (35)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viehättävä, vanhahtavan venäläistyylinen. Konstailematon. Palvelu luontevaa ja ystävällistä. Novgorodinpata oli maukasta. Bouillabaisse oli vaisua ja teollisen makuista. Jälkiruoka parfait oli loistava. Friteerattu camembert oli lievähkösti pettymyksen puolella. Jäätelö oli hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 01.04.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Paras pihvi vuosikausiin, maukas kokonainen valkosipuli lisäkkeenä. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 27.03.2016
Arvosana: 0

Kokonaisvaltainen kokemus aina ruokalistoista lähtien. Ruoka hyvää perustasoa, mutta tunnelma, sisustus ja palvelu persoonallisia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 30.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: -3

Alkuun suolakurkut smetanalla ja hunajalla, pääruuaksi Sinappihärkää á la Wellamo valkosipuliperunoilla ja jälkiruuaksi sitruunasorbet sekä tuplaespresso brandyllä.
Ruoka oli loistavaa - pihvi medium kuten halusinkin. Kiva lisäke oli uunivalkosipuli, jota harvoin on tarjolla. Meitä oli iso parinkymmenen hengen ryhmä. Huolimatta siitä annoksien pöytiin kanto toimi moitteettomasti eli kenenkään ei tarvinut odottaa tai syödä kylmää ruokaa. Tunnelma oli intiimi ja meillä oli onnistunut ilta. Kiitos ja voin suositella hyvin mielin muillekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 12.12.2014
Arvosana: 0

Lihapata, juustokana, sorbetti ja parfait olivat erinomaisia. Alkupalaetanat olivat korkeintaan perustasoa. Sali oli 15.12. lähes tyhjä. Toivoin jotakin muuta kuin ikonitaidetta seinillä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 29.12.2013
Arvosana: 0

Ei koskaan ole pitänyt aikatauluistaan kiinni ja kokki piilottelee ja lähtee milloin tahansa pois töistä. Lisäksi kesken ruokailun tullaan hätistelemään pois. En ikinä voisi suositella. Aivan perusasiat perseellään tässä ravintolassa, vaikka ruoka on maittanut. En tajua miten voi kannattaa asiakkaiden halveksunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 0

parsa kylmää ja tarjoiltiin kylmiltä lautasilta,euroopassa en koskaan ole saanut parsasesongin parsaa kylmänä, en ranskassa en saksassa en espanjassa, ja olen kuitenkin syönyt parsaa kymmeniä kertoja. ja tämä ravintola ilmoittaa tarjoavansa eurooppalaista ruokaa. kanasalaatin kana kovan kumista, silakkapihvit eivät olleet rapeita vaan löllöjä, harmillista koska suosittelin ravintolaa aikaisempien kokemusten pohjalta, ilmeisesti omistaja on vaihttunut, kun ruuan taso on näin laskenut, jäi kyllä paha mieli. vuosien takaisten kokemusten pohjalta sinne menimme, mutta pettyneinä lähdimme. Emme kuitenkaan valittaneet sillä olimme suositelleet ravintolaa ystävällemme joka halusi tarjota meille maittavan illallisen. Paha mieli jäi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 35€ Lisätty: 09.05.2013
Arvosana: -1

Went to Ravintola Wellamo with a large group and so our dinner was prebooked. I understand that large groups are a challenge to restaurants but that's no excuse for serving terrible food. Our starter consisted of a few lettuce leaves, slices of tomato and and cucumber, one sundried tomato and a slice of water melon. Main course was bland chicken breast in a even more bland sauce served with tasteless yellow rice and half of an oven tomato. The vegetarian main course was even worse: vinegary artichoke hearts (straight from the jar!) covered with ready made hollandaise sauce and served with boiled carrots, broccoli and greasy garlic potatoes. Oh dear.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.03.2013
Arvosana: 2

Tunnelma.
Vanhan liiton hovimestari. Huumoria ja määrätynlaista jäykkyyttä yhdisteltynä. Homma hoituu hyvin asiallisesti. Sympaattinen kivijalka. Kellarimainen fiilis. Taidetta seinillä. Pieni kotikutoisuus lisää tunnelmaa. Siitä homma ei kiinni jääkään.

Lounaslista on käsintehty. Ehkä kuusi-seitsemän eri vaihtoehtoa. Hyvältä näyttää, herättää luottamusta. Kumppani tilaa paistetut muikut, itselle Moskovanpataa. Muikuista tulee kovasti kehuja, ronkin ylitse pari kappaletta. Ei valittamista todellakaan. Iso annos. Oma pata on täydellinen. Pippuria on, perusmausteet riittävät tässä annoksessa. Hyvälaatuista lihaa. Perunamuusi on todella tukevaa. Uniikki annos. Toisella tsekkauksella syön kanaa viinissä. Mainio, hillitty annos jälleen. Riisissä on jotain todella erityistä. Kaverin nauttimat lihapullat kermassa saavat osakseen poikkeuksellista hehkutusta. Wellamo nousee suosikkilistalle.

Paikassa on poikkeuksellisen paljon asioita, jotka herättävät luottamusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.01.2013
Arvosana: 3


Sijainti

Laivastokatu 18, 00160 Helsinki - Reitti
(09) 663 139
http://www.wellamo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita