Välispiikki

88 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (79)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Koskenranta

Viime kesän kynnyksellä vietimme Koskenrannassa ystäväni syntymäpäiviä. Pikkunapot olivat hyviä ja miljöö mukava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 11.12.2008
Betyg: 0

Restaurant: Fez Marockan restaurang

Fez Couscous oli kerrassan herkullista, tfaya-maustesoossi ylihyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 11.12.2008
Betyg: 2

Restaurant: Shanghai Kitchen

Kerrankin suuhun sopivia makeja! Hinta-laatusuhde on tosiaankin kohdallaan. Take away-annoksen soija on söpössä kalan muotoisessa muoviputelissa :-)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 4

Restaurant: Havanna

Alkupalamaniokit ja kuubalaiset kroketit olivat mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Oma pääruokani oli perushyvää paahdettua possua, seuralaisen naudanlihasuikaleet superhyvää "kuubalaista kotiruokaa". Täällä osataan myös mojitot!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 1

Restaurant: Pelmenit

Aivan loistavat pelmenit. Niitä kannattaa asettua syömään sellaiseen paikkaan, josta näkee mitä keittiössä puuhaillaan. Siellä ei smetanaa säästellä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 2

Restaurant: Raku Ya

Hinnassa mukana myös juomat, koska söimme shampanjamenun. Shampanjat sinänsä olivat mielenkiintoisia, mutta eivät oikein soveltuneet menun (sinänsä maukkaiden) ruokien kanssa. Ainoa toimiva kombinaatio oli nigirien ja makien kanssa tarjoiltu rutikuiva ja hapokas shamppis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 79€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Tokyo55

Alkuun ottamani lohi-, munakas- ja mätinigirit olivat keskivertokamaa, seuralaisen liekitetyt nigirit lähinnä erikoisuudentavoittelua. Oma pääruokani scampitempura oli kepeänrapeaa ja todella herkullista, seuralaisen tonnikala seesamikastikkeessa puolestaan ehti jäähtyä matkalla keittiöstä pöytäämme. Katsekontaktin saaminen henkilökuntaan kesti reilun tovin, joten tunnelma oli kaikkea muuta kuin katossa, kun tarjoilija viimein saapui luoksemme. Tapahtunutta pahoiteltiin vilpittömästi ja kylmästä tonnikalasta ei tarvinnut maksaa. Tempuran vuoksi Tokyo55:lle voisi antaa vielä toisen mahdollisuuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 1

Restaurant: Enjoy it. -deli&delight deli

Täältä saa Super Jam-hilloja! Hillohankintareissulla natusteltu tandoorikanaleipä oli perushyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Savu

Fondueviikkojen aikana nautittu mereneläväfondue oli ihan jees ja itävaltalainen valkoviini oikein maukasta. Myös jälkkäriksi syömämme suklaafondue oli nannaa, lukuunottamatta mauttomia dippimansikoita ja mielikuvituksettomia vohveleita. Ketjun ravintoloissa ruokapuoli on yleisesti ottaen OK, mutta henkilökunta tuppaa olemaan teennäisen tekopirteää. Me no like.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 1

Restaurant: Carelia restaurang

Shampanjamenun alkupala-kampasimpukat olivat herkullisia, myös pääruoka (prässättyä naudan rintaa ja kateenkorvaa) oli OK. Jälkkäri olikin sitten pienoinen pettymys. Ruokajuomina tarjoillut shampanjat toimivat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.04.2009
Betyg: 0


Bilder


Followers