Closed now

Messenius

restaurant
Rating 3 / 5

Reviews (37)

Erinomainen paikka lounaalle, paikan annokset ovat taiten tehtyjä ja maukkaita. Alkusalaatti itse kerättävissä ja usein todella hyviä makuja. Mukava pöytiintarjoilu muuten ja asiansa osaava henkilökunta. Tänne uskaltaa viedä asiakkaitakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 29.10.2019
Rating: 0

Pippuripihvi oli hyvä samoin tomaattikeitto. Muuten kokemus oli melko neutraali. Ravintola oli lämpimänä päivänä kuuma ja hiostava. Saimme kuitenkin siirtyä ulos ruokailemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 48€ Added: 30.08.2019
Rating: 0

Pöytävaraus tehtiin normaalisti netin kautta ja se onnistui haluttuna ajankohtana. Lisäkommentteihin laitettiin tieto ryhmään kuuluvista kahdesta 90-vuotiaasta ja heidän rollaattoreistaan. Ravintolan sivuilla ei ollut mitää mainintaa samalle ajalle ajoittuvaan yksityistilaisuudesta eikä netti reagoinut tekemääni varaukseen. Tarkistin varauksen vielä aamulla sähköpostista. Vanhukset tulivat invataksilla, jonka tulo- ja lähtöajat on ilmoitettava minuutilleen. Emme päässeet Messeniukseen. Jäimme kadulle laihojen anteeksipyyntöjen jälkeen. Todella ammattitaidotonta asiakaspalvelua. Kierrämme hyvä ruuan ystävinä helsinkiläisiä ravintoloita 2-4 kertaa kuussa . On vaikea uskoa, että Messeniuksen ruuan laatu yltäisi onnettoman palvelukuttuurin yläpuolelle. Elite sentään pelasti päivän!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helmi!
Taidokkaasti valmistettu sisäfilé lankkupihvi ja jälkkäriksi tyrnivanukasta -nam. Palvelu erinomaisen reipasta ja arvokasta. Tila kaipaisi rättiä ja ehkä vähän uutta pintaa.
Sääli että arkitiistaina klo. 11.30-13 välillä oli paikalla tasan 3 asiakasta. Käykää täällä syömässä ettei paikka kuole (perustettu 1937!)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.02.2016
Rating: 0

Näitä paikkoja, joissa aika on pysähtynyt, on Helsingissä enää muutama jäljellä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: 1

Tulin vuosien jälkeen suurin odotuksin. Ravintola on kaunis ja tarjoilu nopeaa sekä kohteliasta.

Lounaslistalla ollut kanaleipä sienikastikkeella on järkyttävä. Paha maku säilyi suussa pitkään.

VALITETTAVASTI en voi suositella. Sienikastike oli kummallista mössöä, suorastaan öklöä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Loistava hiillostettu tartar, aivan erinomainen viherpippuripihvi, hyvä sorbetti vaikka en yleensä siitä niin pidäkään. Palvelu oli hyvää ja mutkatonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 06.11.2015
Rating: 0

Palvelu riittävän ripeää. Ruoka hyvää ja hinta yrityslounaaksi juuri sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2015
Rating: 0

Turhaan haukuttu paikka, tämänäh on mahtava! Nopea lounas nälkäisen 6-vuotiaan seurassa. Hieman mietitytti miten pöytäliinapaikassa onnistuu lastenruoan valmistus.
Otin lounaslistalta riistapöyrykät. Herkullinen annos, muusi oli kivasti "flambeerattu" ja marjat & suolakurkut sopivat täydellisesti. Pojalle tuotiin erittäin kohtuuhintainen ja todella maukas lihapulla-annos (tarjoilija jopa kysyi montako pullaa laitetaan). Voisinpa käydä uudelleenkin.
Lounaan hinta oli hieman kallis (17 eur) mutta vastaavasti lasten annos (7,50 eur) oli erittäin kohtuullinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 24.03.2015
Rating: 0

Mikä ihmeen hiillostettu tartarpihvi, ei kyllä maussa tuntunut, enkä olisi sitä halunutkaan, vaan kunnon vanhanajan perustartarin?
Ja sitten jokin kummallinen muusikasa, ruislepä/vaalealeipähän, jos sitäkään ja vihannekset: punajuuri ja herkkukurkku liian suuria palasia sekoitettavaksi lihan kaa, surullinen mieli jäi... Muutehan paikka on
niitä ns. entisen ajan helmiä, mutta...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 10.02.2015
Rating: 0


Location

Messeniuksenkatu 7, 00250 Helsinki - Route
(09) 241 4950
http://www.messenius.fi

Options