Opens at 11:00

Messenius

restaurant
Rating 1.5 / 5

Reviews (35)

Pöytävaraus tehtiin normaalisti netin kautta ja se onnistui haluttuna ajankohtana. Lisäkommentteihin laitettiin tieto ryhmään kuuluvista kahdesta 90-vuotiaasta ja heidän rollaattoreistaan. Ravintolan sivuilla ei ollut mitää mainintaa samalle ajalle ajoittuvaan yksityistilaisuudesta eikä netti reagoinut tekemääni varaukseen. Tarkistin varauksen vielä aamulla sähköpostista. Vanhukset tulivat invataksilla, jonka tulo- ja lähtöajat on ilmoitettava minuutilleen. Emme päässeet Messeniukseen. Jäimme kadulle laihojen anteeksipyyntöjen jälkeen. Todella ammattitaidotonta asiakaspalvelua. Kierrämme hyvä ruuan ystävinä helsinkiläisiä ravintoloita 2-4 kertaa kuussa . On vaikea uskoa, että Messeniuksen ruuan laatu yltäisi onnettoman palvelukuttuurin yläpuolelle. Elite sentään pelasti päivän!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Helmi!
Taidokkaasti valmistettu sisäfilé lankkupihvi ja jälkkäriksi tyrnivanukasta -nam. Palvelu erinomaisen reipasta ja arvokasta. Tila kaipaisi rättiä ja ehkä vähän uutta pintaa.
Sääli että arkitiistaina klo. 11.30-13 välillä oli paikalla tasan 3 asiakasta. Käykää täällä syömässä ettei paikka kuole (perustettu 1937!)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 10.02.2016
Rating: 0

Näitä paikkoja, joissa aika on pysähtynyt, on Helsingissä enää muutama jäljellä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2016
Rating: 1

Tulin vuosien jälkeen suurin odotuksin. Ravintola on kaunis ja tarjoilu nopeaa sekä kohteliasta.

Lounaslistalla ollut kanaleipä sienikastikkeella on järkyttävä. Paha maku säilyi suussa pitkään.

VALITETTAVASTI en voi suositella. Sienikastike oli kummallista mössöä, suorastaan öklöä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 07.12.2015
Rating: 0

Loistava hiillostettu tartar, aivan erinomainen viherpippuripihvi, hyvä sorbetti vaikka en yleensä siitä niin pidäkään. Palvelu oli hyvää ja mutkatonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 06.11.2015
Rating: 0

Palvelu riittävän ripeää. Ruoka hyvää ja hinta yrityslounaaksi juuri sopiva.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.06.2015
Rating: 0

Turhaan haukuttu paikka, tämänäh on mahtava! Nopea lounas nälkäisen 6-vuotiaan seurassa. Hieman mietitytti miten pöytäliinapaikassa onnistuu lastenruoan valmistus.
Otin lounaslistalta riistapöyrykät. Herkullinen annos, muusi oli kivasti "flambeerattu" ja marjat & suolakurkut sopivat täydellisesti. Pojalle tuotiin erittäin kohtuuhintainen ja todella maukas lihapulla-annos (tarjoilija jopa kysyi montako pullaa laitetaan). Voisinpa käydä uudelleenkin.
Lounaan hinta oli hieman kallis (17 eur) mutta vastaavasti lasten annos (7,50 eur) oli erittäin kohtuullinen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 24.03.2015
Rating: 0

Mikä ihmeen hiillostettu tartarpihvi, ei kyllä maussa tuntunut, enkä olisi sitä halunutkaan, vaan kunnon vanhanajan perustartarin?
Ja sitten jokin kummallinen muusikasa, ruislepä/vaalealeipähän, jos sitäkään ja vihannekset: punajuuri ja herkkukurkku liian suuria palasia sekoitettavaksi lihan kaa, surullinen mieli jäi... Muutehan paikka on
niitä ns. entisen ajan helmiä, mutta...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 10.02.2015
Rating: 0

Perinteinen töölöläisklassikko? ?

Tunnelma sisälle astuessamme oli ihan ok. Pöytään ohjattiin kohteliaasti ja kattauskin näytti asialliselta. Ruokalistakin oli juuri mitä olimme odottaneet. Tilasimme siis Kylmäsavutaimen salaattia, Metsäsienikeittoa ja Vorschmackit pääruoiksi.

Taimen salaatti oli läjä jäävuorisalaattia, ituja, muutama tomaatinpalanen jonka päälle oli pläjäytetty kasa kylmäsavutaimenta höystettynä luultavasta kaupan Thousand island salaattikastikkeella, kuivalla patongin palalla, limen palalla ja tillillä. Ko. kombinaatio ei ollut ihan balansissa.

Sienikeitto oli kuin suolatonta limaa joka ei maistunut sienille eikä keitolle. Reilu suolaus hieman paransi tilannetta. Lopputulos oli suolainen limavelli.

Vorschmackit oli kaiken huippu. Läjä vetistä pahanmakuista lihamössöä. Muusi maistui kaupan pikamuusilta ja oli kivasti pursotettu kakunkuorrottimella kuivaksi kökkäreeksi. Lisukkeena oli suoraan purkista punajuuri- ja suolakurkkukuutioita, sekä todella reilu pläjäys smetanaa. Annoksella ei ollut mitään tekemistä perinteikkään vorschmackin kanssa.

Sääli perinteille ja huh huh!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 08.11.2014
Rating: 0

Ensikäynti ravintolassa oli kiva kokemus. Pidän perinteikkäistä paikoista ja tämä on ehdottomasti yhtä hyvä ravintola kuin Helsingin muut vastaavat paikat. Arvostan myös sitä, että tarjolla on kauden herkkuja listan ulkopuolelta.

Söin alkuun sienikeittoa ja pääruoaksi herkullista vorschmackia. Suosittelen.

Tarjoilija oli mukava. Harmillista, että neljän hengen pöytäseurueemme oli paikan ainoat vieraat. Toivottavasti useampi löytäisi tämän pienen töölöläishelmen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 21.09.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Messeniuksenkatu 7, 00250 Helsinki - Route
(09) 241 4950
http://www.messenius.fi

Options