sli

54 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (48)

Restaurant: Eat Your Greens

Edullista salaattia, mutta laadussa olisi toivomisen varaa.
Pari pettymystä takana. Eka kerralla vuohenjuusto oli jäässä(!) ja piti käydä vaihtamassa fetaa . Toisella kerralla falafel tuoksui tunkkaiselle ja maistui pahalle - einespullat olivat halpaa laatua.
Harmi että osa raaka-aineista on heikossa kunnossa, salaatti on ruokaisa ja vihreät osat salaattia oikein hyvät. Hinta on myöskin kohdallaan. Paikka kauppakeskuksen käytävällä on hieman levoton, mutta jonoa ei yleensä ole ja tila on valoisa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.04.2018
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Pizza Service Kallio

Hyvää perus-mättöä, edullinen hinta ja hyvä palvelu.
Tämä ravintola on ollut muutaman vuoden take-away vakiopaikka, mutta tällä kertaa syötiin sisällä.
Perus-pizzeria, mutta edullinen lounashinta ja ystävällinen palvelu: kun kerroin että syödään yhdessä lasten kanssa niin saatiin extra-iso annos ja skideille karkit jälkiruoaksi.
Kannattaa kokeilla - gurmeeta täällä ei saa mutta edullista grilliruokaa kyllä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 24.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Pizzeria Bella Roma

Mahtavat pitsat ja juuri oikeanlainen kinkkupasta lapsille.
Pitsoissa oli rapea pohja ja sopivasti täytettä. Lastenlista oli kapea, mutta kinkkupasta (spagetilla) oli pojan mielestä "paras ikinä" - ainakin lihaa oli riittävästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.07.2017
Rating: 0

Restaurant: Tian Long Restaurant Modern Chinese Restaurant

Ok, this was good. Really good. Taste is as authentic Chinese as it gets in Finland. In had spicy tofu with meat (ma po dou fu in chinese), served with rice. The waitress kindly asked "how many spices one two three" and "one" turned out to be perfect.
Interior was nice, good atmosphere and fast service.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Tian Long Restaurant Modern Chinese Restaurant

Herkullinen tofu-ateria päivälliseksi. Eivät olleet edelliset kehujat väärässä, on hyvä kiinalainen!
Laajalla listalla oli oikeaa kiinalaista ruokaa ja tulisen ruoan tarpeessa söin mapo doufu:n. Tarjoilija kysyi montako chiliä (kuinka tulinen) ja kahdella mentiin. Oli just sopiva. Maku kohdallaan, tekstuuri hyvä ja jauhelihan tilalla kokolihaa paloina.
Hinta-laatu erittäin kohdallaan, ei toki halpaa. Ravintola oli hieman nuhjuinen, mutta plussaa koristelusta; oli taidetta eikä muovilohikäärmeitä (..vaikka mestan nimi on Taivaslohikäärme).
Täällä pitäisi syödä porukalla, ostaa useita annoksia ja jakaa kaikille. Makua riittää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 28.04.2015
Rating: 0

Läppärikielto yllätti, jatkossa olen muiden kahviloiden asiakas.
Ajattelin käydä sunnuntaina viettämässä puolituntisen kahvilassa kirjoittamassa muistion maanantain tapaamiseen. Kahvilassa oli reilu puolet pöydistä varattu, kaikissa seurueita näpräämässä kännyköitään. Istahdin kulmapöytään, avasin koneen ja yllätys oli suuri kun paikan omistaja kertoi että "täällä on asiakkaiden toiveesta läppärikielto". Ehdotti myös poistumista alueen toisiin kahviloihin. Järkyttyneenä join kahvini loppuun, kirjoitin memon kännykällä ja vasta sitten ulos pakkaseen.
Kulmakahvila ei koskaan ole ollut kuuluisa ystävällisyydestään, mutta loistavien aukioloaikojen ja rauhallisen ympäristön takia olen siellä "vakioasiakas". En ole enää.
Surullista nähdä hyvän kahvilan lopun alkua. Tällaiset oudot politiikat ja asiakkaiden ajaminen muualle ovat yleensä merkki siitä, että kohta laitetaan lappu luukulle. Jotain on menossa pieleen ja sitä paikataan kaventamalla asiakaskuntaa?

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2016
Rating: -1

Restaurant: Kombo Winebar & Kitchen wines, food and a dog

Aivan mahtava ja erilainen kokemus. Listalla on vain annoskoko; neljä erilaista napostelusta isoon nälkään. Keittiö valmistaa päivän annoksen, eli herkullisia tapaksia.
Viinilista on laaja ja laadukas, ruoka oli erittäin hyvää ja erittäin kohtuuhintaista.
Tunnelma on myös mahtava ja tarjoilijat aivan loistavia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 15.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Hum hum middle eastern, egyptian

Eat. fi-suosittelujen perusteella valitsin paikan, en olisi muuten löytänyt (paikka on siis Hesarin sivukadulla) tai tajunnut paikan hienoutta.
Pikaruokamainen miljöö, jossa noin 5 asiakaspaikkaa. Otin kasvisrullan ja oli kyllä hyvää! Syötävää riitti ja tulisuus pomppasi kielelle aterian loppumetreillä.
Rohkeasti sisään vaan, tiskin takana ystävällinen kassa/kokki ja musat lujalla.
Ehdottoman positiivinen juttu, ainoa miinus sisätilojen vaatimattomuudesta ja jopa epäsiisteydestä; selkeästi idea on takeaway.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 18.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Levant

Erittäin positiivinen kokemus, lounaaksi kasvisrulla, jossa runsaasti makua ja syötävää. Pikkuisen paahdettu pinta oli kiva poikkeus "normirullaan" verrattuna.
Siisti paikka, nopea palvelu, suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 18.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Mikura Sushi

Lounaalla pienessä kiireessä ja sushi maistuisi. Heti ovella on vastassa asiakkaan kanssa kiista siitä, onko soija gluteenitonta. Ohitan debatin ja menen pieneen sisätilaan. Medium maksaa kympin ja tilaan sen.
Hetken päästä, aivan liian pian, annos tulee pöytään. Muutaman suupalan jälkeen toinen tarjoilija ilmoittaa että syön väärää annosta ja nostelee toiselta lautaselta "puuttuvat" minulle.
Laskun maksaminen viivästyy kun takahuoneessa perehdytetään uutta työntekijää kovaan ääneen, lopulta haen tarjoilijan paikalle ja pääsen lähtemään.
Ruoka oli ihan OK, palvelu nopeaa - jopa niin nopeaa että annosten tuoreus mietityttää.
Ei ollut unohtumaton kokemus, enemmänkin sellainen että katson lounas-susheja muualta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.06.2016
Rating: 1


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites