Opens at 11:00

Tian Long Restaurant

Modern Chinese Restaurant
Rating 4.8 / 5

We are a family Chinese restaurant has been in Vaasa over 10 years. Recently, our restaurant has done an extensive renovation with modern Chinese elements and Scandinavian design, now the restaurant looks modern and elegant.

According to Facebook customers' reviews (12.2017), we received 4.8/5.0 stars with 74+ reviews, and also we are recommended by TripAdvisor from the UK.

We serve À la carte with a wide selection of food and wines, which are designed by our Top Chef. You can find our menu in the photo album. Of course, you can also do Take Away with a discount price.

During lunch time, we also serve Buffet. It includes a starter, delicious six main courses, which are carefully selected as we believe in quality over quantity. We always change the main course seasonally. Therefore, we are able to offer the freshest ingredients all the time. Of course, sweet dessert is also included in the Buffet.

Come and taste, you will have an unforgettable experience!


Reviews (12)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ok, this was good. Really good. Taste is as authentic Chinese as it gets in Finland. In had spicy tofu with meat (ma po dou fu in chinese), served with rice. The waitress kindly asked "how many spices one two three" and "one" turned out to be perfect.
Interior was nice, good atmosphere and fast service.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.06.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruoka aina hyvää ja laadukasta. Tilojen remontti tehnyt paikasta viihtyisän ja siten nostanut tasoa peruskinkistä enemmän "ravintolatyyliseksi".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.09.2016
Rating: 0

Täysin keskinkertainen. Palvelu huonoa ja hidasta, ei osata suomea, ruotsia eikä edes _englantia_ muutamaa sanaa enempää. Paikan remontointi ei auta jos perusasiat eivät ole kunnossa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.12.2015
Rating: 0

Onnenkeksi kruunasi kokemuksen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.12.2015
Rating: 0

Vaasan paras kiinalainen ravintola. Maut selviä ja maistuu siltä, miltä kiinalaisen ruuan kuuluukin. Suosittelen käymään, kassalla palveleva täti on oikein herttainen, vaikka ei Suomea juuri osaakkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.11.2015
Rating: 0

Minusta ihmiset täällä antavat liiallista kehua tälle ravintolalle, ruoka ei varsinaisesti ollut kummempaa, mutta buffet kyllä vie nälän.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.05.2015
Rating: 0

Päivän annos Kanaa Hapanimeläkastikkeessa.
Alkuruaksi oli 3kpl.Todellakin juuri valmistettuja kevätkääryleitä eikä mitään valmispakaste kevätkääröjä.Koko yhteishinta sii oi 10,00Eur.

Jälkkäriksi Friteerattua banaania vanilijajäätelöllä.+Vahterasiirappia.Jälkiruan ulkonäkö nyt eu juurikaan ollut mitenkään kauniisti muotoiltu.(Jäätelöpaketista suoraan suorakaiteen muotoinen pala ja Banaani vieressä lautasella ja arkisen konstailematon ulkonäkö.Mutta Banaani upeasti friteerattu ja todella suussasulava frit.taikina tasainen paksuudeltaan sekä kullanruskea.
VOIN SANOA ETTÄ PALJON OLEN KINKKI-PAIKOISSA SYÖNYT MUTTA EHDOTTOMASTI VAASAN PARAS KIINALAINEN RAVINTOLA! SUOSITTELEN JOKAISELLLE ! RUOKA OLI TODELLA AITOA KIINALAISTA EIKÄ VALMISKASTIKKEITA LÄMMITETTYNÄ.

-JIIPEE69-

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.12.2014
Rating: 0

Mainio paikka ja todella maittavaa ruokaa!
Ehdottomasti Vaasan paras kiinalais ravintola. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 08.12.2014
Rating: 0

Hyviä ruokia, ei sitä samaa natriumglutamaattimössöä mitä muissa kiinalaisissa tarjoillaan. Erityisesti ruokalistan häntäpäässä olevat "aidot kiinalaiset ruuat" olivat todella hyviä, suosittelen.

Kävimme kokeilemassa myös buffettia joka oli myöskin erinomainen, sisälsi mm. katkarapusipsejä, jäätelöä jälkiruuaksi jne.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.11.2014
Rating: 0

Parasta kiinalaista ruokaa, mitä olen Suomessa syönyt, syömäni ruoka oli samantyylistä ja yhtä hyvää kuin Kiinanmatkoilla syömäni. Poikkeaa edukseen niistä lukemattomista huonoista kiinalaisista ravintoloista, joita Suomi on pullollaan. Tosin söin vain ruokalistan lopussa olevasta 'alkuperäisiä kiinalaisia ruokalajeja' -osastosta. En tiedä millaista se ruokalistan muu osa on, että onko se sen kummempaa kuin Suomen kinkkilöissä keskimäärin. Mutta ainakin tämä 'tosikiinalainen' lista oli hyvä: kastikkeissa EI ollut niitä aromivahventeilla turboahdettuja teollisuusliistereitä, joita lähes kaikissa kiinalaisissa ravintoloissa käytetään ja jotka saavat kaikki ruoat maistumaan suunnilleen samalta tahnalta. Sen sijaan ruoka oli tulista ja sen ainesten maut erottuivat selvinä ja raikkaina, kuten pitääkin. Ravintola näyttää rupuisalta ja köyhältä, mutta makuelämys oli rikas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 18.11.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

vaasanpuistikko 20, 65100 Vaasa - Route
06 3122909
http://www.facebook.com/tianlong.ravintola/

Options