Kitchen is open

Ravintola AlppiTori

european, mediterranean
Rating 3.2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (87)

Kyllähän tätä nälkäänsä syö, mutta omistajavaihdoksen myötä laatu on selvästi mennyt alas. Uudet perunat olivat kumisia, lohi lätkäisty lautaselle huolimattomaksi keoksi. Kenties periäisin Rainbown savulohipakkauksesta? Kuivahkoa oli ja epätasaisesti maustettua.

Lautasella lillui sulaa voita (niille perunoille, nääs), joka oli varmaan olevinaan esteettistä mutta ehkä se oli sitten sekoittunut perunoiden keitinveteen tms. Vaikutelma oli lähinnä vetinen.

Nyhtöpossuburgeri näytti todella halvalta vaikka hintaa sillä oli 12 euroa. Yksinkertainen einessämpylä ympärillä, liha muistutti etäisesti nyhtöpossua, bataattiranskikset pakastepussista.

Ainoa hyvä asia oli leipä, mutta siitä kiitos menee leipomolle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.07.2017 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ruuat hyviä, mutta pleitattu kylmille lautasille, samoin espresso tehty kylmään kuppiin.
Tarjoilu toimi suomalaisittain eli välillä sai huitoa ja odottaa. Valitettavsti ruuat, joissa kyllä oli ideaa, jäähtyivät hyvinnopeasti kylmillä lautasilla.
Kaikista purilasista pidettiin, runsaat oheis perunat ja bataatit iso +, possun kylki olisi voinut olla mureampaa. Sopiva suola + mausteet kyllä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.01.2017
Rating: 0

Perustason ruokaa muodikkaan oloisessa ympäristössä. Useamman käyntikerran kokemuksella ruoka ei lunasta hinnan ja ympäristön odotuksia. Ruoat sinällään edustavat modernimpaa otetta raaka-aineiden osalta, mutta tuntuu ettei makuja saada okein esiin. Kalat hieman kuivaksi paistettua tms.

Paikka itsessään on kiva ja valoisa

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 23.02.2016
Rating: 1

The quality has come down and service is really bad, even mean. Not recommended any more.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2016
Rating: 0

Lounaaksi otin kievinkanaa, joka oli todella kuivaa ja mautonta, samoin tattaripaistos.
Palvelukin oli hanurista. Tarjoileva partamies ei tervehtinyt, vittuili ja lopuksi jätti kiittämättä.
Pitäköön tunkkinsa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 25.01.2016
Rating: 1

Toimiva kortteliravintola monipuolisella listalla. Annosten laatu saattaa jonkin verran ailahdella, mutta keskinmäärin erittäin maukasta ja plussaa kokeilunhalusta uusien annosten kanssa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Aiemmin oikein toimiva ja nautittava. nyt ilmassa gonahduksen makua, palvelu tylyhköä ja heikkoa ja ruoan laatu kärsinyt. Mm aiemmin yksi stadin parhaista burgereista kokenut kovia. Ennen käyty useasti lounaalla, nykyään siirtynyt ympäristön muihin paikkoihin... Sääli

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 09.12.2015
Rating: 1

Lihamureke kuivaa, kastikkeeksi luvattu herkkusienikastike oli keittiössä vaihtunut timjamikastikkeeseen. Koko annos jäi syömättä eli 9 euroa talolle ilman että sai ruokaa. Pettymys oli kun tilalle ei tarjottu mitään.Sinänsä vastaanotto ja tarjoilu olivat mieliinpainuvia (hyvässä) Kävin ensikertaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.11.2015
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Olin kuullut paikasta paljon hyvää, joten päätin kokeilla paikkaa. Ruoka olikin erinomaista, mutta palvelussa oli parantamisen varaa. Tilasimme kavereiden kanssa lasillisen punaviiniä. Listassa hinta 5€. Lasi oli melko runsaalla kädellä kaadettu, mutta ei kyselty siitä sen enempää. Kun tuli lasku, siinä luki viini 2x 5€. Kun ihmettelimme tätä, tarjoilija totesi että lasissa oli 24cl. Itse koen että tarjoilijan olisi pitänyt kysyä paljonko haluamme viiniä - nyt jäi lähinnä huijattu olo :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.10.2015
Rating: 0

Pieni annoskoko yllätti ruokailijan. Paikan saaman suosion perusteella ruokailin paikassa, joka on mielestäni erittäin viihtyisä. Sisutukseltaan, palvelultaan ja yleisilmeeltään ravintola päihittää kaikki alueen ravintolat. Kuten muissakin Kallion paikoissa, myös täällä paistorasvan käry tarttuu vaatteisiin, mikä on epämiellyttävää.

Sitten ruokaan. Asioidessani ravintolassa moni annos oli loppunut kiireisen viikonlopun jälkeen. Esimerkiksi lihapullia ei saanut, jonka johdosta päätin testata talon pekohampurilaista. Annos oli koottu taitavasti, mutta sen sisältö ja koko tuottivat pettymyksen. Pihvin ja juuston kombinaatio toimivat moitteettomasti, mutta sämpylä oli auttamattoman kuivaa (vanhaa?), ja purilaiset muut täytteet eivät jättäneet sen kummempaa fiilistä. Toinen ongelma oli purilaisen koko: Se oli pieni paitsi purilaisen, myös ranskalaisten osalta (isoja ranskalaisia annoksessani oli 4-5 kpl). Annoksen söi helposti viidessä minuutissa.

Koska kyseessä ei ole fine dining, purilaisen täytteet eivät olleet mitenkään spesiaaleja ja alueella on paljon kilpailua vastaavista tuotteista, olisi suotavaa, että ainakin purilaisten annoskokoa kasvatettaisiin. Myös pienen pieteetin lisäämisellä ruoan sisältöön ja makujen harmoniaan paikka voisi olla yksi suosikeistani.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 19.10.2015
Rating: 0


Location

Kirstinkatu 15, 00510 Helsinki - Route
050 4126619
http://www.ravintolatori.fi/alppila/