Closed now

Ravintola Factory Pitäjänmäki

Rating 2.4 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Kyllä sitä syö, mutta ei se hyvä ole. Pizzan pohja on kuin kumin ja veden sekoitusta, ruoat killuu rasvassa, ainekset tulee saksasta ja kokonaisuus ei vaan toimi. Jälkiruoatkin pääosin eineksistä koottu. Joskus jotain hyvää, mutta pirun harvoin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 09.02.2016
Rating: 0

Pitäjänmäen Factoryn ruoan taso on laskenut vuoden 2015 aikana kuin lehmän häntä. Jokakäyntinen ilahtuminen on vaihtunut jokakäyntiseen pettymykseen. Onkohan raaka-aineita halpuutettu?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.12.2015
Rating: 0

+ Jälkiruoka lähes aina täydellistä.
+ Lounaaseen kuuluu kivennäisvesi.
- Pöydissä oleva vesi lämmintä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.10.2015
Rating: 0

Huono palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.07.2015
Rating: -1

Miljöö paikassa kiva. Tosin vähän vaikuttaa että laatu olisi mennyt alaspäin viimeisen puolen vuoden aikana... Ruoka on usein aika mautonta ja pihvit/kana kuivaa ja kuten aikaisemmat kommentoijat jo sanoneet - usein haaleaa. Saldepöytä oli myös aikaisemmin runsaampi.

Mutta ihan jees lounaspaikka jos ei nyt ihan hirveitä odota. Ruokailu perustuu siis enemmän nälän taltuttamiseen kuin makuelämyksiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 13.04.2015
Rating: 0

Hyvä lounas! Paljon vaihtoehtoja!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 07.07.2014
Rating: 0

Ennenvanhaan tässä oli Nokian toimisto ja Amican ruokala. Tilalle on tullut näyttävä lounaspaikka, jonka monipuolisen ruokalistan houkuttamana kävelin sisään.
Kassalle pieni jono ja buffaan isompi. Keräsin lautaselle melkein kaikkea toiveikkaana.
Hyvää oli italianpihvi ja muusi. Sämpylät kuivia ja kana maistui eiliselle. Valikoima pelasti, ruoan laatu ei ollut superia.
9 eur hinta oli kohtuullinen ja jopa edullinen, kahvi sisältyi hintaan. Iso halli oli saatu miellyttäväksi ja "homma toimi". Hyvä paikka nopealle lounaalle.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.03.2014
Rating: 0

Kylmätiski.
Mukavasti sisäpihalle sijoitettu Pitskun Factory tarjoaa samaa settiä kuin ne muutkin. Määrällä pärjää, varsinkin kun yleensä laatukin on ihan kohdallaan.

Rento palvelu. Kepeä astua sisään, vaikka firmamenolta tuntuukin. Lounaan loppupuoli, hiljaista on. Safkaa riittää.

Salaattipöytä on hyvää luokkaa. Pari lihaisaa. Omatekoisen on oloista. Kanariisi on kova. Samoin kahden juuston salaatti. Alkukeitto tomppavuohi, vaikuttaa enemmän kasvisvuohelta. Average. Hyvät leivät.

Lämpimät eivät ole lämpimiä. Pakastekalaa haaleana. Keitettyjä perunoita haaleina. Ranskalaisia haaleina ja nahistuneina. Pizzaa kylmänä. (Ja pahana.) Ainoastaan grillattu lehtipihvi (huh) on lämmin, myöskin murea ja maukas. Punaviinisoosi toimii.

Kaffet ok. Kahta hyvää jälkkäriä. Ähky tulee vaikkei niin kummoinen setti nyt ollutkaan.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.01.2014
Rating: 0

Arvosana on oikeesti 1. 5 mutta sitä ei voi valita joten siksi 2. Noi tähdet tulevat siitä, että kaikki lounaaseen kuuluvat elementit löytyvät: salaatti,leipä,lämminruoka ja jopa jälkiruoka.
Ruoka ei maistu miltään ja on usein myös kylmää. En odota että jatkossakaan maustaisivat ruokaansa mutta voisivat tarjota ruuan pienemmistä vadeista jotta ruoka ei pääsisi jäähtymään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.10.2013
Rating: 0

Ruoka on perushyvää, kokit ehkä tykkäävät leivittää kaikki lihat ja kalat turhankin innokkaasti. Pizza on välillä todella kuivaa ja välillä todella hyvää, jotenkin sitä ei kuitenkaan huomaa ulkonäöstä. Salaattipöydälle iso plussa monipuolisuudesta. Salaattilounas johon saa valita omat täytteet on myös erittäin hyvä vaihtoehto buffetille, jos haluaa jotain kevyempää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.08.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Valimotie 13, 00380 Helsinki - Route
010 3205523
http://www.ravintolafactory.com

Options