Muinaiset

28 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (27)

Restaurant: Roster

Yllätysmenun olisi toivonut olevan positiivinen yllätys, mutta tässä tapauksessa menu oli pettymys hintaansa nähden. Ehkä valinnat listalta olisivat olleet varmempia. Pyöreä pöytä oli viihtyisä ja ”Manta” oli huippumaisema Helsingissä. Ravintolan sijainti on yksi Helsingin parhaista. Palvelu oli leppoisaa ja luontevaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 12.06.2019
Rating: 0

Restaurant: Meiccu

Tyylikäs ja nostalginen interiööri. Ruokalista hyvin ympäristöön sopiva. Kokonaisuus kohdallaan. Paras wienerleike mitä on saatu 30 vuoteen. Jallukahvi kruunasi kokemuksen, osan oli tilattava kahvit ihan tuplana. Muikut ja muusi erinomaisia, samoin sienirisotto.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 16.04.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Pompier

Palvelu oli luonnikasta. Erityistoiveet huomioitiin hyvin. Neljän ruokalajin ateriassa alkuruokana ollut siika oli loistavaa. Muuten ateria oli ihan hyvä ja erityisesti valkoviinit sointuvat hyvin ruokalajien kanssa, pääruuan punaviini oli yllättävä ja jakoi mielipiteitä. Tarjoilija Annele oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja loi miellyttävän leppoisan tunnelman.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.02.2019
Rating: 0

Restaurant: Ravintola NOOA

Söimme neljän ruokalajin maittavan menun. Annokset olivat runsaita. Karitsa oli erinomaista. Palvelu oli rentoa ja ruokailu eteni leppoisasti ja sopivaan tahtiin. Erityistoivomukset oli huomioitu hyvin ja menuun toinen alkuruoka vaihdettiin toiveiden mukaiseen ruokaan. Miljöö jokirannassa oli viihtyisä. Viinipaketin viinit sopivat erinomaisen hyvin ruokien pariksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 56€ Added: 13.12.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Alia

Alkuruoan kalalautasessa esillepano ei tehnyt annoksesta houkuttelevaa. Savumuikkuaioli oli hyvää. Raparperipiirakka oli mehevää ja maukasta. Kesäravintolassa oli kiva käydä, olikohan kuitenkin vähän kesäterässä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.08.2018
Rating: 0

Restaurant: Natura

Nautimme 7 ruokalajin aterian. Jälkiruoka yoghurt 2013 oli aivan loistava. Pääruoka porsaankylki oli kohtalainen pettymys. Kokonaisuus oli omaperäinen ja pääosin onnistunut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 11.04.2018
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Kylä

Jälkiruuan punajuurijäätelö oli mainio oivallus näin joulun aikaan. Plussaa, että ravintola on auki maanantainakin. Ravintolan saavutettavuus on metron myötä parantunut. Rennon asiantunteva palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.12.2017
Rating: 0

Restaurant: Baskeri & Basso

4 ruokalajia. Kuhachevichi oli erittäin hyvää, härkätartar, silli ja mozzarella hyvää. Sienirisotto oli loistavaa, salvia-voi -pasta hyvää. Siika oli erinomaista, pulpo oli pehmeää, sopivan kypsää, mutta miedon makuista. Suklaamousse oli varsinainen makuelämys, uuniomenat olisivat saaneet olla tasalaatuisemmin kypsiä, mutta annos oli kyllä maukas. Apropoo, muinaisten teekkareiden 12 vuotisen ravintolaputken ja 79 ravintolan kokemuksella tämä menee kokonaisuutena ilman muuta top vitoseen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 47€ Added: 24.10.2017
Rating: 0

Hieno miljöö, laiva ei paljoa keikkunut. Palvelu oli ystävällistä, tosin melko hidasta, mutta meillä ei ollut kiire minnekään. Ruoka oli perushyvää. Alkuruokalista oli salaattivoittoinen, tarjolla oli ennemminkin isojen annosten puolikkaita kuin varsinaisia alkuruokia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 15.08.2017
Rating: 0

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Toca

Palvelu oli luontevaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Kolmen ruokalajin yllätysmenun kaikki ruoat olivat herkullisia ja annokset olivat sopivia nälkäisellekin. Jälkiruoka oli erityisen ihanaa. Hyvin yhteensopivia makuja ja myös luonnonyrttejä oli käytetty taitavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 09.05.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites