Köket är öppet

Messenius

restaurang
Betyg 2.1 / 5

Recensioner (36)

Pippuripihvi oli hyvä samoin tomaattikeitto. Muuten kokemus oli melko neutraali. Ravintola oli lämpimänä päivänä kuuma ja hiostava. Saimme kuitenkin siirtyä ulos ruokailemaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 48€ Tillagt: 30.08.2019
Betyg: 0

Pöytävaraus tehtiin normaalisti netin kautta ja se onnistui haluttuna ajankohtana. Lisäkommentteihin laitettiin tieto ryhmään kuuluvista kahdesta 90-vuotiaasta ja heidän rollaattoreistaan. Ravintolan sivuilla ei ollut mitää mainintaa samalle ajalle ajoittuvaan yksityistilaisuudesta eikä netti reagoinut tekemääni varaukseen. Tarkistin varauksen vielä aamulla sähköpostista. Vanhukset tulivat invataksilla, jonka tulo- ja lähtöajat on ilmoitettava minuutilleen. Emme päässeet Messeniukseen. Jäimme kadulle laihojen anteeksipyyntöjen jälkeen. Todella ammattitaidotonta asiakaspalvelua. Kierrämme hyvä ruuan ystävinä helsinkiläisiä ravintoloita 2-4 kertaa kuussa . On vaikea uskoa, että Messeniuksen ruuan laatu yltäisi onnettoman palvelukuttuurin yläpuolelle. Elite sentään pelasti päivän!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.04.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Helmi!
Taidokkaasti valmistettu sisäfilé lankkupihvi ja jälkkäriksi tyrnivanukasta -nam. Palvelu erinomaisen reipasta ja arvokasta. Tila kaipaisi rättiä ja ehkä vähän uutta pintaa.
Sääli että arkitiistaina klo. 11.30-13 välillä oli paikalla tasan 3 asiakasta. Käykää täällä syömässä ettei paikka kuole (perustettu 1937!)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 10.02.2016
Betyg: 0

Näitä paikkoja, joissa aika on pysähtynyt, on Helsingissä enää muutama jäljellä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.01.2016
Betyg: 1

Tulin vuosien jälkeen suurin odotuksin. Ravintola on kaunis ja tarjoilu nopeaa sekä kohteliasta.

Lounaslistalla ollut kanaleipä sienikastikkeella on järkyttävä. Paha maku säilyi suussa pitkään.

VALITETTAVASTI en voi suositella. Sienikastike oli kummallista mössöä, suorastaan öklöä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 07.12.2015
Betyg: 0

Loistava hiillostettu tartar, aivan erinomainen viherpippuripihvi, hyvä sorbetti vaikka en yleensä siitä niin pidäkään. Palvelu oli hyvää ja mutkatonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 06.11.2015
Betyg: 0

Palvelu riittävän ripeää. Ruoka hyvää ja hinta yrityslounaaksi juuri sopiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Turhaan haukuttu paikka, tämänäh on mahtava! Nopea lounas nälkäisen 6-vuotiaan seurassa. Hieman mietitytti miten pöytäliinapaikassa onnistuu lastenruoan valmistus.
Otin lounaslistalta riistapöyrykät. Herkullinen annos, muusi oli kivasti "flambeerattu" ja marjat & suolakurkut sopivat täydellisesti. Pojalle tuotiin erittäin kohtuuhintainen ja todella maukas lihapulla-annos (tarjoilija jopa kysyi montako pullaa laitetaan). Voisinpa käydä uudelleenkin.
Lounaan hinta oli hieman kallis (17 eur) mutta vastaavasti lasten annos (7,50 eur) oli erittäin kohtuullinen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 17€ Tillagt: 24.03.2015
Betyg: 0

Mikä ihmeen hiillostettu tartarpihvi, ei kyllä maussa tuntunut, enkä olisi sitä halunutkaan, vaan kunnon vanhanajan perustartarin?
Ja sitten jokin kummallinen muusikasa, ruislepä/vaalealeipähän, jos sitäkään ja vihannekset: punajuuri ja herkkukurkku liian suuria palasia sekoitettavaksi lihan kaa, surullinen mieli jäi... Muutehan paikka on
niitä ns. entisen ajan helmiä, mutta...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 10.02.2015
Betyg: 0

Perinteinen töölöläisklassikko? ?

Tunnelma sisälle astuessamme oli ihan ok. Pöytään ohjattiin kohteliaasti ja kattauskin näytti asialliselta. Ruokalistakin oli juuri mitä olimme odottaneet. Tilasimme siis Kylmäsavutaimen salaattia, Metsäsienikeittoa ja Vorschmackit pääruoiksi.

Taimen salaatti oli läjä jäävuorisalaattia, ituja, muutama tomaatinpalanen jonka päälle oli pläjäytetty kasa kylmäsavutaimenta höystettynä luultavasta kaupan Thousand island salaattikastikkeella, kuivalla patongin palalla, limen palalla ja tillillä. Ko. kombinaatio ei ollut ihan balansissa.

Sienikeitto oli kuin suolatonta limaa joka ei maistunut sienille eikä keitolle. Reilu suolaus hieman paransi tilannetta. Lopputulos oli suolainen limavelli.

Vorschmackit oli kaiken huippu. Läjä vetistä pahanmakuista lihamössöä. Muusi maistui kaupan pikamuusilta ja oli kivasti pursotettu kakunkuorrottimella kuivaksi kökkäreeksi. Lisukkeena oli suoraan purkista punajuuri- ja suolakurkkukuutioita, sekä todella reilu pläjäys smetanaa. Annoksella ei ollut mitään tekemistä perinteikkään vorschmackin kanssa.

Sääli perinteille ja huh huh!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 08.11.2014
Betyg: 0


Läge

Messeniuksenkatu 7, 00250 Helsingfors - Route
(09) 241 4950
http://www.messenius.fi

Options