Jonik

93 Recensionen

Myönnän heti kättelyssä, että olen aika noviisi mitä kaikkeen varsinaiseen "ruokahifistelyyn" tulee. Toisaalta tällainen palvelu onkin mielestäni hyödyllisimmillään kun arvosteltuja ruokapaikkoja on laidasta laitaan – mukaan luettuna tavalliset lounasruokalat ja pikaruokapaikat.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)
Quality critic: Received the most +votes
Hero: Updated vast amounts of information

Blog link

Recensioner (92)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Mount Everest Nokka nepal

Edelleen loistava nepalilainen. Tällä kertaa testissä Nariwal kukhuro, kanaa kookoskermakastikkeessa (13,90 €) ja oikein mainio mangolassi (4 €). Plussaa siitä että annoksen tulisuusastetta kustomoitiin pyynnöstäni.

---

5.11.2012:

Valitsin listalta chicken tikka masalan (16,50€). Kana ja kastike ja riisi oikein hyvää, naan-leipä tuoretta. Eittämättä kaupungin parhaiden nepalilaisten joukossa, joskaan itse en ruoassa huomaa suuria eroja tämän ja muiden hyvien paikkojen (esim. Aangan) välillä.

Ravintolassa oli sunnuntai-iltana paljon muitakin asiakkaita, mutta annos tuli silti nopeasti, 10 minuutissa. Palvelu oli perusystävällistä. Kodikas, pienehkö tila kauniissa talossa.

Plussaa laadukkaasta ruokalistasta, jossa oli alussa hyvät selitykset nepalilaiseen ruokaan liittyvistä termeistä (masala, tikka, tandoori jne).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Restaurant: Dragon Spring

"Neljä pientä annosta" 9,50 €. Eipä ihmeellistä, mutta ihan jees. Viihtyistä paikka ja keskeinen sijainti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.05.2015
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Konnichiwa sushi,buffet

Työkaverit jotka pitävät sushista pääasiassa tykkäsivät tästä. Itse en pahemmin ymmärrä sushin päälle: osa jutuista (lohi yms) oli ihan hyviä, osa ei lainkaan. Viihtyisä tila ja ihan jees palvelu. 15 € tästä lounasbufeesta on joka tapauksessa vähän liikaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 31.03.2015
Betyg: 0

Restaurant: Krog Madame

Hyvä lounaspaikka. Lounasbufeessa uunilohta ja perunamuusia + salaattipöytä. Tosi hyvää ruokaa ja viihtyisä ympäristö.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 26.03.2015
Betyg: 0

Merkkitapaus sinänsä että Arabiaan (jossa olematon tarjonta) avataan uusi ravintola, olkoonkin pikaruokapaikka. Hain illalla pizzan mukaan. Paikka oli moderni ja siisti, ihan viihtyisä. Ja tyhjä. Näyttelijöiden kuvia seinillä. Hintaan sisältyi kahvi/tee odottaessa.

Pizza oli maukausta (parmankinkku, tuore tomaatti, rucola, "jalopeno"). Mielestäni selvästi parempaa kuin esim Herkkuhaarukassa.

Hinnat kalliimpia kuin Helsingin vastaavissa paikoissa yleensä; esim. 11,50 € omasta neljän vapaavalintaisen täytteen pizzastani. Toisaalta kilpailua ei alueella pahemmin ole, ja itselläni ei diilistä lopulta valittamista, joten sanotaan kuitenkin että "hinta kohdallaan".

Aion mennä testaamaan toisenkin kerran.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.01.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kivitorppa

Broileri, perunat ja kastike olivat ihan hyvää. Annos oli ehkä hieman pieni, jäi vähän nälkä. ("Broilerinfileetä, lempeän tulista pippurikastiketta ja lohkoperunoita", 11,50 €)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 03.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Kolme Kruunua

Perisuomalainen kokemus, varma valinta.
Olen useamman vuoden aikana käynyt täällä silloin tällöin, ja ei ole koskaan tarvinnut pettyä. Tällä kertaa klassikkolistalta perinteinen pyttipannu (14,90 €) ja jälkkäriksi rikkaat ritarit hillolla ja kermavaahdolla (7,90 €). Oikein maukasta ja hyvän kokoiset annokset. Palvelu sujuvaa, ja pe-alkuillasta oli mukavan rauhallista. Myöhemmin illalla paikka muuttuu melko hälyisäksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 04.05.2014
Betyg: 0

Restaurant: BlueBell

Oikein hyvä lounaspaikka. Reilulla 8 eurolla monipuolinen buffetpöytä (sis. keitto, salaatti, pannupizza, lähes aina hyviä pääruokia) + kahvi/tee + ainakin torstaisin ja perjantaisin jälkkäri. Etenkin seudun muuhun tarjontaan nähden BlueBell nousee ylivoimaiseksi lounasruokalaksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 28.02.2012
Betyg: -1

Restaurant: Lauttasaaren Herkku

Söin lounaaksi siskonmakkarakeittoa (6€) ruisleivän kera. Mukaan iso korvapuusti (1,50€). Molemmat ihan jees. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 23.12.2013
Betyg: 0

Restaurant: Casa Largo

Lounaaksi "Pollo ropa vieja" (11,10 €).

Kana oli ihan hyvää, mutta annos oli pieni, riisiä todella vähän.

Hidas palvelu. Tarkoitus oli haukata suht nopeasti jotain, mutta käynnissä kesti vajaa tunti, josta suurin osa odottelua. Tarjoilija itse asiassa myönsi unohtaneensa minut, ja korvasi tämän tarjoamalla jälkiruoan, mikä oli ihan asiallista (ja tarkoitti lisää odottelua).

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 12.07.2013
Betyg: 0


Followers