Köket är öppet

Mount Everest Nokka

nepal
Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (72)

Chicken Tikka Masala.

Pikkujoulun sesonkia, pöydät siivoamatta, paikka kuitenkin järjestyy hetimiten.

Henkilökunta ystävällistä, kuten näissä yleensä, small talk sitä luokkaa, että selkeästi noutoruokaa hakee useampikin kantis sinä aikana kun itse ravintolassa istun.

Otsikon mukaista tikka masalaa, annos saapuu kohtuu nopsaa, ja on kyllä kieltämättä erinomainen. Joskus näissä paikoissa taso heittelee vähän sen mukaan koska kanat ovat valmistettu, mutta tällä kertaa erittäin maukasta.

Speasiaaliplussana talon puolesta Nepalialaisittan erikoinen jälkiruoka: joulutorttu. Rinnalle tarjottu glögi sen sijaan vähän jo haaleata..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 27.12.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lammaspyörykät haaleita. Annos tuli pöytään hämmästyttävän nopeasti tilaamisen jälkeen ja vaikuttikin vähän hätäisesti valmistetulta: lammaspyörykät olivat haaleita. Naanleipä oli pinnaltaan vähän raakaa mutta pohjastaan palanutta.

Ravintolassa on vähän tunkkainen pinttyneen suitsukkeen tuoksu.

Taidan pitää vähän taukoa ennen kuin tulen uudestaan tähän ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 04.06.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Aina erittäin onnistuneet annokset ja mukava kokemuksena.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.05.2017
Betyg: -4

Hyvä nepalilainen ravintola keskellä vanhempaa Katajanokkaa, vähän syrjässä kaikesta, mutta tästä huolimatta sangen suosittu ja kiva käydä.
Muissakin Helsingin nepalilaisissa saa hyvää ruokaa (etenkin jos tietää, mitä missäkin tilata), mutta tämä on ollut erityisen luotettava. Erikoismaininta momoista (lammasta taikinakäärössä ja chilitomaattikastikkeessa), jotka ovat ylivoimaisesti parhaat Suomessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0

Hyvä luotettava nepalilainen. Palvelu ystävällisistä, ja huumorikin kukkii. Vietin kaksoissisareni kanssa syntymäpäiviämme (65 v.) ja talo toi kynttilän pöytään ja tarjosi talon laskuun jälkiruoan.
Olemme käyneet monta kertaa syömässä ja se jo kertoo jotain. Tulisempaa voisi olla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Exellent service and very good food. Very nice atmosphere. You always feel very wellcome to this Restaurant. Our favorite waiter is Mr. DiPak, smiling, talking to the customers in exellent Finnish and English. Also very kind to children.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0

Isänpäiväksi menimme 9 hlö seurueen kanssa aterioimaan. Ruoka ei ollut niin autenttista vaan enempi suomalaisen makuhermoille muokattua. Tulimme 16.15 paikalle ja jouduimme väistää seuraavaa seuruetta jo 18.00 mikä oli todella surullista. Palvelu oli kyllä muuten nopeaa ja ystävällistä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 16.11.2015
Betyg: 0

Edelleen loistava nepalilainen. Tällä kertaa testissä Nariwal kukhuro, kanaa kookoskermakastikkeessa (13,90 €) ja oikein mainio mangolassi (4 €). Plussaa siitä että annoksen tulisuusastetta kustomoitiin pyynnöstäni.

---

5.11.2012:

Valitsin listalta chicken tikka masalan (16,50€). Kana ja kastike ja riisi oikein hyvää, naan-leipä tuoretta. Eittämättä kaupungin parhaiden nepalilaisten joukossa, joskaan itse en ruoassa huomaa suuria eroja tämän ja muiden hyvien paikkojen (esim. Aangan) välillä.

Ravintolassa oli sunnuntai-iltana paljon muitakin asiakkaita, mutta annos tuli silti nopeasti, 10 minuutissa. Palvelu oli perusystävällistä. Kodikas, pienehkö tila kauniissa talossa.

Plussaa laadukkaasta ruokalistasta, jossa oli alussa hyvät selitykset nepalilaiseen ruokaan liittyvistä termeistä (masala, tikka, tandoori jne).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Erittäin ystävällinen ja hyväntuulinen palvelu, josta tulee itsekin hyvälle mielelle. Ruoka on erittäin hyvää ja tandoorimarinoitu kana on aivan parasta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 06.07.2015
Betyg: 0

Loistava ruoka ja rento palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0


Läge

Luotsikatu 12, 00160 Helsingfors - Route
(09) 622 1996
http://www.everestyeti.fi

Options