krunikkalainen

7 Recensionen

Nice experience.

Badges

Blog link

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Bar & Bistro Kiusaus

Hyvä tunnelma, tarjoilija (nainen) oli luonteva, ystävällinen. Omistaja kävi pöydässä myös. Tarjolla alkupalat Kasakka-ravintolan muistoksi, jonka paikalla nyt ovat. Tykkäsin sisustuksesta, ei prameilua. Ongelmaksi muodostuu jos ja kun tulen seuraavan kerran, onko menussa riittävästi uusia annoksia. Se jää nähtäväksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 03.11.2016
Betyg: 0

Restaurant: Nokka finskt

Veimme ulkomaiset vieraamme syömään HYVÄÄN ravintolaan. Petyimme, liian pienet annokset ja maku liian mietoa. Viinilista on todella hyvä ja palvelu kaikkein parasta. Ja sijainti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 100€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Holiday kvarterskrog, bar

Oli ihana aurinkoinen päivä, terassi täynnä ja niin myös sisäravintola. Menimme jonottamaan ruokaa. Hidas palvelu. parasta on asiakkaiden luoma rento, iloinen tunnelma. Ja sijanti kaupungin paras.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Sandro Eira

Näimme ulkoa ikkunasta ihanat ruoka-annokset ja niinpä menimme sisään. Ihanat värit ja asettelut. But it was not good. Petyimme, me kaksi naista. Teimme sellaisen johtopäätökset että se oli miesten laittamaa ruokaa.??? Puuttui tender touch!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 26€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: -2

Restaurant: Mount Everest Nokka nepal

Hyvä luotettava nepalilainen. Palvelu ystävällisistä, ja huumorikin kukkii. Vietin kaksoissisareni kanssa syntymäpäiviämme (65 v.) ja talo toi kynttilän pöytään ja tarjosi talon laskuun jälkiruoan.
Olemme käyneet monta kertaa syömässä ja se jo kertoo jotain. Tulisempaa voisi olla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Shelter

Paras ruoka tähän asti Helsingissä. Avattu 3 viikkoa sitten. Ravintola oli täynnä mikä aiheutti tosi kova melua. Huomautimme siitä ja korjaavat asian heti. Tosi ihana alkupala ja pääruoka myös. Palvelu nopeaa, ystävällistä (Suomessa!!?), sopivan rentoa. Kymmenen pistettä ja +++ Uusia makuyhdistelmiä, joita harvoin saa kokea. Viinilistakin hyvä.Varmasti vien kaikki vieraani sinne syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 43€ Tillagt: 21.10.2016
Betyg: 0

Restaurant: Manala

The only reason I visit Manala is Renna pizza, good but everything else, especially service is bad. You can notice that staff are angry at each other.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.10.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites