tnji

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Annapurna

Useita liha- ja kasvisruokia, eikä ole vaikea löytää itselle mieluisia. Annoksiin kuuluu aina naan-leipä ja riisi. On käyty useamman kerran, ja pidetty ruoist lähes poikkeuksetta. (Ainoa poikkeus oli momot, jotka olivat liian kuivat, kovat ja kastike mauton.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Natural Flavour Tea House kinesiskt tehus

Käytiin syömässä dim sumia. Näihin vaimo on ollut pitkään innostunut, ja on usein syöty itä- ja kaakkois-Aasiassa kun on päästy.
Olivat ihan OK (parempia kuin muut mitä on kokeiltu Helsingissä), mutta ei samalla tasolla kuin Aasiassa (lähes poikkeuksetta).
Hinta vain ei ollut lainkaan kohdallaan. Maksoimme kevyestä lounaasta saman verran, kuin tukevasta annoksesta sangen kalliissa lounasraflassa tai vähän kalliimmassa illallisravintolassa.
Din Tai Fungia Suomeen odotellessa päätimme tehdä dumplingeja kotona itse.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Korea House

Olen usein syönyt korealaisissa ravintoloissa, ensin anglosaksisissa maissa, sitten (Etelä-) Koreassa, ja viimeeksi tässä. Kokemus oli lähimpänä noita anglosaksisia, mutta sitten vielä sieltä enemmän suomalaisugrilaiseen suuntaan kuin korealaiseen.
Itse söin bulgogin (nautaa, tässä muodossa standardiruoka anglosaksisten maiden korealaisissa, ei niinkään Koreassa), ja seuralainen bibimbapin (standardiruoka myös Koreassa). Oli OK, mutta mielummin menisin kyllä Koreaan syömään.
Ehkä pitäisi käydä uudestaan. Arvelen, että koska asiakaskunta on melkein yksinomaan suomalaista, reseptejä (tarpeettomasti) suomalaistetaan (oletettuihin) makutottumuksiin. Tämä on pitkään ollut ongelma esim. Helsingin kiinalaisten ravintoloiden kanssa, jopa siinä määrin, että oikeasta kiinalaisesta ruoasta pitävät jättävät nuo raflat väliin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Konstan Möljä finskt

Tämä on tämä Helsingin standardi "suomalainen" ravintola. Työkaverit vievät ulkomaisia vieraitaan tänne lounaalle ja päivällisellekin, ja käydessämme paikka oli melko täynnä ulkomaalaisia, pääasiassa nuoria pariskuntia. En tiedä, olivatko turisteja vai opiskelijoita.
Ruoat ovat suomalaista "perinteistä", mitä muissa ravintoloissa ei niin paljon tarjoilla. Ihan hyvää ja syötävää, mutta jos itse ei ole suomalaisesta perusruoasta kiinnostunut, eikä luule, että tätä pitää ulkomaisille vieraille näyttää, niin en oikein tiedä, miksi mennä. Lähistöllä on myös sellaisia turisteille selvemmin suunnattuja rafloja, joissa on teennäinen tunnelma ja kitchimpi sisustus, ruoaksi poroa, lohta jne., joten vaihtoehdot saattavat tietysti olla vähissä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Mount Everest Nokka nepal

Hyvä nepalilainen ravintola keskellä vanhempaa Katajanokkaa, vähän syrjässä kaikesta, mutta tästä huolimatta sangen suosittu ja kiva käydä.
Muissakin Helsingin nepalilaisissa saa hyvää ruokaa (etenkin jos tietää, mitä missäkin tilata), mutta tämä on ollut erityisen luotettava. Erikoismaininta momoista (lammasta taikinakäärössä ja chilitomaattikastikkeessa), jotka ovat ylivoimaisesti parhaat Suomessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2016
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites