Barud

165 Recensionen

Oluen ja ruoan liitto. Vahvat ja rohkeat maut. Eettisyys: tehotuotettu liha ei kuulu hyvään ravintolakokemukseen, se kuuluu historiaan.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (163)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Restaurant Maithai

One of the best Thai restaurant in Helsinki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 27.03.2011
Betyg: -1

Aamupalapaikaksi sopiva, tuoreet ja maittavat sämpylät sekä täytetyt leivät. Huomaavainen ja ystävällinen palvelu. Ruuhka-aikana saattaa olla aika täyttä ja hälyisää.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 16.07.2012
Betyg: 1

Restaurant: Indian Cuisine

Odottaessa nepalilaisten ravintoloiden saapumista Ouluun kannattaa vierailla täällä. Pyydettäessä hyvin tulista, oli ruoka uskallettu maustaa keskivertointialaisnepalilaista paremmin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 13.08.2012
Betyg: 0

Restaurant: Koskenranta

Pikkujouluillallinen. Annos pieni, kauniisti sommiteltu mutta jokin puuttuu. Maku? Olutvalikoimasta ei kannata mainita mitään. OK, isot ryhmät ovat haastavia ja vielä haastavammaksi käy erikoisruokavaliota noudattavat. Täytynee käydä testaamassa vielä lounas, kuuleman mukaan olisi "ihan hyvää".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2012
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Ilves pub

Nyt täytyy kyllä hehkuttaa Ilveksen lounaslistaa: joka päivä vaihtoehtona luomulihaa! Hienoa että ravintola tuntee vastuunsa ja huomioi valinnoissaan myös tuotantoeläinten hyvinvoinnin.

Mutta ei ruoassakaan ollut mitään moitittavaa, nopea palvelu, hyvä salaattipöytä ja kohtuullinen olutvalikoima.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 4

Restaurant: Sakura Ruoka

Sushit valtavan kokoisia, niiden syöminen runsaan wasabin ja inkiväärin kanssa on haastavaa. Jättikatkarapunigireissä tuntuu olevan 95 % riisiä. Toisaalta misokeitto on äärimmäisen hyvää ja sitäkin saa santsata.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 30.09.2013
Betyg: 1

Restaurant: Teurastamon Portti

Lounaana villisiankäristys. Rasvainen, runsas, tuhti. Muusi OK. Ei puolukkasurvosta vaan makeaa hilloa, siitä miinusta. Mukava terassi, jossa myös infrapunalämmitin syksyllä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2013
Betyg: 1

Restaurant: Rosso Citykäytävä

Ruisjauhopohjaiset pizzat ovat OK, makua on paljon enemmän. Mutta tänne ei kannata tulla jos on kiire: pizzaa sai odottaa 30 minuuttia vaikka ravintola oli vain puoliksi täynnä. Henkilökunnan määrä ilmeisen alimitoitettu, kun kiirekin näytti heillä olevan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Jailbird

Ystävällinen ja huumorintajuinen palvelu. Viihtyisä kiva paikka. Riistamenu oli houkutteleva. Pieni miinus tuli suppikovahverokeitosta, josta löytyi muutama neulanen (ei kunnolla perattu sieniä). Hirvenfileet erinomaisia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ruoka-aika

Lounaaksi hirvikäristys. Taisi olla kuitenkin saksanhirveä, eikä varsinaisesti käristyslihaa. Liha oli hieman sitkeää. Perunamuusi oli jauhoista tehty. Vain makeaa puolukkahilloa, ei survosta. Salaattipöytä oli runsas ja raikas.

Ravintola lienee muuttanut sisustustaan viihtyisämmäksi viime kuukausina. Avara, työpaikkaruokalan oloinen tila jaettu kahtia, pubiksi ja ruokaravintolaksi. Lopputulos on mielestäni vähän parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2013
Betyg: 0


Followers