Avautuu 10:30

Mount Everest Nokka

nepalilaista
Arvosana 4 / 5

Ravintolamme perustettiin 1997 tarjoamaan kuuluisaa Hilmajalta peräisin olevaa ruokakulttuuria. Mohan Aryal henkilökuntineen panostavaa hyvään, ystävälliseen palveluun ja vaatii keittiössä hyvien, tuoreiden raaka-aineiden käyttöä.
Nepalilainen makumaailma tarjoaa täyttäviä, herkullisia annoksia makuhermoja hivelevine mausteineen. Laajasta valikoimasta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa halusitpa sitten tulisia chilielämyksiä tai kieltä hyväileviä samettisenpehmeitä makuja.

Nautintoa lisäävät ateriaan kuuluvat tandooriuunissa paistettu maukas naan-leipä sekä Basmati-riisi.

Ruoka-annos tarjoillaan normaalisti thalilautaselta, mutta posliinilautaset ovat myös mahdollinen vaihtoehto sekä tietyissä annoksissa perinteiset nepalilaiset astiat Handi ja Karahi.

Tule nauttimaan nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta lämpimässä ja mukavassa tunnelmassa.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (72)

Chicken Tikka Masala.

Pikkujoulun sesonkia, pöydät siivoamatta, paikka kuitenkin järjestyy hetimiten.

Henkilökunta ystävällistä, kuten näissä yleensä, small talk sitä luokkaa, että selkeästi noutoruokaa hakee useampikin kantis sinä aikana kun itse ravintolassa istun.

Otsikon mukaista tikka masalaa, annos saapuu kohtuu nopsaa, ja on kyllä kieltämättä erinomainen. Joskus näissä paikoissa taso heittelee vähän sen mukaan koska kanat ovat valmistettu, mutta tällä kertaa erittäin maukasta.

Speasiaaliplussana talon puolesta Nepalialaisittan erikoinen jälkiruoka: joulutorttu. Rinnalle tarjottu glögi sen sijaan vähän jo haaleata..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 27.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lammaspyörykät haaleita. Annos tuli pöytään hämmästyttävän nopeasti tilaamisen jälkeen ja vaikuttikin vähän hätäisesti valmistetulta: lammaspyörykät olivat haaleita. Naanleipä oli pinnaltaan vähän raakaa mutta pohjastaan palanutta.

Ravintolassa on vähän tunkkainen pinttyneen suitsukkeen tuoksu.

Taidan pitää vähän taukoa ennen kuin tulen uudestaan tähän ravintolaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.06.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Aina erittäin onnistuneet annokset ja mukava kokemuksena.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.05.2017
Arvosana: -4

Hyvä nepalilainen ravintola keskellä vanhempaa Katajanokkaa, vähän syrjässä kaikesta, mutta tästä huolimatta sangen suosittu ja kiva käydä.
Muissakin Helsingin nepalilaisissa saa hyvää ruokaa (etenkin jos tietää, mitä missäkin tilata), mutta tämä on ollut erityisen luotettava. Erikoismaininta momoista (lammasta taikinakäärössä ja chilitomaattikastikkeessa), jotka ovat ylivoimaisesti parhaat Suomessa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.12.2016
Arvosana: 0

Hyvä luotettava nepalilainen. Palvelu ystävällisistä, ja huumorikin kukkii. Vietin kaksoissisareni kanssa syntymäpäiviämme (65 v.) ja talo toi kynttilän pöytään ja tarjosi talon laskuun jälkiruoan.
Olemme käyneet monta kertaa syömässä ja se jo kertoo jotain. Tulisempaa voisi olla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 21.10.2016
Arvosana: 0

Exellent service and very good food. Very nice atmosphere. You always feel very wellcome to this Restaurant. Our favorite waiter is Mr. DiPak, smiling, talking to the customers in exellent Finnish and English. Also very kind to children.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Isänpäiväksi menimme 9 hlö seurueen kanssa aterioimaan. Ruoka ei ollut niin autenttista vaan enempi suomalaisen makuhermoille muokattua. Tulimme 16.15 paikalle ja jouduimme väistää seuraavaa seuruetta jo 18.00 mikä oli todella surullista. Palvelu oli kyllä muuten nopeaa ja ystävällistä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.11.2015
Arvosana: 0

Edelleen loistava nepalilainen. Tällä kertaa testissä Nariwal kukhuro, kanaa kookoskermakastikkeessa (13,90 €) ja oikein mainio mangolassi (4 €). Plussaa siitä että annoksen tulisuusastetta kustomoitiin pyynnöstäni.

---

5.11.2012:

Valitsin listalta chicken tikka masalan (16,50€). Kana ja kastike ja riisi oikein hyvää, naan-leipä tuoretta. Eittämättä kaupungin parhaiden nepalilaisten joukossa, joskaan itse en ruoassa huomaa suuria eroja tämän ja muiden hyvien paikkojen (esim. Aangan) välillä.

Ravintolassa oli sunnuntai-iltana paljon muitakin asiakkaita, mutta annos tuli silti nopeasti, 10 minuutissa. Palvelu oli perusystävällistä. Kodikas, pienehkö tila kauniissa talossa.

Plussaa laadukkaasta ruokalistasta, jossa oli alussa hyvät selitykset nepalilaiseen ruokaan liittyvistä termeistä (masala, tikka, tandoori jne).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 31.07.2015
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen ja hyväntuulinen palvelu, josta tulee itsekin hyvälle mielelle. Ruoka on erittäin hyvää ja tandoorimarinoitu kana on aivan parasta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.07.2015
Arvosana: 0

Loistava ruoka ja rento palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Luotsikatu 12, 00160 Helsinki - Reitti
(09) 622 1996
http://www.everestyeti.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita