Barud

165 arvostelua

Oluen ja ruoan liitto. Vahvat ja rohkeat maut. Eettisyys: tehotuotettu liha ei kuulu hyvään ravintolakokemukseen, se kuuluu historiaan.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (165)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Restaurant Maithai thaimaalaista

One of the best Thai restaurant in Helsinki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 27.03.2011
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Lasipalatsi ruokaravintola

Kaunis ympäristö ja hienot näkymät Mannerheimintielle. Asiallisen hillitty palvelu, hieman hidasta.

Alkuruokana carpaccio luomuhärästä oli onnistunut, kanttarellit ja pähkinät sopivat annokseen hyvin.

Pääruoaksi tilasin poronkäristyksen Sallan villiporoista, mutta hetkisen kuluttua tarjoilija ilmoitti ettei poronkäristystä enää keittiössä ollut. Vaihdoimme sen toiseen saatavavilla olevaan poroannokseen, poronvasan paahtopaistiin. Annos oli selvästi kalliimpi, eikä erotusta luonnollisestikaan loppulaskussa korvattu tai hyvitetty, Suomessa kun olemme. Liha oli mureaa ja hyvää, eikä annoksessa ollut mitään huomautettavaa.

Ruokajuomaksi ei löytynyt sopivaa olutta poron kumppaniksi. Kokeilin Stallhagenin India pale Alea, joka toimi jotenkuten. Tarjoilija kertoi sen olevan tumma, kun pyysin ruokajuomaksi imperia stoutia tai jotakin vahvaa puolimakeaa portteria. Stallhagenin IPA on kuitenkin punertavan kuparinruskeaa. Tarjoilijoiden olutasiantuntemukseen ravintola voisi panostaa, samoin kuin olutvalikoimaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 18.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Fazer Café Citycenter kahvila

Aamupalapaikaksi sopiva, tuoreet ja maittavat sämpylät sekä täytetyt leivät. Huomaavainen ja ystävällinen palvelu. Ruuhka-aikana saattaa olla aika täyttä ja hälyisää.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 16.07.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Indian Cuisine Intialaista

Odottaessa nepalilaisten ravintoloiden saapumista Ouluun kannattaa vierailla täällä. Pyydettäessä hyvin tulista, oli ruoka uskallettu maustaa keskivertointialaisnepalilaista paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 13.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Koskenranta bistro, lounas, kahvila

Pikkujouluillallinen. Annos pieni, kauniisti sommiteltu mutta jokin puuttuu. Maku? Olutvalikoimasta ei kannata mainita mitään. OK, isot ryhmät ovat haastavia ja vielä haastavammaksi käy erikoisruokavaliota noudattavat. Täytynee käydä testaamassa vielä lounas, kuuleman mukaan olisi "ihan hyvää".

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Ilves luomu lähiruokaa

Nyt täytyy kyllä hehkuttaa Ilveksen lounaslistaa: joka päivä vaihtoehtona luomulihaa! Hienoa että ravintola tuntee vastuunsa ja huomioi valinnoissaan myös tuotantoeläinten hyvinvoinnin.

Mutta ei ruoassakaan ollut mitään moitittavaa, nopea palvelu, hyvä salaattipöytä ja kohtuullinen olutvalikoima.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 07.02.2013
Arvosana: 4

Ravintola: Sakura Ruoka sushi buffet

Sushit valtavan kokoisia, niiden syöminen runsaan wasabin ja inkiväärin kanssa on haastavaa. Jättikatkarapunigireissä tuntuu olevan 95 % riisiä. Toisaalta misokeitto on äärimmäisen hyvää ja sitäkin saa santsata.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Merimakasiini kalaravintola

Viihtyisä ja kiva paikka.

Parhaimpia ovat kalaruoat. Alkuruokana toast skagen tosin aika yllätyksetön ja pieni. Etanat maukkaita ja iso annos. Pääruokana poron filee OK, kurpitsapyree kiva mutta sitä tai jotain muuta lisuketta olisi saanut olla enemmän. Kanttarellit sopivat hyvin poron kanssa. Mutta marjoja jäin kaipaamaan.

Olutvalikoima on suppea rajoittuen saksalaistyyliseen vehnäolueeseen ja tummaan lageriin. Tosin vehnäolut sopii varsin hyvin useimpien kalaruokien kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 17.03.2013
Arvosana: 2

Ravintola: Teurastamon Portti lihakaupan lounas

Lounaana villisiankäristys. Rasvainen, runsas, tuhti. Muusi OK. Ei puolukkasurvosta vaan makeaa hilloa, siitä miinusta. Mukava terassi, jossa myös infrapunalämmitin syksyllä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Rosso Citykäytävä italialaista

Ruisjauhopohjaiset pizzat ovat OK, makua on paljon enemmän. Mutta tänne ei kannata tulla jos on kiire: pizzaa sai odottaa 30 minuuttia vaikka ravintola oli vain puoliksi täynnä. Henkilökunnan määrä ilmeisen alimitoitettu, kun kiirekin näytti heillä olevan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.10.2013
Arvosana: 0


Seuraajat