Avautuu 11:00

Mt. Everest Vilhola

nepalilaista
Arvosana 2.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (90)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen joskus saanut tässä ravintolassa erinomaista ruokaa. Päätimme zekata raflan päivän kunnon, söimme annoksen kadi pakauda ja valitettavsti jouduimme pettymään, melkopisen mitätöntä eivätkä maut olleet tasapainossa. Alle keskitason nepsu, ulos tullessamma sanoimme molemmat, ei tänne pitkään aikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 22.04.2017
Arvosana: 0

Olen itse intialainen ja olen syönyt paljon intialaista ruokaa. Tätä ruokaa en suosittele, annos oli mauton ja kana oli huono (ei tuore). Riisin määrä vaihteli paljon annoksesta toiseen. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 28.05.2016
Arvosana: 0

Parasta nepalilaista mitä olen Helsingissä saanut! Dal, masala ja biryani olivat kaikki erinomaisia. Olen aiemminkin syönyt täällä, mutta tällä kertaa ruoka oli selvästi parempaa kuin koskaan aiemmin. Iso plussa siitä. Palvelu oli ystävällistä ja asiallista, mutta jälkiruokaa saatiin odotella, Osa jälkiruokatilauksesta oli myös unohtunut. Pyytämällä uudestaan, sekin kyllä saatiin nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.08.2015
Arvosana: 0

Perushyvää nepskiä, aina toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 0

Kävimme viisihenkisen seurueen kanssa syömässä lauantai-iltana 16. 5. Kaikki söivät eri annoksen ja ainakin kolmella viidestä ilmeni vatsaoireita jatkuen keskiviikkonakin. En suosittele ravintolaa enkä itse aio enää vierailla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Olin ystävänpäivänä syömässä tyttöystäväni kanssa, menimme 17 aikaan sisälle ravintola oli täynnä,mutta erittäin mukava henkilökunta järjesti pöydän meille,missä oli ikkunanäkymä ulos. Söin Butter chickenia en voi muuta kuin kehua, aivan mahtavaa. Suosittelen kaikille!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 15.02.2015
Arvosana: 0

Minulla on hyvin vaihtelevat fiilikset Rautatietorin Mt. Everestista. Listalla on pari erinomaista annosta (erityisesti Maanantain lounas Tofu Chana Masala jota voisin syödä vaikka päivittäin), mutta oikeastaan kaikki muut annokset ovat olleet keskinkertaisia tai jopa pahoja. Tulen edelleenkin syömään aina välillä lounaan maanantaisin, mutta kokemus on opettanut menemään muualle muina päivinä. Yrmeä vanhempi tarjoilija(?) jättää myös vähän pahan maun, kannattais varmaan kiittää asiakasta käymästä ja toivottaa tulemaan uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.09.2014
Arvosana: 0

Maukkaita linssipyöryköitä illalliseksi! Annokseni oli päivän tarjous -listalta (12,90). Saavuimme paikalle seuralaiseni kanssa kahdeksalta illalla, jolloin paikka oli täynnä ja jonotimme noin 10min. Odottelun jälkeen palvelu oli jokseenkin ripeää, mutta kylmäkiskoista. Laitetaan vaikka kiireen piikkiin! Annokset olivat tosiaan riittävät, itse jätin riisin syömättä, jotta jaksaisin enemmän maukasta naan -leipää. Tulen varmasti käymään uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 22.08.2014
Arvosana: 0

Perusperjantain lounas. Terassilla istuttiin ja tarjoilija tuli ripeästi ottamaan tilauksen. Paikassa on yleensä lounas saapunut pöytään nopeasti. Nyt ei. Keittiö oli ripeä, sillä jälkeemme tulleet seurueet saivat ruokansa. Tarjoilija oli unohtanut toimittaa tilauksen keittölle. Kysyin annostemme perään ja tarjoilija lupasi hoitaa ruoan nopeasti. Näin tapahtuikin, mutta pahoittelua emme saaneet. Sen sijaan seuralaiseni hakiessa jälkiruokakahvia, tuli tarjoilija korjaamaan asioita pöydästä ja hän halusi viedä myös täyden vesilasin. Läikytteli vettä iloisesti pitkin poikin eikä taaskaan pahoitellut toimintaansa. Ruoka sinällään ihan maistuvaa, mutta salilla ei paras päivä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.08.2014
Arvosana: 0

Pari kertaa olen käynyt eri aikoina syömässä täällä, niin ruuhkaisena, kuin hiljeisenakin hetkenä. Palvelu on melko huonoa, tilausta ei esim. kuunneltu loppuun ja sen jälkeen kun ruoka on tuotu pöytään, on turha odottaa huomiota. Tulee fiilis että asiakkaat eivät oikein kiinnosta.
Maultaan ruoka on ok, mutta parempaakin nepalilaista löytyy helposti. Ylihinnoiteltu.

Paikka on melko täyteen tupattu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Vilhonkatu 9, 00100 Helsinki - Reitti
040 555 1401
http://www.everestyeti.fi/VILHOLA.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita