Maaria

31 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (30)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Skiffer Liuskaluoto pizzaa

Erinomaista pizzaa aurinkoisella terassillla merituulen puhaltaessa! Itämeriliuska ei tuottanut pettymystä - kodikkaita makuja eksoottisemmassa muodossa. Terassin Dj soitti rentoa ja hyvää musiikkia, palvelu oli muutenkin ystävällistä. Tänne tullaan uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.09.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Fafa's Kamppi lähi-itä

Pitaleipä täynnä herkkuja alusta loppuun. Valitsin listalta vegaanisen kukkakaali-falafelin ja ahhh mikä herkku! Paahdetut kukkakaalit sopivat erinomaisesti falafelin ja tahinin rinnalle. Annos on täyttävä ja mehevä, yhtään kuivaa ja mautonta suupala en saanut. Asiakaspalvelusta ja huumorintajusta täydet pisteet: seuralaiseni kanssa tiputimme vahingossa molemmat falafeleja lattialle annoksistamme ja saimme pöytään kulhollisen lisää dippikastikkeen kanssa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 14.09.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Itamae Sushi sushia

Mikonkadun itamae on aina jäänyt minulta huomaamatta, kunnes SYÖ -tarjous pisti silmään ja päätimme mennä hyödyntämään 14 kappaleen setin tarjouksen. Tilaa riitti hyvin ravintolan pienehköstä koosta huolimatta ja annokset tulivat nopeasti. Tila oli ehkä hieman kolkko ja viileä, mutta eipä se haitannut sushin ollessa maukasta ja tuoretta. Ei hullumpi paikka sushihimon tyydyttämiseen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.10.2014
Arvosana: 2

Ravintola: Base Camp nepalilainen, nepalese

Perjantai-illan visiitillä ravintola oli lähes täynnä. Palvelu oli kuitenkin ripeää ja ruoka tuli pöytään ennätysvauhtia. Hyvää perusnepalilaista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 21.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: O'Learys Forum amerikkalaista

Kesäiltapäivä kaveriporukalla: kun yksi ei voi syödä mausteista ruokaa, toista ällöttää sushi ja kolmas on skeptinen kansainvälisten makujen suhteen, on jäjelle jäävä vaihtoehto O'Learys. Ruoka on sitä mitä osaa odottaakin. Perus sapuskaa, mutta hintaansa nähden turhan vaatimatonta - annoksina mm. katkarapupastaa ja fish&chips. Plussaa herttaiselle tarjoilijalle, joka hyvin sinnitteli diivojen kynsissä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 25.08.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Shubha Kamana nepalilais-aasialaista

Ryhmämenu nejälle ei tuottanut pettymystä. Ruoka oli maukasta, sitä oli paljon ja lisääkin olisi saanut. Alkukeitto oli ehkä hieman litkumainen, mutta mausteissa ei oltu säästelty. Palvelu oli ystävällistä - tarjoilija kävi usein kysymässä maistuuko ja saako olla lisää. Paikka oli kuitenkin yllättävän hiljainen, vaikka oli perjantai-ilta. Ongelma onkin, että ruoka on hyvää ja hinta kohdilaan, mutta ravintola ei juurikaan poikkea Hesingin muista nepalilaisista. Suosittelen kuitenkin, jos sattuu Hietalahdessa liikkumaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 28.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Donghai kiinalaista

Kokemus oli hieman hämmentävä. Poikkesimme Donghaihin lounasaikaan hakemaan kana- ja kasvisannokset. Saimme ruuat nopeasti ja hiippailimme puiston puolelle syömään avarampaan ympäristöön ja raittiiseen ilmaan.

Kasvisannos herätti epäuskoa. Kurkkua, tomaattia, herneitä ja bambua mauttomassa ja värittömässä kastikkeessa? No, ei se suoranaisesti pahaakaan ollut - nälkä lähti. Kanaruoka sen sijaan oli lähes perus kiinalaisen tasolla. Soijainen kastike, kasviksia ja kanaa. Kasvisversion rinnalla kyseisen annoksen erinomaisuus pääsi vielä korostumaan!

Kuuden euron annoksiksi kelvolliset, joskin hyvin eri tasoiset.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 22.04.2014
Arvosana: 1

Ravintola: Just Vege kasvis takeaway

Just Vegen pitafalafelista on muodostunut vakioherkkua, kun laiskuus iskee eikä kokkailu inspiroi. Aina hyvällä tuulella oleva laulava kokki pyöräyttää nopeasti maukkaat falafelit. Mukaan lähtee usein myös suurta herkkua: bataattiranskalaisia. Hinta voisi olla hieman edullisempi, mutta maksan itse mielelläni pari euroa ekstraa keskivertopizzerian falafelit voittavista annoksista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 19.12.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Raffaello välimerellistä

SYÖ tarjous houkutteli istahtamaan ostoskierroksen päätteksi Raffaelloon. Tilaa löytyi ja tilaamamme pasta-annokset tulivat nopeasti. Vauhti oli oikeastaan niin nopea, että oli sellainen olo, kuin meistä yritettäisiin päästä äkkiä eroon. Palvelu olikin melko tylyä, ja persoonatonta.

Pasta-annokset olivat hyvät. Itse söin äyriäispastaa, mikä oli mukavan sitruunaista ja merenelävät olivat mureita. Seuralaiselani oli nautapastaa, jota hänkin kehui. Alussa pöytään tuodut leivät olisivat voineet olla tuoreempiakin.

Ruoka oli perushyvää, juurikin 10 euron arvoista. Listan 17 euron hintaa en maksaisi kyseisitä annoksista. Ikävä kyllä palvelun kiireisyys ja tylyys eivät huokuttele palaamaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.10.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Fafa's Sörkka lähi-itä

Feta-falafel-munakoisopita oli mehevä ja herkullinen! Täytettä saa fafa'sissa tarpeeksi - yleensä kun tuppaa jäämään viimeinen leivänkannikka syötäväksi kuivana, kun vähäiset täytteet ovat päällä. Lounasaikaan viikonloppuna oli jonkin verran jonoa, mutta ruoka on odotuksen arvoista. Käynti ei taatusti jäänyt viimeiseksi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.09.2014
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat