Opens at 11:00

Fafa's Kamppi

falafel
Rating 3.6 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (69)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Muutama käynti takana. Sen perusteella ihan hyvää ruokaa, annoskoko ei kylläkään kovin suuri.

Pöydät ovat hieman epämukavat, palvelussa ei moitteen sijaa.

Hinta suuripiirtein kohdallaan hyvälaatuisesta ruoasta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.05.2017
Rating: 0

Ruoka oli tosi hyvää suosittelen paikkaa ehdottomasti

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.05.2017
Rating: 0

Takuuvarma cheese salad halloumilla. En tiedä, mitä tekevät halloumille, mutta on aina todella hyvää. Ja parhaat falafelit, mitä olen Suomesta löytänyt. Myös palvelu on aina hauskaa. Nimien huutelu on viihdyttävä osa kokonaisuutta, etenkin kun itselläni on hieman harvinaisempi nimi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.04.2017
Rating: 0

Pitaleipä täynnä herkkuja alusta loppuun. Valitsin listalta vegaanisen kukkakaali-falafelin ja ahhh mikä herkku! Paahdetut kukkakaalit sopivat erinomaisesti falafelin ja tahinin rinnalle. Annos on täyttävä ja mehevä, yhtään kuivaa ja mautonta suupala en saanut. Asiakaspalvelusta ja huumorintajusta täydet pisteet: seuralaiseni kanssa tiputimme vahingossa molemmat falafeleja lattialle annoksistamme ja saimme pöytään kulhollisen lisää dippikastikkeen kanssa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.09.2016
Rating: 1
     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.05.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Fafa's on aina erinomainen vaihtoehto jos haluaa mättää mutta ei suostu vetämään pizzaa tai mäkkäriä. Falafel Pesto Goat Cheese on erinomainen, palvelu on tavallaan paskaa, mutta omalla tavallaan erinomaista, tämä rento meininki kuuluu tyyliin.

"you want some chili with that?" kysytään vielä tilauksen päätteeksi ja tälläkin kertaa vastasin .. "yeah fuck me up with it" ja Fafashan hoitaa, chiliä oli läntätty oikein kunnolla, se ei ole kumminkaan niin tulista, että koko annos muuten menisi pilalle.

Fafa's ei ole tosikoille enkä missään nimessä sano että kyseessä on kaupungin parasta ruokaa, hinta-laatu suhde on kumminkin erinomainen joten kategoriassaan ei kilpailijoilla ole juurikaan mitään millä nokittaa. Muutenkin Fafa'sissa on kasvissyöjät hyvin huomioon. Ruuhka-aikaan kannattaa varautua jonotukseen, keittiö on todella pieni eikä mitään ole valmiina odottamassa kuten hampparimestoissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 12.04.2016
Rating: 1

Tilasimme wolt-sovelluksen kautta annoksen ja kävin itse noutamassa.
Pelkästään tunnin toimitusaika oli mielestäni ns. pikaruokaravintolalle kovin pitkä.
Hotelliin päästyäni havaitsin, että olimme saaneet väärän annoksen. Ystäväni kebab oli aivan kylmä, eikä salaattini ollutkaan se, josta olin maksanut. salaatin mukana ei myöskään ollut pitaleipää, eikä aterimia, joten siitä jäi sitten ilman aterimia syömättä yli puolet.
Annokset olivat muuten aika tavallisia. Ei paljoa ole kotiin kertomista niistä, enkä oikein ymmärrä tuota fafa's hypetystä, kun parempaa saa halvemmalla muista vastaavista ravintoloista., Liian korkeat hinnat, annokset minun makuuni aika mauttomia, palvelu surkeaa, kun eivät onnistuneet edes oikeaa tilausta laittamaan pakettiin. Saati sitten, että olisivat vastanneet jälkeenpäin lähettämääni viestiin.
En suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 31.01.2016
Rating: 1

Fafasin menu on tullut käyntieni perusteella jokseenkin tutuksi. Olen nimittäin kokeillut varsinaisia falafel-pitoja, mutta myös kana- ja kabab-pitoja sekä salaatteja. Voitaneen siis todeta, että näkemystä löytyy. Tästä huolimatta en ole kovinkaan vakuuttunut. Fafa’s tuntuu olevan ristiriitojensa vanki. Yhtäältä ruoat ovat ihan maistuvia, toisaalta ne maistuvat enemmän tai vähemmän samalta aina. Yksittäiset maut eivät nimittäin oikein erotu kokonaisuudesta. Falafelit ovat olleet parhaimpia annoksia eli niitä kannattaa suosia. Ravintoloiden sijainti on hyvä, minkä vuoksi ne ovat lähes aina täynnä. Fafa’s yrittää tarjota pikaruokaa, mutta suosionsa vuoksi se ei pysty kovin pikaista ruokaa tarjoamaan. Ehkä suurin ristiriita kohdistuu kuitenkin itseeni: vaikka en erityisemmin pidä Fafasista tai sen tarjoamista ruoista, käyn siellä säännöllisesti. Joku siinä siis on.

Sitten käytännön vinkki: jos ottaa annoksensa – kuten se käsittääkseni kuuluu ottaa – leivän sisällä, on syöminen helposti sotkuinen kokemus. Olenkin usein pyytänyt annokseni lautaselle aseteltuna. Tylsää kenties, mutta sujuvampaa. Toisaalta ymmärrän myös tsatsikit poskella syöviä falafel-puristeja. Lautasannoksesta on myös helpompi haarukoida suuhunsa tasapainoisempia suupaloja, sillä leivän sisältä voi yhdellä haukulla tulla kaikki chilit ja toisella kaikki kanat. Näin kärjistetysti siis.

Fafa’s on löytänyt faninsa. Sen näkee jonosta, erityisesti tässä Kampin pisteessä. Ei ole kerta eikä ensimmäinen, kun olen kääntynyt kannoillani nähdessäni ravintolan lävistävän jonon. Silloin on täytynyt hakea ”pikaruokansa” muualta. Ravintoloiden sisustukseen panostamista ei ilmeisesti ole nähty järkeväksi. Sen verran karuja ne ovat. Falafel nassuun vaan ja menoksi. Iso osa syöjistä ottaa annoksensa mukaan tai tilaa sen ruokalähetin kuljettamana kotiovelle. Palvelu sujuu useimmiten englanniksi. Tosin olen huomannut, että suomikin alkaa porukalta pikkuhiljaa sujumaan.

Fafa’s tarjoaa tämän päivän makuja helposti lähestyttävässä paketissa. Suosio tullee jatkumaan tulevaisuudessakin.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 18.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Pita-leivät ovat todella maukkaita. Mausteet ovat kohdillaan ja makumaailma mukavan raikas. Palvelu on ollut aina ystävällistä, vaikka keittiöllä on ollut selvästi kiire. Valitettavasti tilana ravintola ei ole kovin viihtyisä vaan pikemminkin ahdas, meluisa ja hieman sotkuinen. Yleensä otan ruoat mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 12.01.2016
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 11.01.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0


Location

Pohjoinen Rautatiekatu 21, 00100 Helsinki - Route
http://fafas.fi

Options