Kahvikissa

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Fafa's Kamppi falafel

Takuuvarma cheese salad halloumilla. En tiedä, mitä tekevät halloumille, mutta on aina todella hyvää. Ja parhaat falafelit, mitä olen Suomesta löytänyt. Myös palvelu on aina hauskaa. Nimien huutelu on viihdyttävä osa kokonaisuutta, etenkin kun itselläni on hieman harvinaisempi nimi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 16.04.2017
Rating: 0

Restaurant: Pizzarium

Ketjuuntumisen myötä taso laskenut kuin lehmän häntä. Samaan aikaan hinnat nousseet. Jotain on tapahtunut myös pizzapohjille, eivät ole enää samanlaisia kuin alussa, jotenkin kuivempia nykyään.
Pizzarium on ollut suosikkipizzeriani ja vakkari lounaspaikkani ja olen todella surullinen tason laskemisesta. Olisi ihanaa, jos Pizzarium voisi vielä palata ennalleen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2016
Rating: 1

Restaurant: Cafe Brahe Hansa

Mukava, vaikkakin meluisa kahvila keskeisellä paikalla. Kahvimukit riittävän suuria ja leivonnaiset, ainakin kakkupalat herkullisia. Palvelu on useimmiten tylyä ja väsynyttä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Cafe Brahe YOkatu cafe

Kävelykadulla mukava kahvitella ja katsella ihmisvilinää. Kahvi on perussuodatinkahvia, en ole erikoiskahveja kokeillut, kun en ole nähnyt kahvilassa espressokonetta. Croissantin ja marmeladin olen useimmiten ottanut, ihan ok on ollut. Palvelu on vaihtelevaa, välillä todella ynseää ja väsynyttä, välillä ihan kohtuullista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Roots Kitchen

Ruoka on aina hyvää, mutta sen verran pitää kehittämisehdotusta antaa, että lapsille olisi hyvä olla saatavilla pienempiä annoksia. Lounaalla käy myös lapsiasiakkaita eikä esimerkiksi annoksen puolittaminen täällä ole onnistunut. Lapselle onkin jouduttu ottamaan ruoka toisesta paikasta kauppahallista, kun itse on syöty Rootsin ruokia. Pieni lapsi ei jaksa syödä niin suurta annosta kuin mitä on tarjolla.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 08.07.2016
Rating: 0

Tilasin Foodoran kautta Splizzerian pizzan ja tilaus tästä ravintolasta jää takuulla viimeiseksi. Pizzapohja oli kuin pakastepizzassa, tomaattikastike maistui ja näytti ketsupilta ja täytteenä ollut savulohi haisi pilaantuneelle. En voi kyllä suositella tätä ravintolaa kenellekään, etenkään kun pizzan hinta olisi antanut odottaa jotain ihan muuta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.06.2016
Rating: 0

Restaurant: RantaKerttu

Lounas on ollut välillä ihan ok, mutta palvelu on kyllä ihan luokattoman surkeaa. Välillä tuntuu siltä, ettei tarjoilijoilla ole hajuakaan siitä, mitä ovat tekemässä. Iltaisin en ole enää käynyt parin totaalisen fiaskon jälkeen syömässä. Varmaan lapsiperheille ihan hyvä ravintola, mutta itse kannan euroni muihin paikkoihin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 11.06.2016
Rating: 0

Restaurant: Latte Cafe

Oikein hyvä latte ja mukava, ystävällinen omistaja tiskin takana! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 11.06.2016
Rating: 0

Restaurant: Tintå

Söimme ystäväni kanssa pizzat ja jälkiruuaksi suklaakakut. Pizzat olivat kylmiä, tosin maku oli hyvä. Palvelu oli tällä kerralla hyvin ystävällistä, tosin olen huomannut palvelun tason vaihtelevan kovasti. Annokset olivat aika niukat, mutta riittivät kuitenkin pieniruokaisille naisille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 11.06.2016
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites