Kitchen is open

Splizzeria Turku Hansa

Rating 2.5 / 5

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin Foodoran kautta Splizzerian pizzan ja tilaus tästä ravintolasta jää takuulla viimeiseksi. Pizzapohja oli kuin pakastepizzassa, tomaattikastike maistui ja näytti ketsupilta ja täytteenä ollut savulohi haisi pilaantuneelle. En voi kyllä suositella tätä ravintolaa kenellekään, etenkään kun pizzan hinta olisi antanut odottaa jotain ihan muuta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 30.06.2016
Rating: 0

Kivan oloinen paikka, mutta en tiedä saattaako sitä sötköä edes pizzaksi kutsua. Tomaattikastike oli lähinnä vedellä laimennettua ketsuppia ja täytteitä pizzassa älyttömän vähän. Puolikkaassa Quattro Stagionissani oli jopa huimat 4 katkarapua, 7 vetistä sienen siivua ja 6-osaan jaettu marketin palvikinkunsiivu. Tulipahan testattua mutta toisten en aio mennä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 19.12.2015
Rating: 0

Hieman ylihinnoiteltuja peruspitsoja uudella konseptilla. Tämä tosin lisää valinnanvaikeutta entisestään.
Itse valitsin pitsan mauiksi five season ja smoked salmon. Pitsojen pohjat olivat ohuet, mutta kuivat ja erikoisen sitkeät, ja muistuttivat rakenteeltaan lähinnä pannukakkua. Täytteitä oli varsin minimalistisesti ja makua jäi osin siitä syystä puuttumaan. Raaka-aineet olivat muuten ihan normaalia perustasoa. Savulohi tosin oli todella kuivaa ja ylikypsää.
Paikan sisustus on hyvin yksinkertaistettu ja jopa karu, mutta siisti ja tyylikäs. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Mukaan otettuna olisin toivonut, että minua olisi varoitettu lohipitsan laatikossa irrallaan olleesta jugurttikupista, joka oli vielä kaiken lisäksi sulanut laatikkoon lämpimän pitsan voimasta. Tällä kertaa suurempaa vahinkoa ei onneksi päässyt käymään.
En voi valitettavasti suositella paikkaa (ainakaan normaalihinnalla) kenellekään, sillä Turusta löytyy todella monta hinta/laatu-suhteeltaan parempaa pitsapaikkaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 26.07.2015
Rating: 0

Puolikas pizza on n. 5 euroa ja kokonainen n. 10 euroa täytteistä riippuen.

Kiva konsepti ja herkullisia, hieman erikoisia pizzoja tarjolla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 03.07.2015
Rating: 0

Palvelu oli ystävällinen ja pizza ihan ok hintaan nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 18.05.2015
Rating: 0

Todella kivoja vaihtoehtoja perinteisten lättypizzojen rinnalle! Meitä oli yhdeksän hengen seurue ja silti pizzat tulivat kohtuullisen nopeasti. Täytteet hyviä, mutta niitä saisi olla hieman enemmän... Plussaa siitä, että saa itse yhdistellä haluamallaan tavalla ja mitä vaan saa joko pizzana tai salaattina. :) Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.04.2015
Rating: 0

Aivan ihanaa ja ystävällistä palvelua. Todella kiva idea ja konsepti. Täytteitä sopivasti, mutta ehkä pohja ja reseptit muuten vaatisivat hiukan hiomista. Plussaa mielenkiintoisista makuyhdistelmistä ja edullisesta hinnasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.04.2015
Rating: 0

Pitsat parantuneet sitten avaamisen mutta monet täyteyhistelmät on yhä hit&miss ja vaikka olisi miten laadukkaat ja maistuvat täytteet niin ei ne jumalauta maistu jos niitä ripotellaan tipetillä pari murusta pitsaan. Nyt niitä täytteitä niihin lättyihin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 23.03.2015
Rating: 0

Pitsat tehdään lähinnä pahvia maultaan ja koostumukseltaan muistuttavalle pakaste pohjalle. Hyvältä kuulostavista raaka-aineista oli saatu aikaan mitään sanomaton mössö pitsan päälle, joka jätti syöjän vain vihaiseksi. Kaupan valmispitsoissakin on enemmän makua ja rapeutta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 04.03.2015
Rating: 0

Pitsan pohjat olivat samanlaiset kuin kaupan pakastealtaasta. Paljon täytyy parantua jos menen seuraavan kerran samaan paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 03.01.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Aurakatu 12, 20100 Turku - Route
http://www.splizzeria.fi

Options