sandras

62 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (59)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Naughty BRGR Burgers

Paikan nimikkohamppari Naughty Burger oli kyllä hyvä! Aurajuusto maistui ja rucola oli kiva erilaisuus lehtisalaattiin verrattuna. Lisukkeeksi tilasin Skinny friesit ja ne olivat kyllä huonot.. Vaikuttivat kaupan pakastealtaasta olevilta ja makuakaan ei ollut yhtään.. Dippikastike (aioli) onneksi pelasti! Eli burgeri jees, mutta lisukkeisiin saisi vielä panostaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 25.08.2017
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Santa Fe tex-mex

Söin alkupalaksi täytettyjä jalapenoja, jotka olivat perushyviä. Eivät erikoisia suuntaan tai toiseen. Pääruoaksi söin Pedro's blackened steakin. Annoksen lisänä oli perunoita ja kahta kastiketta. Sekä pihvi että lisukkeet olivat hyviä, mutta olisin kaivannut annokseen muitakin vihanneksia, kuin muutamaa versoa. Nyt annos oli hieman raskaan makuinen kun mitään raikastavaa elementtiä ei ollut.
Kokonaisuutena kiva perusravintola, jopa romanttinen, kynttilänvalossa, mutta ei mitään erityistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 26.06.2017
Rating: 0

Restaurant: Kolme Kruunua 50's finnish

Ihanan vanhanaikainen mutta samalla tyylikäs ravintola. Ruoka-annokset ovat todella isoja joten hinta-laatusuhde on erittäin hyvä! Maultaan ruoka oli hyvää, mutta ei aiheuttanut mitään suuria sydämen tykytyksiä. Mutta jos haluat perinteistä suomalaista ruokaa kivassa ympäristössä, tämä on sinun paikkasi.
Ainoa miinus tunnelmaan tulee siitä, että ravintolassa oli todella kuuma!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 19.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Bar Cón

Päivän tapas- ja pinxtolajitelmat oli erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Kaikki myös maistui oikein herkulliselta; etenkin homejuusto-pinxto ja vihreät paprikat olivat meidän mieleen! Ainoa miinus tulee todella kalliista viinivalikoimasta. Jos laskusta yli puolet tulee juomista, on se ehdottomasti liikaa. Muuten erinomainen paikka niin nopealle piipahtamiselle kuin pidemmän kaavan istumisellekin. Ystävällinen palvelu ja viihtyisät tilat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 21€ Added: 09.05.2017
Rating: 0

Restaurant: Oficina

Jes, kuoharitarjous on back! Eli 10 euron kuoharipullon perässä mekin tänne suunnistimme. Söimme myös samalla. Lammas-kebab oli tosi hyvä ja lisukkeen sai valita itse. Seuralaisen kana-quesadilla oli hieman mauton. Talon omat nachot on erinomaisia! Tarjoilu oli hauskaa ja tunnelmakin kiva. Ainoa miinus tunnelmaan tulee vähän epämukavista penkeistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 30.03.2017
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Limone

Mielettömän hyvä pizza! Oikeasti yksi parhaista maistamistani. Todella freshit raaka-aineet, paljon makua ja ei sitä perus kinkku-ananasta (vaikka sitäkin varmasti pyydetääessä saa). Kiva tunnelma muutenkin. Ainoa miinus tulee juomavalikoimasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 08.03.2017
Rating: 1

Restaurant: Kiila Food & Bar

Jokirapucaesar oli erinomainen! Todella iso annos ja kerrankin jokirapuja oli riittävästi. Palvelu oli todella ystävällistä ja tunnelma muutenkin mukava. Kuoharitarjous ei tietenkään huonontanut arvosanaa ;) Viihtyisä ravintola erinomaisella paikalla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 09.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Bones

Alkuruuaksi jaettava lihalankku joka oli erinomainen; paljon tavallisesta poikkeavia makuja. Pääruuaksi kuhaa joka oli myös todella hyvä. Kaikenkaikkiaan ruoka oli todella maukasta ja suhteellisen edullista, ainoastaan viinit tuntuivat todella kalliilta. Tunnelma ravintolassa on kuitenkin erinomainen joten tänne palaan varmasti!

Päivitys 18.1.2014. Kävimme uudestaan syömässä ja nyt pakko nostaa pisteitä vielä korkeammaksi; syömäni sisäfilepihvi oli nimittäin ehdottomasti yksi parhaista koskaan syömistäni pihveistä. Maku, kypsyys ja rakenne olivat täydellisiä. Myös alku- ja jälkiruuat vakuuttivat ja palvelu sekä tunnelma olivat jopa parempia kuin ensimmäisellä kerralla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 20.01.2014
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Kiva kalliolainen (hipsterihkö) tunnelma ja aivan mieletön hinta-laatusuhde ruuissa. Söin itse lammaspataa ja annos oli niin valtava, että sain syötyä ehkä puolet. Alkoholi ja etenkin drinkit ovat suhteellisen kalliita ja Marrakech Madness ei vaikuttanut ulospäin ihan hintansa väärtiltä, mutta perusruuat edullisia. Kiva paikka viettää iltaa. Joskin musiikki on niin kovalla, että isommalla porukalla voi olla ongelmallinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 06.01.2016
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Konnichiwa Japanese,sushi

Sushipalat ovat ihan liian suuria. Sushi on kuitenkin tarkoitettu syötäväksi kokonaisena, ja näiden suuhun tunkeminen on melkein mahdotonta ilman tukehtumista. Itse maku on kuitenkin ihan hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 07.01.2016
Rating: -1


Followers