Lunch på gång

Salutorget

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (125)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erinomaisia annoksia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 120€ Tillagt: 20.12.2017
Betyg: 0

Pöytäänohjaus oli kohteliasta mutta takit itse narikkaan ja sekä palvelu oli englanniksi (myös ranska ja saksa olisi käynnyt mutta ei suomeksi!).
Tarjoilija puhui vain englantia! Listat ja alkudrinkin saimme nopeasti. Kohtuullisen ajan kulttua tarjoilia kävi tiedustelemassa tilausta mutta emme olleet vielä valmiina. Sitten kestikin pitkään ennen kuin tarjoilija tuli ottamaan tilauksemme.
Alkuruoka tuli myös nopeasti. Paahdetut kampasimpukat oli kylmiä ja mauttomia, kastike aavistuksen suolainen.
Pääruoka tuli myös nopeasti, tarjoilija jopa tiedusteli haluammeko pääruuan heti. Toast skagen oli yksinkertainen annos kuten pitääkin mutta katkaravut maistuivat säilyketölkkiravuilta.
Vielä tarjoilija palveli hyvin jälkiruoan joka oli pähkinäkakku . Se maistui pahville. Lisukkeet oli hyviä kuten myös kahvi joka tarjoiltiin pannussa, oli reilusti juotavaa.
Ikävä kyllä ruoka ei ollut hyvää. Arvosteluasteikon syömäkelvoton on liian kova mutta ok on jo liian hyvä arvosana.
Kuten niin usein ravintoloissa Suomessa, laskua saimme odottaa todella pitkään. Tarjoilijat eivät saapuneet millään vaikka lopulta vilkutimme käsi pystyssä. Muuten kohtuullinen englanninkielinen palvelu lässähti pannukakuksi laskun odottamiseen. Koko aterian aikana meitä palveli sama tarjoilija.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 56€ Tillagt: 25.10.2017
Betyg: 0

39 euron Parsapaletti muistutti enemmän alkuruokaa kuin hintansa mukaista pääruokaa. Parsa oli huonosti valmistettu (vihreä löysää, valkoinen pikkelöityä), eikä muuten kuivahkon annoksen kera tarjoiltu hollandaise-kastiketta. Ruuan saapumisessa kesti 50min koska annokset oli tarjoiltu väärään pöytään... Iso pettymys.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 16.04.2016
Betyg: 0

Salutorgetissa robotti tarjoilemassa. Tällä kertaa Salutorget jätti hiukan minimuotoiset tunnelmat. Paikkana Salutorget on kiva ja houkuttelee siksi kyllä. Minun samettisen pehmeä maa-artisokka keitto oli kyllä todella maittava. Pääruokana ollut karitsa oli OK, ei mikään huippu, mutta hyvää. Ja jälkiruoka oli myös maittava. Seuralaisella ei ollut ihan yhtä hyvä tuuri (ei tässä tuurista pitäisi kyse olla). Otimme ruuille tarjoilijan suosittelemat viinit ja yllätyksen teki seuralaisen roquefort etanoille suositeltu hedelmäinen valkoviini. Ei kovin hyvä yhdistelmä. Härkäwellington tuotti myös pettymyksen. Lihan kypsyys näytti todella hyvältä, oli reilusti punertava, mutta ongelma oli lihan laadussa. Raakakypsytys oli jäänyt vajaaksi ja liha ei ollut mureaa. Tarjoilijan kysyessä mitä pidimme, kerrottiin tästä, mutta tarjoilija ei reagoinut mitenkään. Todella erikoista tämän tasoisessa paikassa, että tarjoilija on noin välinpitämätön. Koko illan tarjoilijan käytös oli outoa. Hymyä ei näkynyt, puhe ja käytös oli robottimaista. Tämän miespuolisen tarjoilijan käytös vaikutti koko illan tunnelmaan. Se oli lähes vihamielistä. Outoa, että tarjoilija ei edes vastaa hymyyn. Ehkä Salutorget tippuu siltä listalta ravintoloista missä tekee mieli käydä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 29.02.2016 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Söimme blinivalikoimat, maukasta. Blinejä sai rajattomasti, täytteitä oli aika vähän. Täytteet olivat kuitenkin hyviä ja perinteisiä. Palvelu oli moitteetonta ja viinisuositukset hyviä. Hinta täytteiden määrään nähden jätti parantamisen varaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 33€ Tillagt: 22.02.2016
Betyg: 0

Ruoka oli enimmäkseen hyvää, mutta osa annoksista pieniä. Alkuruokakeitto oli annoksena sopiva ja maultaan herkullinen. Palvelu oli alkuun vähän hidasta ja välinpitämätöntä, sitten vähän töksähtelevää ja lopulta onneksi aivan hurmaavaa -tapasimme siis illan aikana useita tarjoilijoita, joista viimeisin osasi hoitaa hommansa luontevan ystävällisesti ja ammattitaitoisesti! Ravintolasali oli siisti, mutta muualla oli vähän hälläväliä-tyylistä. Sisustus oli melko sekava erilaisine lamppuineen. Saatan kokeilla uudelleen kaikesta huolimatta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 0

Iltapäivätee oli kokonaisuudessaan kehno kokemus. Tarjottu ruoka ei ollut varsinaisesti huonoa, mutta ei myöskään maistuvaa, mikä ainakin minulla oli hinnan perusteella perusoletuksena (iltapäivätee skumpalla lähes 30€). Rahalla sai hyvin pienen määrään heikkolaatuista syötävää. Asiakaspalvelu oli kautta linjan tökeröä ja tympeää, ei ollenkaan ravintolan ulkokuoreen sopivaa. Harmi, sillä tila itsessään olisi kaunis. Se ei vain pelasta mautonta ruokaa ja kelvotonta asiakaspalvelua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 20.12.2015
Betyg: 1

Ruoka laadukasta samoin palvelu. Näiden lisäksi ravintola on ollut aina tasalaatuinen ja juuri siksi tämä on yksi vakio illallis paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.10.2015
Betyg: 0

Ensimmäistä kertaa käytiin syömässä ja tullaan kyllä uudestaan. Ruoka oli erittäin maukasta,paikka oli tosi hieno ja siisti. En tiedä oliko tarjoilija ensimmäistä päivää töissä vai mikä oli ku ei oikee meinannu kommunikointi pelata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 27.09.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Toast Skagen annos ihan kelvollinen lounas :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0


Läge

Pohjoisesplanadi 15, 00170 Helsingfors - Route
+358 9 6128 5950
http://www.royalravintolat.com

Options