Valtteri

6 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Johan&Nyström kahvila

Erinomaista kahvia.

Paikka on samalla sopivan syrjäisä sekä keskeinen. Juuri sopiva paikka hengähtää kaupunkireissulla. En valitettavasti ole ikinä maistanut syötäviä, joten arvostelu perustuu lähinnä kahviin ja yleiseen kokemukseen.

Loistava kahvi- ja tee-valikoima sekä runsaasti erilaisia kahvilaitteita aeropressistä espressokoneisiin. Henkilökunta on ystävällistä ja tunnelma on kohdillaan. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 08.10.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Pastis ranskalainen

Mukava kokemus. Olo oli tervetullut heti saapuessa ja palvelu toimi hyvin koko illan. Viini tosin unohtui tarjoilla ja tuotiin vasta pääruokien ollessa jo pöydissä.

Laadukkaat raaka-aineet maistuvat lautaselta ja viinisuositukset sopivat hyvin yhteen ruokien kanssa. Päivän kalasaalis oli erinomainen. Espresso ok, mutta kaukana muista tarjottavista.

Tunnelma on mukava ja lämmin. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 27.10.2013
Arvosana: 3

Ravintola: Kiila Food & Bar

Olen vieraillut Kiilassa kuluneen vuoden aikana muutamia kertoja. Edeltävistä arvosteluista poiketen minulla ei ole juuri pahaa sanottavaa. Kokemuksena jokainen käynti on ollut ihan positiivinen. Toisinaan palvelu on ollut hieman epämääräistä, mutta pääasiassa ystävällistä.

Ruoka ei ole ollut kummoista, mutta ei nyt pahaakaan - ylihintaista tosin. Kerran olen syönyt brunssin (taisi olla jokin tavallisesta poikkeava pyhän vuoksi) joka oli monipuolinen ja hintaan nähden kelvollinen.

Baarin puolella henkilökunta tuntuu vaihtuvan varsin tiuhaan ja otteet juomien valmistamiseen on vähän niin ja näin. Lasillinen Veuve Clicquot brutia on usein tarjouksessa alle kympin, joka käy hyvästä sisäänheittäjästä.

Paikan kannattaisi satsata ehkä hieman henkilökunnan tarkkaavaisuuteen ja pelisilmään. Paikka tuntuu usein vähän uneliaalta, vaikka asiakkaita olisi enemmänkin ja musiikki soi. Kiila voisi olla pienellä petraamisella huomattavasti eloisampi ja tasokkaampi. Puitteet ovat kyllä ihan hyvät.

Miljöö on mielestäni mukava ja näkymä ulos mielenkiintoinen ja miellyttävä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.03.2013
Arvosana: 0

Ravintola: La Crêperie Café creperie bistro cafe

Erinomaisia creppejä ja mukava tunnelma.

Itse tilasin suolainen version seuralaisten nauttiessa makeasta. Kaikki kolme creppiä osoittautuivat erinomaisiksi. Todella piristävää vaihtelua. Vakava, mutta ystävällinen ja asiallinen kokki ansaitsee täydet pisteet. Hienoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 10.08.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Fleuriste ranskalainen kahvila

Astuessani kahvilaan sisään täyttyivät silmälasini huurusta. Vähän kevenneyttyäni ja lasit pyyhittyä astelin tiskille ja tilasin kahvini, café crèmen.

Palvelu oli aidosti ystävällistä ja kahvi tuotiin pöytään. Kahvi oli erinomainen sekä kaunis - kahvilan teemaan sopien latte artiksi oli valittu kukkanen.

Kahvilan sisustus oli pelkistetty, mutta viihtyisä. Ainoa moite tulee kuumasta ja kosteasta ilmasta, tai ehkä se on vain osa kukkapuolen trooppista ilmastoa.

Leivospuoli jäi vielä kokeilematta, mutta uskon eksyväni tänne toistekkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.11.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Grand Shanghai kiinalaista

Tämä ravintola on osoittautunut pelastukseksi monena kertana ruokapaikkaa etsiessä.
Pääasiassa olen syönyt täällä iltaisin, mutta myös lounasbuffet on todettu hyväksi.

Päivisin paikka on usein täynnä, mutta iltaisin saa usein syödä rauhassa. Tarjoilu on erittäin ripeää ja asiallista.

Mikäli kaipaat varmasti hyvää ja viihtyisää kiinalaista ravintolaa, suosittelen käymään täällä. Paikka on siisti ja annokset saapuvat riittävän nopeasti. Ruoka on hyvää ja maukasta. Harvoin olen joutunut pettymään tai huomauttamaan ruoasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.08.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat