Suljettu nyt

Kahvila Sävy

kahvila
Arvosana 3.5 / 5

Kahvila Sävy on ikkuna huippukahvin maailmaan. Pienpaahtimoiden kahveja ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla höystettynä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (52)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mutkaton ja karu mutta siisti paikka. Syömistarjonta aika suppea (suolaista lähinnä leipä parilla eri täytteellä) mutta kahveja monipuolisesti. Asiakaskunta lähiseudun työssäkäyviä (päiväsaikaan töitään tehden). Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Paikka on melkoisen boheemi ja varmasti suunnattukkin heille. Tila on aika karu. Osa tuoleista on melko epämukavia istua. Paikka ei ole mitenkään romanttinen vaan paremminkin soveltuu iltapäiväkahvitteluun kaverin kanssa.

Palvelu oli aivan erinomaista ja ystävällistä.

Latet hyviä ja porkkanapiirakka myös. Gluteeniton muffinssi ei ollut ihan onnistunut rakenteeltaan mutta ihan hyvää silti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2014
Arvosana: 0

Todella loistavaa kahvia ja ystävällinen palvelu, symppis kahvila. Ruokapuolelta tullut kokeiltua vain jäätelöitä, jotka ovat suomalaiselta pientuottajalta ja hyviä ovat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Hauska tunnelma, maistuvat kahvit. Hienona poikkeuksena käyttävät aitoja maitoja eivätkä säilyvyyden nimissä karmeita laktoosittomia. Propsit tästä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.05.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sävystä saa aivan mielettömän hyvää kahvia ja kuten joku jo aikaisemmin totesi, espressopohjaiset ovat erityisesti mieleeni. Mutta. Sävyn miespuolinen työntekijä (ilmeisesti omistaja) on niin töykeä, ettei paikkaan viitsi usein mennä. Muut työntekijät ovat kyllä todella herttaisia ja suosin paikkaa erityisesti kun joku muu henkilökunnasta on töissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.03.2014
Arvosana: 0

Kahvit ovat maukkaita ja taidolla valmistettuja. Aeropressiä tilatessa sain valita kahvipavut joka oli kiva lisä. Myös tarjolla olevat täytetyt leivät ovat herkullisia. Suositeltu kahvilakokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.08.2013
Arvosana: 0

Espresso-pohjaisissa kahveissa ihanan kermainen suutuntuma ja luonteikas paahteisuus. Uskoisin tunnistavani Sävyn kahvituotokset muiden joukosta niiden originellin maun ansiosta. Myös täytetyt leipäset ovat herkullisia; oman vivahteensa niihin tuovat esim. paikan päällä (?) valmistettu yrttiöljy, nam!
Noin neljän euron take away -latte voisi olla pikkuisen suurempi kooltaan ja suolaisten tarjottavien palettia voisi harkita mahdollisesti hiukan laajennettavan. Tunnelmallisen rähjäinen sisustus tuo oikeaa fiilistä kahvilakokemukseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 0

Sävyn kahvi on loistavaa. Tuplamacchiato on kestosuosikki, siinä on kahvin luonne ja maidon pehmeys hyvin balanssissa. Myös Aeropress toimii ja siihen saa yleensä valita haluamansa pavun muutamasta vaihtoehdosta. Aamiaisella jogurtti-croissant-kahvi -yhdistelmä on hyvä.

Omistajapariskunta on sympaattinen ja palvelu muutenkin mukavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.06.2013
Arvosana: 0

Mainiota kahvia! Kiva paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 12.06.2013
Arvosana: 0


Sijainti

Aleksis kiven katu 12, 00500 Helsinki - Reitti
050-4415660
http://www.kahvilasavy.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita