hhatinen

10 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Bud's Pizzeria pizzaa, intialaista

Kallion parhaat ja halvimmat pitsat. Paikka tosin sattuu samalla olemaan alan miesten (ja naisten) vakkaripaikka. Joitakuita tämä voi häiritä, mutta itse vaan pidän siitä että paikassa on vähän elämää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 25.08.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Kiila Food & Bar

Brunssi oli ainakin oikein mukiinmenevä! Hieman varautuneena negatiivisista kommenteista tulin testaamaan eikä tämän saitin negatiiviset kommentit tuntuneet olleen samasta ravintolasta. Buffet oli monipuolinen, laadukas ja riittoisa. Palvelu ystävälllistä eikä paikassa liikaa tunkua. Kiilaa kannattaa ainakin kokeilla, jo ihan sen hyvän sijaintinsakin vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Lemon Grass thaimaalaista

Hei hei Tuk Tuk, tervetuloa Lemon Grass. Kävin testaamassa cashew-kanan ja olin heti myyty. Listalla näyttäisi olevan riittävästi vaihtelua, hinnat mukiinmeneviä ja tilaakin paikasta löytyy. Seuralaisen fried rice kana oli myös hyvää ja annoksessa riitti kokoa, joskin, (ei mitenkään yllättäen,) riisin laatu oli kaukana aidosta kaakoisaasialaisesta keittiöstä. Täytyy vielä kokeilla uudestaan, mutta tässä on potentiaalia uudeksi thaikkuvakkariksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Siltanen

Inhottaa myöntää, mutta Siltasella on niin hyvä terassi ja salaattipöytä että täällä on kiva käydä lounaalla ja brunssilla. Paljon haukuttu nyrpeä palvelu on kyllä parantunut, mutta ei paikassa ole edelleenkään yleinen standardi. Välillä annoksia saa odotella ja tilaukset häviävät jonnekin limboon - mutta toisaalta mikäs siinä terassilla odotellessa jos on hyvä sää. Paikan puolustukseksi on sanottava myös että viimeksi keittiö hyvitti 1,5 tunnin pihvin odotuksen tupla-annoksella, jäi hyvä mieli :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.07.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Café Veganissimo vegaaninen lounaskahvila

Samoissa tiloissa ennen toimineesta kasvisravintola Artesanasta ei olla menty lounaan suhteen ainakaan alas päin - päinvastoin. Vegaanisen lounasbuffan antimista löytyy reilusti makua ja ruokaisuutta, ja Artesanan vitsauksena jatkuvasti lopussa ollut ruoka ei näyttänyt olevan täällä ongelma. Muutenkin henkilökunta oli mukavan symppista. Tänne on mukava tulla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.03.2012
Arvosana: -1

Ravintola: Ravintola Aleksandria välimerellistä

Täydellinen kokemus. Ruoka oli laadukasta, herkullista ja ennen kaikkea edullista, henkilökunta hymyilevän ystävällistä, palvelu sujuvaa ja sisustus oli sopivan tunnelmallinen. Mitään napinan aihetta en kokemastani illallisesta yksinkertaisesti osaa keksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.02.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Shanghai Cowboy moderni meksikolainen

Tasokasta ruokaa hyvään hintaan vähemmän formaalissa ympäristössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 12.10.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Nan Hai kiinalaista

Perusjees kiinalainen. Nälkä lähtee hyvään hintaan ja ruoka on perustasoa. Vähän häiritsi mestan pubiosaston äänekkyys oven takaa, varsinkin kun oltiin ruokaosastolla ainoat asiakkaat. Palvelu oli kuitenkin nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Bellix Café & Restaurant kortteliravintola

Ehkä Helsingin hyvälaatuisimmat lounaat. Annoskoko ei ole kovin suuri, mutta toisaalta ruoka-ainekset ovat hyvin tasapainossa keskenään - annoksiin ei ole työnnetty turhan suuria määriä "halvaksi turvottavaksi täytteeksiä" liikaa perunaa, riisiä, tai muita hiilihydraatteja. Lounasannoksilla saa nälän lähtemään juuri sopivasti ja niistä jää mukavan hyvä ja kevyt olo. Kaiken kaikkiaan peruslounastasoon verrattuna täältä saa hyvin herkullista ruokaa. Suosittelen ainakin kokeilemaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.03.2010
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat