Öffnet um 07:30

Gran Delicato Kalevankatu

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Vegetarian

Bewertungen (201)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Gran Delicatossa on kaupungin parhaat ciabattat. Plussaa siitä, että palautetta on ilmeisesti kuunneltu, eikä leipä ole enää ihan niin kovan rapeaa kuin ennen: suulaki ei enää mene rapeasta leivästä rikki, mutta se on silti ihanan pureskeltavaa. Oma suosikki on ihanan muheva graviera-ciabatta (jolla lähtee muuten myös krapula).

Superhyvät kahvit, aina iloinen palvelu, tosi hyvä paikka treffeille/haastattelulle/lounaalle/aamiaiselle. Paljon kahden hengen pöytiä!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 30.10.2017
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 06.02.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Erittäin hyvää kahvia( + lämmin kahvikuppi) sekä tuore, tilauksesta valmistettu leipä. Todella sympaattinen sisustus ja iso plussaa rauhallisista nurkkauksista salin peräosassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 11.11.2015
Note 0

Kohtuullinen pasta, mutta annokseen ei kuulu salaattia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.04.2015
Note 0

Peruspastaa lounaaksi. Tilat ns. tunnelmalliset mutta myös hyvin sotkuisen oloiset. Lounaan hintaan ei nähtävästi kuulunut itse annoksen lisäksi mitään muuta: tarjolla ei ollut leipää tai vettä eikä tarjoilija myöskään maininnut sellaisista mitään.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.03.2015
Note 0

Maistuva kana-feta ciabata leipä, jossa todella paljon pesto-öjy levitttä. Erittäin cappucino-mainen latte, kahvi sopivan tujua muttei maistunu/vaikuttanut latelta. Lähtiessä maksaminen hauska yksityiskohta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 06.12.2014
Note 0

Nappasin iltapalaksi ciabatat. Ne olivat ihan törkeän hyvän makuisia.
Palvelu oli ihan ok, omistajalla nyt on omistajan elkeet, mutta eipä se haitannut. Ihan ystävällisesti hänkin hymyili ja toivotti illan jatkoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 20.11.2014
Note 0

Enpä ole enne ollut olut paikassa, jossa omistaja kommentoisi tarjoilijalle vaimostani, että ”olisit voinut vaikka panna tuota pimua. ” Näin kävi, kun tarjoilija oli käynyt näyttämässä vaimolleni tien WC:hen. Itse istuin tiskiä lähinnä olevassa pöydässä, joten kuulin ikävä kyllä kaiken kreikankielisen keskustelun selvästi. He eivät tietenkään tienneet, että puhun sujuvaa kreikkaa, vaan olettivat, että en ymmärtänyt mitään. Jutun muista asiakkaista eivät olleet sentään vyön alapuolella, mutta selvästi omistajaa tympäisi olla asiakkaidensa kanssa tekemisissä. Mielestäni on todella ala-arvoista käytöstä, jos ravintolassa pitää kuunnella henkilökunnan solvauksia – vaikka ne olisivat kielellä, jota ei ymmärrä. Sinne vain syömään sämpylää, jos haluat saada korvasi kuumottamaan. Leivät olisivat voineet olla ok, mutta suuhun noussut sappi sain ne maistumaan syömäkelvottomilta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 15.11.2014
Note 2

Mielettömät ciabattat ja cappucino, suosittelen lämpimästi

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 19.10.2014
Note -1

Pistäydyimme ciabattalla lauantaina. Tilatessa muuten sympaattinen tarjoilija osannut suositella mitään, toinen asiakas teki sen oven suusta. Pois lähtiessä toinen tarjoilija keskusteli maksamisen ajan tuttavansa kanssa. En käy enää täällä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 17.05.2014
Note -6

Community

Bilder

Fans (110)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..


Standort

Kalevankatu 34, 00180 Helsinki - Route
+358 9 694 0403
https://www.facebook.com/grandelicato/

Options