KerttuEinari

85 arvostelua

Hyvän ravintolakokemuksen tunnistaa siitä, että saapuu ravintolaan uudelleen.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (84)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Töölön Sävel

Pitkästä aikaa Töölön Sävelessä. Perjantainen alkuilta ja paikka on täysi - meille löytyi kuitenkin pöytä ja saimme ystävälliseltä miestarjoilijalta nopeasti juomat ja ruuat. Meidät huomioitiin todella hyvin eikä kauaa todellakaan tarvinnut odottaa tilauksen tekoa, ruuan tuloa tai laskua. Burgerit on herkullisia ja Magnersin Whiskisiideri oli ihan järjettömän hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.03.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Zucchini kasvisravintola

On harvinaista, että olen lounasaikana Helsingin kesustassa ja oli pakko kokeilla paljon kehuttua paikkaa. Eikä suotta - kasvislasagneni oli erinomainen! Järjettömän maistuva ja järkevän kokoinen annos. Paikka ei sovellu omaa rauhaa hakevalle - minua ei häirinnyt kun ei tarvinnut yksin pöydässä istua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 09.12.2014
Arvosana: -2

Ravintola: Töölön Sävel

Toinen käynti sen varmisti: Töölön Sävel sain "lempipaikkani" -tittelin! Aivan järjettömän maukas Chevreburgeri räjäytti tajunnan.. Burgerin sisällä olleet juustokiekot olivat valtavat - todellakin tuli rahalle vastinetta.
Palvelu oli aikaisemmalla käynnillä loistavaa ja tälläkin kertaa kaikista asiakkaista huolehdittiin todella, vaikka ravintola olikin lähestulkoon täynnä. Kiitos!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Sogno italialaista

Palvelu oli illallisellamme jälleen erinomaista. Seurueellemme maistui talon järjettömän maukkaat alkupalalaudat. Lisäksi jokaisen pääruokalautanen päätyi tiskiin lähestulkoon kiilotettuna; tämä lienee kertoo joko nälän suuruudesta tai ruuan laadusta? Lakritsijäätelö oli taivaallista - onneksi sitä jälleen saa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Sogno italialaista

Pariin otteeseen olen Sognossa ruokaillut ja kummallakin kerralla sekä ruoka että palvelu on ollut erinomaista.
Talon leipä vei jo ensimmäisenä kielen mennessään.
Ensikokemuksella risotto oli juuri suun mukaista ja seuralaiseni pizza oli hänen mukaansa juuri sellaista millaista sen on aina pitänytkin olla.
Toisella käynnillämme olimme suuremmalla porukalla ja saimme jokainen yksilöllistä palvelua ja järjettömän hyvät annokset - possun lisukkeena olleet parmesani gnoccit olivat jumalaiset..
Sogno siirtyi kertaheitolla suosikkilistalleni!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Amigo espanjalaista, pihvi

Jälleen Amigo ylitti itsensä - alkupalana kinkku melonilla antoi sopivat viestin tulevasta - häränsisäfile kun suorastaan suli suuhun - kypsyys juuri toivotunlainen ja kastike loivat sellaiset ilotulitukset makunystyröihin, notta vieläkin herahtaa vesi kielelle.. Viinisuositus meni täysin nappiin eikä jälkiruuaksi nautitussa Nenämisussa ollut mitään valittamista. Poistuimme paikalta tyytyväisinä ja täysinä.
Palvelu oli erinomaista - meitä ei unohdettu vaikka sali alkoi täyttyä iltaa kohden suuremmista seurueista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 09.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Amigo espanjalaista, pihvi

Pakko käydä Amigossa säännöllisin väliajoin. . Pollo a la Pimienta manchegolautasen jälkeen toimi loistavasti pimenevässä kesäillassa. Täydellistä.

Henkilökunta (Jari) oli jälleen vauhdissa ja positiivisuudellaan ja osaamisellaan saa aina viihtymään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 02.07.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Koskenranta bistro, lounas, kahvila

Ajatus oli käydä kaffella ja sämpylällä eräänä sunnuntaina. Seuralaiseni on pähkinäallergikko ja toivoi valmiina olleisiin pestosämpylöihin (ainoa sämpylävaihto) jotain muuta vaihdettavaa täytettä. - Ei käynyt, kokilla olisi kassaneidin mukaan mennyt n. 40min ennen kuin olisi saanut perus juustosämpylän valmiiksi. Jäimme sentään kaffelle. Ei varmaan poiketa enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 23.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Salve finnish

Pitkästä aikaa Salvessa (sitten viime vappupäivän). Suosikkiannoksemme Salven pannu ei sitten vaan petä koskaan. Koko annoksella on järkälemäinen, mutta eipähän tarvitse miettiä mitä sitä saman päivän aikana söisi.. Muussi maittavaa ja henkilökunta palvelualtista ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 23.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Salve finnish

Vappupäivänä Salvessa - perinteitä vaalien. Suppeammalla listalla Salven pannu ja perunamuussilla. Ei ole sen annoksen voittanutta.

Palvelu pelasi erikoispäivästä huolimatta ja oli ystävällistä. Onko muiden arvostelema "tylyys" peilikuvana omasta asenteesta? Itse olen saanut aina hyvää palvelua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 0


Seuraajat