Keittiö auki

Töölön Sävel

Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (49)

Erittäin hintansa arvoinen! ruoka oli loistavaa, Erittäin huomioiva / avulias henkilökunta ja tunnelma oli rento ja mukava. Suosittelen paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 05.02.2019
Arvosana: 0

Erinomainen brunssi taasen, mukava ja rento miljöö, ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 23€ Lisätty: 03.02.2019
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen ja hymyilevä asiakaspalvelu sekä erittäin hyvä ruoka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.02.2019
Arvosana: 0

We had a terrific lunch with our friends. After just being treated rudely by staff at the nearby cafe Tin Tin Tango we were glad to be treated really well. One of the men working their was so helpful, my friend had a bad dairy allergy and he really helped get her something good off the lunch menu that she could enjoy. The salad buffet that is included is amazing, they even have different things like quiche and roasted italian style vegetables, the fish was really tasty and followed by cheesecake and coffee. We came away really full for only 10 euros each. The mans attitude was great and he asked us how things were and made us feel very welcome, he even told us when they were taking the salad buffet away so we could get more if we wanted. We left happy and im bringing my parents here when they visit at christmas.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.11.2018
Arvosana: 0

todella hyvä tunnelma ja ruoka oli hyvää

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.04.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aiemmat kokemukset ovat olleet ihan hyviä, mutta tällä kertaa pienen lapsen kanssa jäi mielikuva, ettei paikassa haluta käyvän perheitä. Ruoka valmistui nopeasti ja oli odotusten mukaista, mutta palvelussa oli puutteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 17.09.2017
Arvosana: 0

Käytiin sunnuntaibrunssilla ja ai että mitä herkkuja! Aivan täydellisiä makuelämyksiä! Erityisesti ihastuin munakoisoihin ja paprikatahnaan. Henkilökunta kertoi ystävällisesti mitkä ruuat ovat gluteenittomia ja tarjoutuivat jopa tekemään gluteenittomia jauhelihapihvejä jos olisin halunnut. Jälkkäripöydässä oli vain yksi mutta herkullinen gluteeniton suklaakakku ja jos olisin halunnut olisin vielä saanut esim. muffinsin tai jäätelöä. Eli mieletön palvelu! Taustalla soi mukava ja rauhallinen musiikki. Tänne tullaan uudestaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.02.2017
Arvosana: -1

Sunnuntai brunssilla oli huikeat hyvät maut. Palvelu erinomaista ja tunnelma rento. Annan täydet pisteet. Koko porukka lapsista vaariin oli hyvin tyytyväisiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.10.2016
Arvosana: -1

Ehdoton to-go -lounaspaikka sekä Töölössä että Kalliossa. Ruoka on aina hyvää ja tuoretta, ja lounasbuffetissa rahoilleen saa suorastaan hämmentävän monipuolisesti vastinetta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.06.2016
Arvosana: -1

Pitkästä aikaa Töölön Sävelessä. Perjantainen alkuilta ja paikka on täysi - meille löytyi kuitenkin pöytä ja saimme ystävälliseltä miestarjoilijalta nopeasti juomat ja ruuat. Meidät huomioitiin todella hyvin eikä kauaa todellakaan tarvinnut odottaa tilauksen tekoa, ruuan tuloa tai laskua. Burgerit on herkullisia ja Magnersin Whiskisiideri oli ihan järjettömän hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1


Sijainti

Runeberginkatu 40, 00260 Helsinki - Reitti
044 755 5959
http://www.toolonsavel.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita