aaa80

7 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Ravintola: Old Jerusalem lähi-idänravintola

Aivan loistavaa lähi-idän safkaa Lehtisaaren ostarin piilopaikasta!
Raaka-aineet tuoreita, annokset kauniita ja täyttäviä. Ei oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa. Jälkiruokana tarjottiin vielä erinomaista baklavaa.
Palvelu todella ystävällistä ja lämminhenkistä, johon sijainnin suhteellinen karuus tuo hauskan kontrastin. Sisätilan vaatimattomuus myös vain lisää ruoan laadusta nauttimista.
Hinta-laatu näin mainiossa, fressissä ja makumaailmoiltaan mahtavassa ruuassa on erinomainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 22.01.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Bites Vallila hampurilaisia

Burgeri yksi helsingin parhaista, mutta laatu on vähän tippunut vuoden sisään. Toisinaan vähän turhan suolainen.
Vaikka palvelu on oikein ystävällistä, paikka itsessään on usein vähän turhan käryinen omaan makuuni. Viime aikoina on ollut myös kiireestä johtuvaa sekoilua.
Hinta on pelkälle burgerille ihan ok, mutta 4,5€ ranuista on ihan liikaa. Juoma päälle niin täys hinta on parikymppiä ja se on tämmösestä kuitenkin aika simppelistä safkasta liikaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.01.2018
Arvosana: 0

Ravintola: Sandro Kortteli afrikkalainen

Marrakech madness - buffet pöytä oli todella kehno kokemus kaikessa ylihintaisuudessaan. Salaatit oli tunkkasia ja suuri osa aineksista vaikutti tulleen suoraan purkista. Lämpimien ruokien lammas ja papukastikkeet oli ihan ok mutta kala mautonta bulkkia, falafelit umpikuivia. Parasta oli jälkiruoka-kakut. Ihan mainioita, mutta ei niitä enää jaksanut nauttia. Korttelista ihan hieno näkymä, mutta nurkka oli jätetty jostain syystä säkkipimeäksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 13.01.2018
Arvosana: -1

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Nepalilainen Ravintola Lumbini nepalilaista

Tämä arvostelu koskee Lumbinin uutta ravintolaa Munkkiniemessä.
Kolme kertaa käyneenä voin todeta ruoan olevan erinomaista! Testannut niin liha- kuin kasvisvaihtoehtoja. Maustaminen juuri oikein kohdallaan, mutta ei kuitenkaan liian tukkoista, kuten Nepalilaisessa safkassa saattaa usein käydä. Annokset ovat meheviä ja todella runsaita. Tarjoilu sekä tunnelma oikein miellyttäviä.
Lounasajan hinnat ovat todella edullisia ruoan laatuun nähden. Ehdottomasti paras lounas-nepalilainen tähän mennessä omalla kohdalla!
Toivotaan että pystyvät pitämään kovaa tasoa jatkossakin yllä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 08.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Blancco (Pitäjänmäki) monipuolista lounasta

Suosittu työlounaspaikka Pitskussa. Tullut useampaan kertaan rampattua ja pidemmän päälle aika samaa toistavat safkat. Pääruoat aina lihapainotteisia ja kasvisvaihtoehdot yleensä mauttomia kyhäelmiä. Tähän toivoisi hyvää salaattipöytää, mutta Blanccossa ovat nyt ainakin 1,5 vuotta toistettu samaa kaavaa: mielikuvitukseton bulkkisalaatti ja sen lisäksi AINA lihalla tai kalalla höystettyjä "raskaampia salaatteja". Keitot yleensä aika hyviä, mutta viimeksi siskonmakkarakeitosta (missä ei juuri muuta makkaroiden lisäksi) oli jäänyt mausteet täysin pois.
Välillä kalaruuat saattavat olla hyviä, mutta aneemisen mielikuvitukseton salaattipuoli vetää ison miinuksen.
Suurin plussa paikalla on se, että myyvät ylijäämäruokaa lounasajan jälkeen kuuden euron kilohintaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.07.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Indima Intialaista

Tyhjässä raflassa, ihan ok makuinen miniannos. Jäi nälkä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Buddha nepalilaista

Mukavasta palvelusta huolimatta luokattoman mautonta nepalilaista.
Buddha oli uusittu sitten viime käynnin noin vuosi sitten. Sisätilat on nykyään vähän siistimmät ja taustalla soi klassinen musa (!). Olimme ravintolassa yhtä pöytää lukuun ottamatta ainoat asiakkaat ja jostain syystä tilauksen hakeminen kesti ihmeen pitkään. Tarjoilija oli muuten todella kohtelias ja sympaattinen joten siitä lisäpisteitä.
Ruoka sen sijaan oli hämmentävän mautonta. En tiedä onko kyseessä talon uusi kokki vai mikä, mutta tämä oli kaikista Helsingin lukemattomista nepalilaisruokailuista ruuan kannalta onnettomin! Niin seuralaisen tuorejuusto pinaattikastikkeessa kuten meikäläisen kookos-kerma kanakaan ei maistunut millekään ja suoraan sanoen sai vaikutelman että ruoka olisi vain lämmitetty meitä varten. Kastikkeet olivat mauttomia paitsi molemmille laitettu einesmäisen oloinen hieman mausteisempi soossi. Naan-leipä oli sentään juuri leivottua.
Buddha oli vielä noin vuosi sitten "ihan ok" paikka ruokansa kannalta, mutta nyt ei kyllä napannut...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.01.2012
Arvosana: 0


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit